pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Szinte minden megtalálható itt, ami egy jó utazáshoz kell: strand, sport, szép virágok, kultúra, szórakozás, gyönyörű naplemente. Thaiföld legnagyobb, gyöngyalakú szigete, mely az ország egyik legnépszerűbb célpontja a turisták számára. Novemberben kezdődik a száraz évszak, melyet májusban szél, eső és hőmérséklet csökkenés vált. 

Strandjai a Hat Patong, Hat Kata és Hat karon, melyek közül az első a legnépszerűbb. A fürdés mellett megtekinthetjük orchideafarmjait, parkjait és erdőit, ahol a hely élővilágát mutatják be. Május és október között érdemes felkeresnünk az érintetlen esőerdejű Khao Phra Taew Nemzeti Parkját is.

Phuket leghíresebb temploma a délen lévő Wat Chalong, V. Rama király uralkodása alatt épült 1837-ben, a turisták egyik kedvelt célpontja, ezért érdemesebb reggel vagy este felé érkezni. 

Praktikus
Hasznos tudnivalók: Idôeltolódás: + 6 óra Feszültség: 220 Volt Pénznem: thaiföldi baht (THB), 1 THB = cca. 0.02 USD Beutazási szabályok: az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. Thaiföld vízumköteles, melyet irodánkon keresztül intézhetik (részletes információért kérjük forduljon irodánkhoz). Devizaelôírások: a thaiföldi baht be-, ill. kivitele 50.000 bahtig lehetséges. A külföldi fizetôeszközök be-, ill. kivitele nincs korlátozva. Védôoltás: kötelezô védôoltás nincs, azonban a malária elleni védekezés ajánlott (kérjük vegye fel a kapcsolatot a Nemzetközi Oltóközponttal) Ivóvíz: a vezetékes víz fogyasztása nem ajánlotttalálat
FőoldalÁzsiaThaiföldPhuket
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!