pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Összetéveszthetetlen: a több száz éve alatt kialakult Hofburg, a schönnbrunni kastély, a Ring a fényűző épületekkel, a Staatsoper kiváló énekesei, a Burgtheater heves vitákat keltő bemutatói és nem utolsósorban a Spanyol Lovasiskola lipicaijai meg a Wiener Sangerknaben.
Bécs valami más -így hangzik a kék Duna melletti város hivatalos mottója. Ez mindig újra igazolódik még azok esetében is, sőt leginkább azokéban, akik birtokában vannak a német nyelvnek, de nem a Wienerishc-nek. Csaknem önálló tanulmányt érdemel a nagy múltú bécsi intézmény: a kávéház. A kávék variációjának gazdagsága és elkészítési módja nem ismer határokat. S hozzá még egy valódi réteslapból készített almás rétes, és a látogató már teljességgel meg is mártózott a Duna-parti metropolisban. Bécsben valóban el lehet tölteni egy fél életet a kávéházban, de még számos más ok miatt is álomszerűen élnek az emberek ebben a városban, amely sok mindent könnyedébben vesz, mint Európa sok más nagyvárosa. 

Bécs a világ egyik legbiztonságosabb városa, zöld város,, olyan város, ahol példásan fáradoznak a régmúlt emlékeinek megőrzésén. Egykor azzal csúfolták, hogy álmos és életidegen, a világtól elzárkózó, az állítólagosan oly melankolikus Bécs azonban már jó ideje igencsak eleven, összekötő híd az ébredező Kelet felé, a legteljesebb mértékben közép-európai város, amelynek van szíve, esze, és amely huncutul ironizál.
Vonzó szépségű város,teli féktelen életkedvvel és fesztelenséggel, birodalmi romantikával, melynek szelleme áthatja a várost.
Bécs-az események metropolisza, a műkincsek sokaságával és különleges összhengjával bíztos garanciát nyújt a szórakozásra.

Tudnivalók
Területe 415 km2, lakóinak száma 1,54 millió.
A szövetségi főváros egyben a kilencedik osztrák tartomány. Földrajzi helyzete nagyban hozzájárult ahhoz, hogy modern világvárossá váljon. A tradicionális kelet-nyugati, valamint észak-déli kereskedelmi útvonalak metszéspontjában az osztrák ipar számottevő hányada koncentrálódott, többek között fémfeldolgozóipar, finommechanika, elektrotechnika, divatipar található meg közvetlen környékén.találat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!