pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Szinte minden megtalálható itt, ami egy jó utazáshoz kell: strand, sport, szép virágok, kultúra, szórakozás, gyönyörű naplemente. Thaiföld legnagyobb, gyöngyalakú szigete, mely az ország egyik legnépszerűbb célpontja a turisták számára. Novemberben kezdődik a száraz évszak, melyet májusban szél, eső és hőmérséklet csökkenés vált. 

Strandjai a Hat Patong, Hat Kata és Hat karon, melyek közül az első a legnépszerűbb. A fürdés mellett megtekinthetjük orchideafarmjait, parkjait és erdőit, ahol a hely élővilágát mutatják be. Május és október között érdemes felkeresnünk az érintetlen esőerdejű Khao Phra Taew Nemzeti Parkját is.

Phuket leghíresebb temploma a délen lévő Wat Chalong, V. Rama király uralkodása alatt épült 1837-ben, a turisták egyik kedvelt célpontja, ezért érdemesebb reggel vagy este felé érkezni. 

Praktikus
Hasznos tudnivalók: Idôeltolódás: + 6 óra Feszültség: 220 Volt Pénznem: thaiföldi baht (THB), 1 THB = cca. 0.02 USD Beutazási szabályok: az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. Thaiföld vízumköteles, melyet irodánkon keresztül intézhetik (részletes információért kérjük forduljon irodánkhoz). Devizaelôírások: a thaiföldi baht be-, ill. kivitele 50.000 bahtig lehetséges. A külföldi fizetôeszközök be-, ill. kivitele nincs korlátozva. Védôoltás: kötelezô védôoltás nincs, azonban a malária elleni védekezés ajánlott (kérjük vegye fel a kapcsolatot a Nemzetközi Oltóközponttal) Ivóvíz: a vezetékes víz fogyasztása nem ajánlotttalálat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!