Párizs - Versailles - Disneyland

6 napos buszos városlátogatás Párizsban

Franciaország, Párizs. Igazi kikapcsolódás az egész családnak! Fedezze fel velünk a Szajna-parti város romantikus varázsát. Kávé és croissant illata, hangulatos, szűk kis utcácskák, csillogó butikok, fényűző épületek ejtenek rabul. Szinte lehetetlen választani a világszínvonalú múzeumok sokaságából. A gyerekek személyesen is találkozhatnak kedvenc Disney figuráikkal és Önökkel együtt élvezhetik a Disneyland Park és a Walt Disney Studios Park több mint 50 attrakcióját!

FőoldalEurópaFranciaországPárizsPárizs - Versailles - Disneyland

Alapár tartalmazza

Az utazást autóbusszal, a szállást reggelis ellátással, és az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, a helyszíni belépők és a fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Hossz: 
6 nap
Szállás: 
szálloda
**

1. nap: ..utazás... tranzitszállás
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Este megérkezés a franciaországi tranzitszállásra.

2. nap: Párizs
Reggeli után továbbutazás Párizs felé, ahová délután érkezünk. Autóbuszos városnézés keretében ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, Pantheon, Luxembourg kert megtekintés után az Invalídusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját. Késő délután  a Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér, Tulériák kertje. Aznapi utazásunkat és első élményeinket egy kellemes vacsora (fakultatív) keretében pihenhetjük ki, majd a szállásunkra megyünk.

3. nap: Párizs ...Esmeralda, forradalmak, Monet és társai, marsbeli táj
Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körút,  Mocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité szigetet: a Notre-Dame, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: megtekintjük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, valamint fakultatív program keretében a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit (magyar nyelvű tárlatvezetés: 25 EUR*, gyermek 0-14 éves korig 15 EUR). Esti programunk keretében a Montmartre-on sétálunk, a Moulin Rouge, Festők tere, Sacré-Coeur bazilika érintésével. Visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Párizs - Versailles... csatazaj, romantika, káprázat
Délelőtt a XVII. század pompás örökségét, a versailles-i kastélyt tekintjük meg fakultatív programként (Ár: 45 EUR*, gyermek 0-14 éves korig 30 EUR), majd sétát teszünk a Kis- és Nagy Trianon palotákhoz és Marie-Antoinette falujához.  Délután a felhőkarcolók világával ismerkedünk a Défense negyedben, majd a Rodin múzeumba látogatunk. Este fakultatív hajókirándulás keretében gyönyörködhetünk a fényárban úszó városban. A nap utolsó programjaként az Eiffel toronyból élvezhetjük Párizs káprázatos panorámáját.

5. nap: Párizs- (Eurodisney)... Párizs, amilyennek Ön szeretné
Reggeli után a Pompidou Központ és a Les Halles forgatagos negyedébe látogatunk: középkori templom, üvegpalota acél keretben, "Párizs gyomra" és emberek színes kavalkádja fogad minket a Föld majd minden részéről, délután szabadprogram; vagy egész napos programként az Eurodisney varázslatos mesevilágába látogathatnak el (minimum létszám: 15 fő*). Az esti órákban Párizst elhagyva megtekintjük Reims városát, a híres koronázó katedrálissal, majd utazás a tranzitszállásra.

* Amennyiben a jelentkező száma nem éri el a minimális létszámot, abban az esetben a Disneyland fakultatív programot választó utasok egyénileg utaznak ki az élményparkhoz. Idegenvezetőnk természetesen segít az útbaigazításban.

6. nap: Hazautazás - ismét otthon
Hazautazás, rendszeres pihenőkkel. Budapestre az esti órákban érkezünk.

Szállás

Tranzitszállás: Hotel B&B:  oda- és visszaúton 1-1 éj a francia-német határ francia oldalán, Freyming-Merlebachban, B&B szállodában. A szobák kényelmesen berendezettek, saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek.
www.hotel-bb.com

Párizs: Best Hotel: a szálloda Párizs északi részén, a külvárosban található (Baillet en France). A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek.
Bővebb információ: www.besthotel.fr

Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető!

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az utazást autóbusszal, a szállást reggelis ellátással, és az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, a helyszíni belépők és a fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás.
BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
2 napos múzeumbérlet 48 EUR
4 napos múzeumbérlet 62 EUR
Louvre magyar nyelvű tárlatvezetése 25 EUR, gyermek (0-14 éves) 15 EUR
Versailles fakultatív kirándulás 45 EUR, gyermek (0-14 éves) 30 EUR
Versailles kert 8,5 EUR
Sétahajózás a Szajnán 14 EUR
Montparnasse torony 15 EUR
Eiffel torony - gyalog 1. és 2. emelet 5 EUR
Eiffel torony - lifttel 2. emelet 9 EUR
Eiffel torony - lifttel 3. emelet 15 EUR
Pantheon 8,50 EUR
Invalidusok + Napoleon sírja 11 EUR
Sainte Chapelle 10 EUR
Notre Dame torony 10 EUR
Orsay múzeum 11 EUR
Rodin múzeum 10 EUR
Viaszmúzeum 20,5 EUR
Bormúzeum 18 EUR
Disneyland (1 nap / 1 park) felnőtt 64 EUR
Disneyland (1nap / 1 park) gyermek (3-12 éves) 58 EUR

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé. Indulás Budapest, a Déli pályaudvar, Koronaőr köz

Felszállási lehetőségek:

Budapest - Déli pu. Koronaőr köz

Tata – Shell kút, 64-es km, Remeteségi pihenő

Győr - M1-es autópálya 119-es km, Arabona pihenő, OMV benzinkút

Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya 163-as km, Mosoni pihenő, MOL-Marché benzinkút

Fontos! A vidéki fel- és leszállóhelyek nem minden esetben azonosak, ezért kérjük, feltétlenül érdeklődjön irodánkban az autóbusz pontos útvonalával kapcsolatban!

