pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

A szigeten van Victoria, a világ egyik legkisebb fővárosa (27.000 fő). A sziget 27 km hosszú, a legszélesebb ponton 8 km széles. Itt található az ország turisztikai szálláslehetőségeinek 85%-a, melyek többsége a főváros köré, a sziget észak-keleti részére épült.
Északon Beau Vallon a legnagyobb és egyben messze a legnépszerűbb partszakasz. Finom homok, tiszta part, éttermek, bárok, szórakozási és sportolási lehetőségek széles választéka várja az ide látogatókat. 

Mivel a korallgát a partok előtt itt megszakad, a víz főleg októbertől áprilisig nagy hullámokkal éri el a partot, így a vízisportok kedvelőinek kedvez. Májustól szeptemberig ez a part is nyugodt, fürdőzésre alkalmas.
Bel Ombre a Beau Vallon folytatása. Picit messzebb van a nyüzsgéstől, szép, fehérhomokos partja mentén elegáns szállodákat találunk. A sziget dél-nyugati oldalán található partok egymást érik, keleten teljesen egybefolynak. Ezek a partok is tiszták, fehér homokkal borítottak, ám kisebbek, hangulatuk nyugodtabb, mint az északiaké.

A Seychelle-szigetek legnagyobbika 32 km hosszú és 8 km széles. Dús trópusi növényzet, és festôi hegyek tarkítják felszínét. A fôváros, Victoria egyben a világ legkisebb fôvárosa, ahol a fô kikötô és repülôtér található. A sziget hetvenöt gyönyörű strandjával, lenyűgözô szépségével felejthetetlen élményt nyújt az oda látogatóknak. 
A több mint 100 szigetbõl álló Seychelles-szigetcsoport kellemes, trópusi éghajlatával, izgalmas, buja növényzetével és fehér homokos partjaival a mérsékelt égövben élõk vágyott üdülõparadicsoma. A színes, egzotikus szigetek nyugalma, csendes öblei tartós kikapcsolódást, kellemes idõtöltést kínálnak a pihenni, feltöltõdni vágyók számára, A sok Iehetõség közül kettõt ragadtuk meg Mahé és Praslin szigetét. Az elõbbi fontos szerepet tölt be Seychelles életében repülõterével, Victoria nevû fõvárosával a szigetek központja. Kevesen ismerik azonban azokkal a szabadidõs Iehetõségeket, amelyek további tartalmas kikapcsolódást jelentenek tartózkodásuk ideje alatt feltétlenül érdemes részt venni egy hajókiránduláson vagy ellátogatni a mahéi nemzeti parkba. 

Mahé:
A sok kis szigetbõl álló ország Iegterjedelmesebb és Iegnépesebb területe itt él a Seychelle-i Iakosság mintegy 90%-a, Mahén található a nemzetközi Iégi és tengeri kikötõvel is rendelkezõ fõváros, Victoria. Kültakarója rendkívül változatos kisebb-nagyobb hegyeit (Iegmagasabb pontja 905 m) trópusi erdõk tarkítják, partjait pedig 75 fehér homokos strand öleli körül 
Praslin:
A második Iegnagyobb sziget A világ egyik Iegkülönlegesebb völgyének, a több mint 100 hektáros Vallée de Mai-nak az otthona. A völgy a híres, 200 évnél is tovább termõ Coco-de-Mer pálmafa termõhelye, A sziget a mahéi repülõtérrõl motorcsónakkal kb. egy óra alatt közelíthetõ meg. Partvonala többnyire sziklás, sok kis öböllel, buja növényzettel
 találat
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!