pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

A búvárparadicsom: Dahab

A Sinai félsziget keleti partján fekvő Dahab homokos tengerpartján korszerű szállodák, éttermek, búvár klubok találhatók. Akik nem szeretik a nagyvárosok nyüzsgését, azoknak ajánljuk ezt a csendes, nyugalmat sugárzó kisvárost, Dahabot, mely 80 km-re található a repülőtértől és Sharm el Sheikhtől.

Programok Dahab környékén

Dahab közelében található a bibliai jelentőségű Mózes Hegy, a Szent Katalin kolostorral: a hagyomány szerint Mózes itt vette át a Tízparancsolatot. A Szent Katalin kolostort a világ egyik legmagasabban épített kolostora, 1500 m magasságban. 
A Ras Mohamed Nemzeti Park: amely páratlan víz alatti élővilágának köszönhetően egyedülálló Egyiptomban. Ellátogathatunk Tirán szigetére is, ahol a búvárkodás során egy hajóroncsot is megtekinthetünk. Ha nem vonz a búvárkodás, akkor sem kell lemaradni a tengeri élővilág szépségéről, hiszen az üvegfenekű hajóval tett kirándulás során pompás látvány tárul elénk, a hajós program a korallzátonyok, és korallkertek színes élővilágát varázsolja a látogatók elé
Az aktív pihenést szeretőknek sem kell csüggedniük, hiszen számos kaland vár rájuk is Dahab városában, úgymint a sznorkelezés, a teveszafari, vagy a dzsippes városnézés.



találat
FőoldalAfrikaEgyiptomDahab2024All inclusive

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!