Malajzia + Borneó csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel

3 éj Kuala Lumpur + 2 éj Kuching + 2 éj Kota Kinabalu + 3 éj Penang üdülés

FőoldalÁzsiaMalajziaKuala LumpurMalajzia + Borneó csoportos körutazás magyar idegenvezetéssel

Alapár tartalmazza

Menetrendszerinti repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur – Budapest útvonalon átszállással, belső repülőjáratokat Kuala Lumpur – Kuching – Kota Kinabalu - Penang útvonalon, repülőtéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt és 1 db feladott poggyászt (max 25 kg/fő), 3 éj szállás Kuala Lumpurban, 2 éj szállást Kuching-on, 2 éj szállást Kota Kinabalu-ban, és 3 éj szállást Penang szigetén a választott szállodában, reggelis ellátást, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, telefonos magyar nyelvű asszisztenciát a penang-i üdülés során, repülőtéri transzfereket.

Alapár nem tartalmazza

Az útlemondási biztosítást (2,8%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, idegenforgalmi adót a szállodákban (kb. 10MYR = 2,5 USD/szoba/éjszaka – a helyszínen fizetendő az idegenvezetőnek), belépőjegyeket (kb.180 MYR/fő - a helyszínen fizetendő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen!

Hossz: 
12 nap / 10 éjszaka
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum 10 fő

1. nap: ELUTAZÁS
Elutazás Budapestről, átszállással Malajzia fővárosába, Kuala Lumpurba. 

2. nap: ÉRKEZÉS KUALA LUMPURBA
Érkezés Kuala Lumpurba. Találkozás a magyar nyelvű idegenvezetővel a repülőtéren. Transzfer a szállodába.
Délután / este közös séta a szállodából a Kuala Lumpur City Centre parkba, ahol kivilágítva megnézzük a csodás 452 méter magas Petronas Ikertornyokat, amely a világ legmagasabb épülete volt 2003-ig. Majd visszatérünk a szállodába.
Nincs még egy ország az ázsiai földrészen, ahol annyiféle kultúra keveredne, mint Malajziában. Ázsia olvasztótégelye hatalmas esőerdőkkel, trópusi üdülőparadicsomokkal, világörökségi helyszínekkel, kulináris kalandozásokkal csábít egész évben. Kuala Lumpur alapítása az 1850-es években kezdődött, amikor Klang maláj főnök ónbányákat nyitott a területen. A várost ezután árvizek, tüzek, járványok és a Selangor polgárháború súlytotta. 1896-ban Kuala Lumpurt az újonnan alapított Maláj Államszövetség fővárosává választották.

3. nap: KUALA LUMPUR, BATU BARLANG
Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulást teszünk a Klang-völgyben. Elsőként a központtól 15 kilométerre található Batu barlangokhoz utazunk. Ezen hindu szentélyt évente több millió hívő keresi fel. A barlang bejáratánál Murugan hindu istenség 42,7 m magas arany szobra látható, amely a világ legnagyobb Murugan aranyszobra. 272 lépcsőn jutunk fel a legfontosabb hindu szentélyhez. 4 barlangból áll. A fő barlangból, ahol maga a szentély található, és más kisebbekből, amelyek Sötét barlang, Rámájana-barlang és Barlang-villa néven ismertek. A szentély építése több mint 100 évvel ezelőttire nyúlik vissza, és Murugan istennek szentelték, aki a hindu mitológiában a háború istene, a hívők védelmezője és nagyon népszerű istenség Dél-India lakói körében, amely területről a Malajziában és Kuala Lumpurban élő hindu közösség kivándorolt.
Ezt követően visszatérünk Kuala Lumpur központjába. Első utunk a Petronas ikertornyokhoz vezet, amelyek Ázsia egyik kereskedelmi központjai, valamint Kuala Lumpur jelképei. A 45 perces tárlatvezetés során gyönyörű kilátás fog látszódni a 41. és a 86. emeletről. Ezután gyalogosan megnézzük a Merdeka teret, amely Kuala Lumpur történelmi központja. Itt található a Royal Selangor Club, az óratornyáról és a mór építészetéről híres Abdul Szamad szultán épülete, és a világ egyik legmagasabb zászlórúdja (95 m). Felkeressük az art deco stílusú Central Marketet is, amely 1888. óta piactér, majd sétálunk a kínai (Petaling street) - és indiai negyedben.
Este „KL by night” programunk során egysínű vasútról (monorail) láthatjuk esti fényeiben a KL tornyot (Menara), majd ellátogatunk a Jalan Alor utcába, amely számos ételstandnak és tenger gyümölcseit kínáló étteremnek ad otthont. Az utcácska hagyományos bájjal rendelkezik a különleges kínai tenger gyümölcseit kínáló éttermekkel, fényes fluoreszkáló táblákkal és fákon lógó vörös lampionos lámpákkal. Ezt követően egyénileg visszatérés a szállodába.

