pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa

A mondás szerint a földközi-tengeri világ egyik legszebb városképe Rab városából tárul elénk. Ráadásul ezen a szigeten a feltűnően enyhe a klíma, nyáron szinte állandó napsütésben fürdőzhetünk. A kereskedelmi tevékenység a történelem folyamán kedvezett neki, erről tanúskodnak a gótikus templomok és paloták, melyeket ma is megcsodálhatunk. Itt áll például a Szűz Mária dóm, a ferencesek kolostora, Szent András temploma. A legszebb kilátás az óvárosra a Sveti Kristofor-őrtoronyból nyílik, ahonnan a városfal is indul.

Akár Krk, akár Rab szigetét választjuk, biztos, hogy szép kilátásban, sok fürdőzésben lesz részünk Horvátország ezen pontjain

Akár Krk, akár Rab szigetét választjuk, biztos, hogy szép kilátásban, sok fürdőzésben lesz részünk Horvátország ezen pontjain.Akciók, kedvezmények, last minute Rab

találat

Koronavírus információ: 
Nyitás: A Horvátországgal kötött kétoldalú megállapodás következtében 2020.06.12-e után magyar állampolgárok szabadon beutazhatnak az országba. A szállások folyamatosan nyitnak és fogadják a turistákat.
Kiutazás: Az országba való belépéshez nincs szükség előzetesen elvégzett tesztre.
Visszatérés Magyarországra: Az országból belépő magyar állampolgár automatikusan mentesül a hatósági házi karantén kötelezettsége alól.

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!