pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

A nyugati part fővárosa. A filmipar központja, ahol közel tizenkét millióan laknak és nincs olyan ember a Földön, aki ne vágyna egy sétára valamelyik tengerparton, vagy ne szeretné közelről lefotózni a Hollywood táblát, vagy ne akarna éppenséggel találkozni valamelyik filmsztárral. 
Los Angeles a nevét az 1700-as években a mexikói misszionáriusoktól kapta. Õk fedezték fel először a rendkívül termékeny földeket és ők foglalkoztak első ízben a szőlőgazdálkodással. A kaliforniai borok ma is világhírűek. Az angyalok városa ipari és gazdasági szerepének jelentős növekedése, a XX. Század elejére tehető. A filmipar is ekkor költözött Hollywoodba, és gombamód szaporodtak a stúdiók. A fény és a csillogás vonzotta a sztárokat Földünk minden tájáról. A luxusipar napjainkban is virágzik a Csendes - Óceán partján. 
Napjainkban számtalan náció talált otthont Los Angelesben, mindenki itt próbálja megtalálni a szerencséjét. Ez nekünk Magyaroknak általában sikerült is. Elég csak néhány nevet említenünk: a Kertész-fivérek, Zsigmond Vilmos, Andy Vajna, Oláh György Nobel-díjas kémikus, mind-mind világhírnevet szereztek. A mesés tájakról, a látványosságokról és a földrengéseiről híres város, számtalan művészt ihletett meg. Ha valaki egyszer idelátogat soha nem látott élményekben lesz része, ha végig sétál Beverly Hills utcáin, körbenéz Venice Beachen, bekukkant a világ legnagyobb Buddha templomába, vagy éppen az autópályák vége láthatatlan sűrűjében csücsül majd egy dugóban.találat

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Los Angeles

Los Angeles és Mexikó 6 napos hajóút a Norwegian Bliss luxushajó fedélzetén

Norwegian Cruise Line - Norwegian Bliss
 - 
262.400 Ft/fő

USA Nyugati Part

13 napos körutazás az Amerikai Egyesült Államokban
1.134.480 Ft/fő

USA Nyugati Part

13 napos körutazás az USA-ban
2.033.780 Ft/fő
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!