4.nap: KUALA LUMPUR – MELAKA – KUALA LUMPUR
Reggeli után egész napos kirándulást teszünk Malajzia legrégebbi városába, Melakába. A lélegzetelállító látnivalók sokasága, és a festői történelmi gyarmati város gazdag öröksége (UNESCO) teszi különlegessé a mai napunkat. Melaka, a 15. században virágkorát élő egykori kereskedőváros volt. Megismerkedünk a holland, brit, portugál és maláj kultúra emlékeivel: Holland tér, városháza, Famosa, Erőd, Szent Pál katedrális, Szultáni Palota, tengerészeti múzeum. A 700 éves kikötőváros belvárosa az UNESCO Világörökség listáján is szerepel.
Késő délután visszaérkezés Kuala Lumpurba.

5. nap: KUALA LUMPUR – PUTRAJAYA - KUCHING
Reggeli után transzfer a kuala lumpuri repülőtérre. Útközben fotószünetet tartva kívülről megnézzük Putrajaya városában a Miniszterelnöki Palotát és a Nagy Mecsetet. A várost a kilencvenes évek elején kezdték el építeni, mesterséges tavak és kiterjedt zöld területek között fekszik és a malajziai iszlám várostervezés és építészet kiváló példája.
Menetrendszerinti járattal utazás Nyugat-Borneó szigetére, Kuching városába. Borneó Földünk harmadik legnagyobb szigete, területén található az ázsiai térség egyik legkiterjedtebb, legegybefüggőbb trópusi esőerdeje. Kuching Nyugat Borneó Sarawak állam fővárosa, egyben legnagyobb városa. Itt volt a fehér rádzsák, Sarawak legnagyobb uralkodócsaládjának a székhelye.
Érkezés után Kuching városát fedezzük fel. A sétánk során Sarawak tartomány történelmi központját keressük fel. Ellátogatunk a Borneói Kínai Negyedbe, a híres Macska Szoborhoz (Kuching maláj nyelven azt jelenti, hogy macska) és a színes Tua Pek Kong Kínai Templomhoz. A következő állomásunk a régi városrész lesz, ahol a keskeny kis utcák végeláthatatlan hálózatában „bolyongva” megismerhetjük a fűszerárusok, textilüzletek és sok egyéb üzlet kínálatát. Ezen kavalkád után megismerjük a Fehér Fejedelemség idejében emelt épülteket: a Kocka Tornyot, a Bíróságot és a Charles Brooke Emlékművet. Ezt követően átkelünk a Sarawak-folyó modern Darul Hana S gyalogos hídján. Az egykori szultáni rezidenciánál, az Astana-nál fejezzük be napunkat, amely a legutóbbi Fehér Kormányzó rezidenciája is volt egyben. (A Fehér Királyi dinasztiát egy angol úr, James Brooke alapította 1841 -ben). Az épület Sarawak mindenkori kormányzójának lakhelye, így csak kívülről megtekinthető.
Szállás Kuchingban 2 éj. Este közös séta a Sarawak-folyó partján, ahol minden este lézeres fényjáték teszi színesebbé az éjszakai sötétséget.

6. nap: KUCHING, BAKO NEMZETI PARK
Reggeli a szállodában. A mai napon felfedezzük a Bako Nemzeti Parkot: ez a kis félsziget egy közel 1 órás autóútra található Kuching-tól. A nemzeti parkot a kikötőből egy 20 perces motorcsónakos úttal érjük el. A park hét különálló, de mégis egy ökoszisztémába egybeforrt esőerdőnek ad otthont. Ennek köszönhetően elképesztően gazdag és különböző állat- valamint növényvilág található a területen. Bako egyik leghíresebb lakója a nagy orrú majom, de feltétlenül érdemes megemlíteni az ezüstös langurokat, a hosszúfarkú makákó majmokat, a vaddisznókat, a repülő mókusokat, a varánuszokat és a több száz fajta, színes madarakat, kígyókat. A növényzet és a környezet is nagyon változatos: mangrove mocsarak, hatalmas erősségek olyan különleges növényekkel, mint a fojtogató fügefa, vagy húsevő virágok. A partot érdekes formájú geológiai képződmények „díszítik”, a part menti erdősségben pedig turistautak várják a felfedezni vágyókat. A parkon belül csónakokkal és gyalogosan közlekedünk, kényelmes cipő, naptej szükséges.
Délután visszaérkezünk Kuching városába, ahol a Sarawak-folyón 45 perces hajókiránduláson veszünk részt. Itt megismerhetjük a folyó környéki vadon élővilágát: szarvas csőrű madár, színes tropikus madarak, krokodilok, varánuszok, kígyónyakú madár.