Szállás: 

Tranzitszállás: Hotel B&B:  oda- és visszaúton 1-1 éj a francia-német határ francia oldalán, Freyming-Merlebachban, B&B szállodában. A szobák kényelmesen berendezettek, saját fürdőszobával, TV-vel, telefonnal, internet csatlakozási lehetőséggel felszereltek.
www.hotel-bb.com

Párizs: Best Hotel: a szálloda Párizs északi részén, a külvárosban található (Baillet en France). A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek.
Bővebb információ: www.besthotel.fr

Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető!

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében lehetőség van vacsora igénylésére.

A területről: 
Párizs (franciául Paris) francia település, Franciaország fővárosa. Az ország északi részén a Szajna folyó partján terül el, az Île-de-France régió (vagy Région Parisienne) szívében. Párizs Európa egyik legnépesebb városa. Becsült népessége elővárosait nem számítva 2006 januárjában 2 167 944 fő volt, ám agglomerációival a Párizsi „unité urbaine” (városi terület) populációja 2005-ben több volt mint 9 millió fő, míg a Párizs „aire urbaine” (fővárosi terület) 12 millió lakost számlál. Párizs egyike azoknak a városoknak, ahol a legtöbb épített látnivaló található. Az Eiffel-torony, és Párizs egyik szimbóluma a Diadalív.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Vélemények, értékelések
4.5
10 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.5
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
3.4
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.5
Katalin
Pomáz
2015. nov. 2
4.4
Először voltunk buszos többnapos utazáson,fárasztó volt,de legközelebb is bevállaljuk.
Rengeteg új ismereteket szereztünk -köszönhetően-PÉTERNEK a kiváló idegenvezetőnek,aki lexikai tudásával teljesen elkápráztatott minket. köszönjük.
Rengeteget tanultunk Párizsról...
Miklós
Kisapostag
2015. aug. 27
4.6
Nagyon kellemes utazás volt, sok látnivalóval és egy nagyszerű idegenvezetővel.
Szívesen eltöltöttünk volna még pár napot Párizsban, hogy még több mindent meg tudjunk nézni.
Köszönöm a szervezést és idegenvezetést...
Mónika
Budapest, II. kerület
2015. ápr. 16
4.0
Az idegenvezető hozzáállása és tudása zseniális.
István
Nagyrada
2015. ápr. 12
4.6
Nagyon jó programok, jól képzett buszsofőrök , zseniális idegenvezető, közepes szállással ami belefért,tehát teljesen meg vagyunk elégedve! :)
Edina
Hernád
2014. okt. 30
4.8
Párizs csodálatos volt, mindennel elégedettek voltunk. Az idegenvezetőnk (B.P.) nagyon jó volt, minden kérdésre tudott válaszolni, nagyon tájékozott ember. A buszsofőrök felkészültek voltak, kedvesek, udvariasak.Rengeteg programon vettünk részt. Igaz elfáradtunk a sok gyaloglástól, de új élményekkel lettünk gazdagabbak. A szállás a célnak megfelelt.Összességében tökéletes napokat töltöttünk el Párizsban.
Dóra
Kaposvár
2014. aug. 27
5.0
Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kirándulással; a szállás megfelelő volt, a programok sokfélék voltak, az idegenvezető nagyon tájékozott, naprakész, segítőkész és rugalmas volt. Egyedül azt az apróságot hiányoltam/hiányoltuk utastársainkkal, hogy kevés volt a szabad program, és nehézkesen tudtunk italt vásárolni a túrákra a sűrű programok miatt. Ettől függetlenül végtelenül meg vagyunk elégedve mindennel, tökéletes volt minden, másnak is fogom ajánlani az utazási irodát. Terveim és reményeim szerint pár hónapon belül újra találkozni fogunk. Köszönettel: D.; G.
Éva
Kisvárda
2014. júl. 26
3.8
kiemelkedően jónak ítéltük meg az idegenvezető és a sofőrök munkáját.
Mivel sok gyerek volt a csoportban, hiányoltuk legalább a napi 30 perc szabadidőt dél körül egy olyan helyen, ahol a ételt lehetett volna venni. Bár mindez a fantasztikusan érdekes és nagyon szoros program miatt volt, amit egy felnőtt nagyon is tud értékelni, a gyerekek viszont nem tudnak éhezni, a reggelinél viszont nem illik ételt becsomagolni.
Ferenc
Miskolc
2015. nov. 5
5.0
<szöveg nélkül>
Emília
2015. okt. 30
4.0
<szöveg nélkül>
László
Győr
2014. okt. 28
4.6
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!