pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Az egyiptomi várost a 20. század elején alapították, de azóta már több mint 200 hotellel rendelkező komplexummá nőtte ki magát. Hurghadát (más néven el-Gurdaka) bármelyik évszakban meglátogathatjuk állandóan kellemes klímájának köszönhetően. 

Hughada, a búvárparadicsom

Elsősorban a búvárkodás szerelmesei szokták felfedezni Hurghadát, akik a Vörös-tengerben rengeteg gyönyörű dologra lelhetnek: ritka halakra és korallokra. Ezek egy részét üvegfenekű hajókon is szemügyre vehetjük. Korábban még delfineket is lehetett látni, de a sok ember miatt mára távolabb tartják maguk a parttól. Akik korábban még nem próbálták a búvárkodást, de kedvet kaptak hozzá, vehetnek búvárórákat helyben, amiről a hotelek tudnak bővebben tájékoztatni.
A búvárkodás szüneteiben a többi vízi sport vár minket, mint a vitorlázás, szörf, úszás, mélytengeri halászat. 

Látnivalók Hurghadában

A város három részre osztható: a Sheraton Road-on (El Sakala) található a legtöbb bazár és itt nyüzsög általában a legtöbb látogató. Az éjszakai élet is ide koncentrálódik, mivel rengeteg hurghadai klub közül válogathatunk. El Daharban a legnagyobb mecsetet csodálhatjuk meg, vagy ellátogathatunk a piacra. Nagyon híres a Kairói Egyetem Tengerbiológiai Intézetének itt található múzeuma és akváriuma, mely a Vörös-tenger egész növény- és állatvilágát bemutatja. A több mint 5 km hosszú Promenade-on 4 csillagos hotelekbe, éttermekbe és üzletekbe térhetünk be sétánk során.

Programok Hurghada környékén

Busszal könnyedén elutazhatunk a 25 km-re fekvő Makadi-öbölhöz, ahol szép korallszirtekben gyönyörködhetünk. A 30 km-re lévő El-Gouna pedig lagúnáiról ismert, itt szintén éttermekbe és bazárokba térhetünk be. Különböző szigetekre is hajózhatunk, mint például a félórás útra található meseszép Giftun.találat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!