7. nap: SEMEGGOH ORÁNGUTÁN REZERVÁTUM, KOTA KINABALU
Reggeli után kijelentkezés a szállodából. A Semenggoh Wildlife Központba kirándulunk. A rezervátumban saját környezetükben, az esőerdőben figyelhetjük meg a különleges orangután majmok életét. A félig vad állatok egy  hatalmas, körülkerített területen élnek háborítatlanul, ám naponta csupán reggel és délután merészkednek az emberek közé az etetések alkalmával. Mi a reggeli etetésen veszünk részt. A rendkívül tudatos rehabilitációs programnak köszönhetően a legidősebb orangutánok mellett egyre több újszülöttel is találkozhatunk.
Ezen program után transzfer kuchingi repülőtérre, utazás menetrendszerinti közvetlen járattal Kota Kinabalu-ba.
Kota Kinabalu Kelet-Borneón található, Sabah állam fővárosa. A város az ide 50 km-re levő Kinabalu nevű hegyről kapta a nevét, amely az ország legmagasabb hegye. A Kota jelentése: város. A II. világháborúban a japánoktól súlyos bombázásokat szenvedett. A Kota Kinabalut „Singgahmata” néven is emlegetik, vagyis „a hely, ahol a szem hosszasan elidőzik”. A II. világháborúban majdnem teljesen megsemmisült a város, de mára egy modern, élettel teli várossá fejlődött, amely egyben megőrizte tradicionális báját is.
Érkezés után transzfer a szállodába (2éj). Délután városnézés, gyalogosan a történelmi részt járjuk be. Ellátogatunk a Kinabalu Óratoronyhoz és a vásárpiacra. A Signal dombról pedig csodálatos panoráma nyílik a városra és a közeli szigetekre. Este a „filippin-borneói” éjszakai piacra megyünk, ahol megannyi helyi finomság közül csemegézhetünk. A folyóparton az árak hihetetlenül ésszerűek. Itt lehet friss homárt vagy többféle rákot is enni.

8. nap: KOTA KINABALU – TUNKU ABDUL TENGERI PARK, ESTI BORNEÓI KIRÁNDULÁS
Reggeli után hajókirándulást teszünk a Tunku Abdul Rahman Nemzeti Park szigeteihez (3 sziget látogatható). Snorkellezés, pihenés, fürdőzés a Dél-Kínai tengerben. A dél-kínai-tengerben levő vízi nemzeti park szigetei: Manukan, Sapi, és Mamutik. A helyiek és turisták kedvenc kiránduló helye. Remek strandokat, híresen jó snorkellező és merülő helyeket találunk itt.
Délután esti dzsungel-folyó túrán veszünk részt. Bejárjuk a mangroves - esőerdő park egy részét csónakkal és megismerkedünk az éjszakai állati élettel. A tengerpartról még megcsodáljuk a naplementét, majd megtapasztaljuk az esőerdő esti hangjait és megpróbáljuk meglesni a hosszú orrú és -farkú majmokat.
Késő este visszaérkezés a szállodába.

9. nap: KOTA KINABALU – PENANG
Reggeli után transzfer a kota kinabalui repülőtérre. Repülés Penang-szigetére.
Érkezés után transzfer a Batu Ferringhi tengerparti szállodába (3 éj). Szabadprogram pihenés a tengerparton.
A Malajzia nyugati partjánál található szigetet Kelet-Gyöngyeként emlegetik. Strandjairól és számos kulturális érdekességéről ismert. A természet, a kultúra és a történelem találkozik itt, amelyet a San Franciscó-i Golden Gate hidat mintázó, 13,5 km hosszú szerkezet köt össze az ország észak-nyugati partjával. A sziget és egyúttal a brit gyarmati örökség koronaéke a III. György királyról elnevezett Georgetown – óvárosa az UNESCO világörökségi listáján szereplő öt malajziai helyszín egyike –, ahol a hófehér brit koloniális épületek, a gazdag kínai kereskedők lakhelyei, s az indiai negyed tarka házai és kifőzdéi alkotnak sajátosan vonzó egyveleget.

10. nap: PENANG
Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programlehetőség.

