2 nap, 2 adventi hangulat: Bécs és Pozsony

2 napos buszos utazás Ausztriába és Szlovéniába

Rövid, de annál tartalmasabb kis adventi körutazásra invitáljuk Ausztriába és Szlovéniába. A két ország olyan gazdag adventi látnivalókban, hogy egyszer azokat látni kell.

FőoldalEurópaAusztriaBécs2 nap, 2 adventi hangulat: Bécs és Pozsony

Az úthoz kapcsolódó fakultatív programok listáját a programleírás és a térkép alatt található szürke négyzetben találhatja meg. Kérem, amennyiben valamely fakultatív program érdekes az Ön számára, a jelentkezés leadása során jelezze a megjegyzés rovatban. A szerződéskötést követően legtöbb út esetén nem tudunk helyet biztosítani a fakultatív programokra!

Alapár tartalmazza

Az autóbuszos utazást, a 1 éjszakai szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, a belépőjegyeket, egyéb étkezéseket, fakultatív programokat.

Hossz: 
2 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
minimum létszám: 35 fő

1. nap
Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, Tatabánya, Győr útvonalon Bécsbe. Az út során idegenvezetőnk segítségével ismerkedés Béccsel, valamint az útközbeni látnivalókkal. Először a Schönbrunn-i kastélyhoz megyünk, ahol lehetőség van a kastélyt és a parkját megtekinteni. A kastély kertjében nem csak a császári rezidenciát élvezhetjük, hanem az egyik leghangulatosabb bécsi adventi vásárt is, ahol meseszerű hangulatba csöppenhetünk. A kastélylátogatás után bécsi buszos majd gyalogos városnézés. (Mária Terézia Tér - Hofburg (kívülről) - Kohlmarkt - Graben - St.Stephans Dom - Kartner strasse - Opera - Ring - Parlament  Rathaus). A séta után szabad program, lehetőség az adventi vásárok egyikének felkeresésére. Így ajánljuk a Vároháza előtti téren a bécsi legnagyobb adventi vásárt, de vehetünk retro ajándékot az Am Hofnál lévő vásárban, vagy a Freyung téren gyűjtsünk forraltboros bögrét. Szállás: belvárosi 4 csillagos szállodában.

2. nap
Reggeli után kicsekkolás a szállodából, ahonnan az irányt a Heindl Csokimanufaktúrába vesszük. Ismerkedés a csokigyártás folyamatával, lehetőség a különleges bonbonok, csokiba mártott alkoholos és mentes gyümölcsök megkóstolására. A kostoló teszi lehetővé, hogy a számunkra leginkább izletes csokikból akár vásárolhassunk is az ünnepekre.
A csokigyár látogatás után utunk Pozsonyba vezet, ahol egy újabb adventi forgatagba csöppenünk. Rövid városnézés után, szabad program a pozsonyi adventi vásárban, ebédelési lehetőséggel.

Szállás

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Fakultatív

Schönbrunn kastélylátogatás: felnőtt: 9.500 Ft/fő, gyerek 6-18 éves: 6.500 Ft/fő
Heindl csokimanufaktúra: felnőtt: 3.500 Ft/fő, gyerek 5-18 éves: 2.800 Ft/fő

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az autóbuszos utazást, a 1 éjszakai szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, a belépőjegyeket, egyéb étkezéseket, fakultatív programokat.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők (helyszínen fizetendők)
 

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Utazás autóbusszal.
Felszállási lehetőségek: Budapest, Tatabánya, Győr

Szállás: 

Elhelyezés: 4 csillagos szállodában, 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!