Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa

Pag szigete, Rab-szigettől délre, a szárazföld mellett fekszik. Hossza 60 kilométer, szélessége pedig 1-11 kilométer között van. Itt kézítik a világhírű pagi csipkét. A szigetet aszfaltozott út, híd, köti össze a szárazfölddel.

Pag sziget a Velebiti szoros és Kvarneric között fekszik. Alacsony bokrokkal benőtt terület a tengerparti sávban és a települések körül kevés erdő is található. A juhtenyésztés fejlett. A turizmus kevésbé fejlett, ezért minden vendég hamar rálel saját kis szigetére. Pag érdekes történelmi múltról tanuskodik. a sziget lenevezése latin eredetű (Villa Pagi). Pag a XI. században szabad királyi várossá vált, a régi városrész mai arculatát Juraj Dalmatinec tervei alapján nyerte el.

Kvarner-öböl: A Magyarországhoz rendkívül közel eső üdülőhelyek sokaságára lelhetünk itt. Ez a térség Horvátország egyik legnagyobb ékessége. Legismertebb üdülőhelye Opatija, amelyet még Ferenc József császár építtetett. A térséghez tartozik Kraljevica, Novi Vinodolski és környéke, valamint az öbölben található szigetvilág, négy nagyobb - Cres, Losinj, Krk, Rab - és számos kisebb szigettel. A környék legnagyobb városa a kikötőjéről ismert Rijeka.

Az idegenforgalmi hagyományokat lépten-nyomon megfigyeljük. A szecessziós stílusú szállodák és villák egyenrangúan sorakoznak az új települések, a kényelmes szálodai kockaépületek és bungallók mellett. Gazdag a vállaszték az igényesebb vendégek számára is. A változatos tengeri és öbölmenti színek értékes gyöngyfűzérként szövödnek bele a zöldellő tájba, reggelenként elmosodva és ködbe burkolózva, nappal pedig csillogva. Megáll a modern, elgépiesedett élethez szokott vándor, éppúgy mint Ön, aki rátekintve e tájra, elfedezik az idő múlásáról.
 Akciók, kedvezmények, last minute Pag-sziget

találat
 

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!