Fakultatív programok:
A) Penang-sziget kirándulás – 29.900/fő + belépő (helyszínen fizetendő: kb. 20 MYR/fő)
Reggeli után Penang-szigetén kirándulunk: Kek Lok Si templom, Penang-hegy, Georgetown kulturális kirándulás: tengeri cölöpös házak, gyarmati épületek. Az egyedülálló Úszómecsetet is felkeressük Tanjung Bundaghban. Penang gazdag örökségének felfedezése – a városközpont az UNESCO által védett emlékmű listához tartozik. Georgetown a kínai, maláj, indiai és nyugati kultúra keveréke. Penangban betekinthetünk a 19. század kínai kereskedő- (Khoo Kongsi klánház) és a brit gyarmati világ mindennapjaiba, valamint a "Street Arts" művészetét is megismerjük. Utunkat a Kek Lok Si templommal folytatjuk, amely Malájzia legnagyobb buddhista temploma a Penang-hegyen.

B) Penang Nemzeti Park – 24.900 Ft/fő + belépő (helyszínen fizetendő: kb. 50 MYR/fő)
Reggeli után félnapos hajókirándulást teszünk a Penang Nemzeti Parkba. Az út során fellelhetjük a tengeri teknősök tojásrakó helyét a Turtle beachen. De felkeressük a híres fehér homokos Monkey beachet is, ahol a fürdési lehetőség adott lesz. A program végén ellátogatunk a híres penangi Fűszer- és Gyümölcskertbe, ami felér egy illat- és ízorgiával: nemcsak nézni és szagolgatni, de kóstolni is lehet a furcsa egzotikus gyümölcsöket és a belőlük készült leveket. A guavától a dinnye méretű, de fán termő jackfruiton át a helyi gyümölcsök királyáig, az ízével sajtra emlékeztető duriánig.

11.nap: PENANG, HAZAUTAZÁS
Szabadprogram, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programlehetőség.
Az esti órákban transzfer autóbusszal Kuala Lumpurba a repülőtérre, hazautazás az éjszakai órákban.

12. nap. HAZAUTAZÁS
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében

 

Várható szállodák a körutazás alatt:

Hotel Parkroyal***** - Kuala Lumpur
https://www.panpacific.com/en/hotels-and-resorts/pr-collection-kuala-lumpur.html?utm_source=google&utm_medium=business_listing&utm_campaign=googlemybusiness

A szálloda 527 szobával és lakosztállyal, valamint egy teljes emeleten elterülő wellness részleggel várja az utazókat, ahol többek között gyógyfürdő, fitneszstúdió, valamint szabadtéri medence is található. Kuala Lumpur elsőszámú bevásárlóközpontja is a közelben található.

Pullman Hotel Kuching***** - Kuching
https://all.accor.com/hotel/6332/index.en.shtml?utm_campaign=seo+maps&utm_medium=seo+maps&utm_source=google+Maps#section-rooms

A Pullman Kuching központi helyen, a Kuchingi Arany Háromszögben található, panorámás kilátással a városra és a folyóra. A szálloda 389 tágas, modern szobával rendelkezik, és könnyű hozzáférést biztosít a híres borneói nemzeti parkokhoz.

Holiday Inn Express Kota Kinabalu City Center****
https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/kota-kinabalu/bkikk/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-MY-_-BKIKK

A Kota Kinabalu központjában található 250 szobás szálloda szobái kb. 24 nm alapterületűek, WiFi-vel, LCD TV-vel, kávé- és teafőzési lehetőséggel, széffel, hűtőszekrénnyel felszereltek.

 

Választható szállodák a Penang-i üdülés során:

Shangri La Golden Sands Resort*****
https://www.shangri-la.com/en/penang/goldensandsresort/

A Shangri-La Golden Sands egy 4 csillagos szálloda, amely gyermekbarát létesítményekkel várja a családokat. Az üdülőhely kényelmes szobákat és lakosztályokat kínál, valamint mini víziparkot, az Adventure Zone-t és a Kids Clubot, amelyek végtelen számú tevékenységet kínálnak a szórakozáshoz. Éttermek közül is több választási lehetőség áll a rendelkezésre: a nemzetközi ételeket az egész nap nyitva tartó Garden Café, vagy olasz specialitásokat kínáló tengerparti Sigi's Bar & Grill étterem. A szállodától több Penang-i látványosság is gyalogos távolságra található.

Parkroyal Hotel****
https://www.panpacific.com/en/hotels-and-resorts/pr-penang.html

Kikapcsolódásra és a sziget felfedezésére is tökéletes a Penang tengerpartján található szálloda. A kényelmes szobákon és lakosztályokon kívül csúszdás medencével, fitness teremmel és wellness központtal rendelkezik, ezen felül több Penang-i látványosság is séta távolságra található.

