Fizetési feltételek

Interneten leadott rendelése után kérjük, először várja meg míg kollégánk a rendelését visszaigazolja. A visszaigazoló email-ben mellékelni fogja a részletes utazási szerződést. Ezek után az alábbi módon fizethet:

» Átutalás

Internetbankon, mobiltelefonján (mobilbank), vagy ha ilyennel nem rendelkezik, akkor saját bankjánál személyesen kezdeményezhet átutalást bankszámlánkra.
Raiffeisen bankszámlaszám: 
12010556-01251958-00100004

 

» Készpénzes befizetés bankban

Önnek nem kell bankszámlával rendelkeznie, úgy is befizethet bármelyik Raiffeisen bankfiókban az utazom.com bankszámlájára. 
Raiffeisen Bank - fiókok listája >>>
1055-A05EEU-001

 

» Készpénz, bankkártya irodánkban, Bp. Astoria, M2

  Teljes körű ügyintézéssel várjuk irodánkban. 1052 Budapest, Károly körút 6.  Nyitvatartás, és egyéb részletek itt. >>>

 

FONTOS! A fizetés mellett az utazás feltétele a szerződés aláírása. E nélkül foglalását nem tudjuk véglegesnek tekinteni (hiába fizette be a díjat). A szerződést aláírhatja irodánkban, vagy visszajuttathatja nekünk szkennelve emailen, esetleg faxon (elérhetőségeinket itt találja: fax, email).

 

Online fizetésre jelenleg nincs lehetőség oldalunkon (kivétel: repülőjegyek). Otthonában legegyszerűbben internetes vagy mobilnetes átutalással tud fizetni, amennyiben bankjánál rendelkezik ilyennel. Az utalás részleteit a kollégáinktól kapott visszaigazoló levélben találja.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!