pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Messzire elnyúló síkságok, viágzó mandula- és cseresznyefák, festõi szépségü szõlõvidék Burgerland belsejében, avagy a dél-burgerlandi tájak szelíd dombjai nyújtanak szemet gyönyörködtetõ látványt.
Akár a sportolás, akár a családiasan kellemes üdülés az idelátogatók célja, egy burgerkandi idõtöltéshez hozzátartozik egy pohárka bor.
Az enyhe klíma, a kiváló talaj és az évi átlagos 2000 óránkénti napsütés érleli a szõlõt, mely egyre inkább nemzetközi elismerést nyer.
A száraz és könnyű borok éppúgy megtalálhatók a rangos minõségi borok és a telített vörösborok mellett. Borkimérések sora hívogat kóstolásra.A Rusti Borakadémián akár a \"Borok mestere\" címet is elérheti a pályázó.A természeti szépségben gazdag Burgerland területének egynegyede természeti-és tájvédelmi körzet.
A jellegzetes növény- és állatvilágával egyéniségnek számitó Neusiedlersee-Seewinkel (Fertõ-Hanság) Nemzeti Parkot Magyarországgal közösen létestették, hiszen - mint tudjuk -a természet nem ismer határokat.
A közép-és dél-bugerlandi Irottkõ Nemzeti Parkot is Magyarországgal együttműködve hozták létre 1996-ban. 

Az aktív pihenést már tavasszal érdemes elkezdeni,hiszen a nyár eleji szörf-világbajnokság és gyaloksági verseny, a Nemzetközi Cseresznyevirág-panoráma Futóverseny, a Fertõ-tó melletti kerékpármaraton és a Strand-röplabda Európa-bajnokság rendezvényei különleges élményt nyújtanak a Pannóniai-medencére jellemzõ enyhe klíma körülményei között, akkor, amikor a természet téli álmából ébredezik,és az állatvilág megkezdi tavaszi nyüzsgését.


Tudnivalók
Területe 3965 km2, lakóinak száma 270.880, fővárosa Eisenstadt.
Ausztria legkeletibb tartománya, mezőgazdasági termeléssel (búza, kukorica, zöldség, bor), konzerviparral. A tartomány bortermelése nagyszabású reklám hadjárattal igyekszik állni a versenyt a hazai és az európai piacokon.
A turisztikai szempontból jól kiépített Fertő-tó az idegenforgalom számára biztosít jelentős bevételt.
Ausztria Európai Unióhoz történt csatlakozásával a tartomány egésze kiemelt fejlesztési-támogatási területté vált (Ziel 1 Gebiet).
 találat

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!