Hard Rock Hotel****
https://www.hardrockhotels.com/penang

A Malacca-szoroshoz közeli szálloda, a Hard Rock Hotel Penang az első Hard Rock Hotel Malajziában.

 

A részvételi díj minden esetben alap szobatípusban történő elhelyezést tartalmaz. Felár ellenében magasabb típusú (pl. tengerre néző) szoba is foglalható. Magasabb kategóriájú szoba feláráról kollégáink készséggel adnak felvilágosítást. 

Szállás

3 éj Kuala Lumpur *****

2 éj Kuching *****

2 éj Kota Kinabalu ****

3 éj Penang ****/*****

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

A) Penang-sziget kirándulás – 29.900/fő + belépő (helyszínen fizetendő: kb. 20 MYR/fő)
Reggeli után Penang-szigetén kirándulunk: Kek Lok Si templom, Penang-hegy, Georgetown kulturális kirándulás: tengeri cölöpös házak, gyarmati épületek. Az egyedülálló Úszómecsetet is felkeressük Tanjung Bundaghban. Penang gazdag örökségének felfedezése – a városközpont az UNESCO által védett emlékmű listához tartozik. Georgetown a kínai, maláj, indiai és nyugati kultúra keveréke. Penangban betekinthetünk a 19. század kínai kereskedő- (Khoo Kongsi klánház) és a brit gyarmati világ mindennapjaiba, valamint a "Street Arts" művészetét is megismerjük. Utunkat a Kek Lok Si templommal folytatjuk, amely Malájzia legnagyobb buddhista temploma a Penang-hegyen.

B) Penang Nemzeti Park – 24.900 Ft/fő + belépő (helyszínen fizetendő: kb. 50 MYR/fő)
Reggeli után félnapos hajókirándulást teszünk a Penang Nemzeti Parkba. Az út során fellelhetjük a tengeri teknősök tojásrakó helyét a Turtle beachen. De felkeressük a híres fehér homokos Monkey beachet is, ahol a fürdési lehetőség adott lesz. A program végén ellátogatunk a híres penangi Fűszer- és Gyümölcskertbe, ami felér egy illat- és ízorgiával: nemcsak nézni és szagolgatni, de kóstolni is lehet a furcsa egzotikus gyümölcsöket és a belőlük készült leveket. A guavától a dinnye méretű, de fán termő jackfruiton át a helyi gyümölcsök királyáig, az ízével sajtra emlékeztető duriánig

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Menetrendszerinti repülőjegyet Budapest – Kuala Lumpur – Budapest útvonalon átszállással, belső repülőjáratokat Kuala Lumpur – Kuching – Kota Kinabalu - Penang útvonalon, repülőtéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt és 1 db feladott poggyászt (max 25 kg/fő), 3 éj szállás Kuala Lumpurban, 2 éj szállást Kuching-on, 2 éj szállást Kota Kinabalu-ban, és 3 éj szállást Penang szigetén a választott szállodában, reggelis ellátást, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, telefonos magyar nyelvű asszisztenciát a penang-i üdülés során, repülőtéri transzfereket.

Alapár nem tartalmazza: 

Az útlemondási biztosítást (2,8%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, idegenforgalmi adót a szállodákban (kb. 10MYR = 2,5 USD/szoba/éjszaka – a helyszínen fizetendő az idegenvezetőnek), belépőjegyeket (kb.180 MYR/fő - a helyszínen fizetendő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen!

Előleg: 

A teljes részvételi díj  60%-a, mely foglaláskor fizetendő. 
Az utazás megkezdése előtti 30 napon belüli foglalás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 40%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

A fizetendő részvételi díj a szabad helyek függvényében érvényes, így egyes időpontokban eltérhet az ajánlatban feltüntetett összegtől.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

A repülőjegyek a jegykiállítás után a légitársaság feltételei szerint módosíthatók, a repülőjegy, repülőtéri illeték valamint a felár ellenében kérhető szolgáltatások (fix ülőhely, extra poggyász) nem visszatéríthetők!

Fix ülőhely foglalására a jegykiállítás után van lehetőség, az útvonalban szereplő szakaszokra külön-külön, a légitársaság díjszabása szerint, a szabad kapacitás függvényében.

Szállás: 

3 éj Kuala Lumpur *****

2 éj Kuching *****

2 éj Kota Kinabalu ****

3 éj Penang ****/*****

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzinfo.mfa.gov.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!
Utazással kapcsolatos ajánlott vagy kötelező védőoltásokra vonatkozó információt a Nemzeti Oltóközpont tud nyújtani: https://oltokozpont.hu/hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!