USA - Nyugati-parti látványosságok (San Francisco, Las Vegas, Los Angeles)

11 napos buszos körutazás angol nyelvű idegenvezetéssel

11 napos körutunk során az USA nyugati partjának látványosságaival ismerkedünk. A programok között szerepel városnézés, nemzeti parkok, kirándulások, Las Vegasi showműsor, de nem marad ki a Grand Canyon és a Universal Studios sem. Tartson velünk!

FőoldalÉszak-AmerikaAmerikai Egyesült Államok USAKaliforniaLos AngelesUSA - Nyugati-parti látványosságok (San Francisco, Las Vegas, Los Angeles)

Alapár tartalmazza

10 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
11 nap
Szállás: 
szálloda

1.nap San Francisco
Találkozó 14:00-20:00 között partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével. Szállás: Hotel Serrano.

2.nap San Francisco
Délelőtt félnapos városnézés, érintve a Union Square, Civic Center, Fisherman"s Wharf stb. A Twin Peaks-hegy tetejéről élvezhetjük a város csodás panorámáját. Délután szabadprogram: kipróbálhatjuk a híres Cable cart, vásárolhatunk a Union Square-en vagy tehetünk egy sétát a Fisherman"s Wharf-on. Az idegenvezető segítséget nyújt a program tervezésében. (fakultatív program: Night Tour of San Francisco: 60 USD/fő). Szállás: Hotel Serrano.

3.nap San Francisco (Monterey/Carmel)
Egész napos szabad program San Francisco-ban. Fakultatív program: egésznapos kirándulás Montereybe és Carmelbe. Az óceán partvonalát követve érkezés a Monterey Bay-félszigetre. Látogatás Steinbeck novellája alapján híressé vált Cannery Row-nál és a Monterey Bay Aquariumban (88 USD/fő). Majd a híres Pebble Beach golfpálya és környékére érkezünk. Rövid megálló a művészeti galériáiról nevezetes Carmelben, késő délután visszautazás San Franciscoba. Szállás: Hotel Serrano.

4.nap San Francisco - Yosemite National Park
Továbbutazás a Yosemite Nemzeti Parkba, mely a csodálatos vízeséseiről, sziklaalakzatairól vált híressé. Buszos parklátogatás, és lehetőség egy biciklitúrára. Szállás: Piccadilly Inn.

5.nap Yosemite National Park - Las Vegas
A Mojave-sivatagon keresztül buszozunk Las Vegas felé. Késő déluátn érkezés a „Szórakozás fővárosába". Az idegenvezető ajánlásával fedezzük fel a várost: vásároljunk, élvezzük a jobbnál-jobb éttermeket, nézzünk meg egy felejthetetlen show műsort. Fakultatív program: Las Vegas by Night (kb. 35 USD/fő). Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

6.nap Las Vegas - Grand Canyon - Las Vegas
Egésznapos kirándulás a Grand Canyon Nemzeti Parkba. Első megálló a híres Hoover Dam (Hoover Gát)-nál. Megcsodálhatjuk a hatalmas építményt és mögötte a Mead-tavat. Folytatásban irány a Grand Canyon. Fakultatív program: helikopterrel a kanyon fölött (kb. 189 USD/fő), rafting a Colorado folyón vagy séta a Skywalk-on (32 USD/fő). Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

7.nap Las Vegas - Zion National Park (fakultatív)
Szabadprogram vagy egésznapos fakultatív túra keretében ellátogathatunk a fenséges kanyonjairól és változatos vadvilágáról híres Zion Nemzeti Parkba. Idegenvezetős séta a parkban. Lehetőség van egy hamisítatlan amerikai piknik ebéd (95 USD/fő) elfogyasztására. Szállás: Luxor Hotel - Pyramid Rooms.

8.nap Las Vegas - Palm Springs - Los Angeles
Ismét keresztülutazunk a Mojave-sivatagon, rövid megállóval Palm Springsben. A város korábban olyan sztárok téli pihenője volt mint Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Jane Russell. Ma egy virágzó város bevásárlóközpontokkal, éttermekkel. Késő délután érkezés a Csendes-óceán partjára, Long Beach-be majd tovább haladunk Los Angelesbe. Szállás: Queen Mary Long Beach.

9.nap Los Angeles
Reggel egy átfogó városnézés: Santa Monica Beach, Hollywood, Beverly Hills. Séta a Walk of Fame sétányon. Délután szabadprogram. Fakultatív látogatás a Universal Studios-ban (95 USD/fő). Szállás: Queen Mary Long Beach.

10.nap Los Angeles - San Diego - Los Angeles
Szabad program, vagy egésznapos fakultatív kirándulás San Diegoba (85 USD/fő). Utazás San Juan Capistrano és San Clemente városokon keresztül Kalifornia második legnagyobb városába, melynek óceánparti fekvése kellemes éghajlattal párosul. Városnézés a történelmi óváros, a Gas Lamp negyed, az óceánpart valamint a festői Seaport Village érintésével. Visszaérkezés Los Angelesbe az esti órákban. A program vége. Szállás: Queen Mary Long Beach.

11.nap Los Angeles
Hazautazás.

Szállás

 Jó középkategóriájú szállodákban.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

10 éjszaka szállás középkategóriájú szállodákban, autóbuszos körutazást, étkezést a megadottak szerint, a jelzett programokat a szükséges belépőkkel, adók, szerviz- és csomagdíjat (1 bőrönd/fő), és az angol nyelvű idegenvezetést. A megadott árak 1 USD=300 HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

A program indulási helyszínére ill. a visszaútra szóló repülőjegyet és a reptéri illetéket (a repülőjegy és az illeték árát az aktuális napi áron adjuk meg), étkezéseket, fakultatív programok árát, a programcsomagban nem szereplő külön programok árait, belépőket, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy, repülőtéri illeték, útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések, személyes kiadások, borravalók.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyebek
Kiutazás: 

Egyénileg a program helyszínére, helyben légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

 Jó középkategóriájú szállodákban.

Étkezés: 

Az alapár az ellátást nem tartalmazza. (A szállodákban, illetve környékükön többféle étkezési lehetőség van, a kiválasztásban az idegenvezető természetesen segítséget nyújt. Amerikában az étkezést gyorséttermekben jóval olcsóbban meg lehet oldani, mint a szállodák éttermeiben.)

Időjárás: 
Míg az Egyesült Államok nagy részén szeszélyes az időjárás, a csendes-óceáni partvidéknek kiegyensúlyozott éghajlata van. Az óceán kiegyenlítő hatásának következtében San Franciscóban nincs hideg tél és forró nyár, mindössze egy hosszúra nyúlt tavaszból és őszből áll az év. A nemzeti parkokban (Grand Canyon, Yosemite) tavaszias időjárásra kell számítani. Kalifornia déli része mediterrán éghajlatú, Los Angelesben és San Diegóban a nappali csúcshőmérsékletek már megközelíthetik a 25-30 °C-ot. A Halál Völgyében és a Mojave sivatagban szintén meleg idő várható, hiszen ezek éghajlata sivatagi.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!