India - Arany háromszög, Diwalikor + Dubai

11 napos körutazás Indiában és Dubaiban

Mert mi nem csak beszélünk róla, hanem tényleg megmutatjuk a vendégeinknek Indiát. Az útjainkat olyan időszakokban indítjuk, amikor helyi ünnepek is vannak, az ezeken való részvétel nagyban növeli az utazáshoz kapcsolódó élményeket.

FőoldalKözel-KeletEgyesült Arab EmirátusokDubaiIndia - Arany háromszög, Diwalikor + Dubai

Alapár tartalmazza

6 éjszaka szállást Indiában, félpanziós ellátással, 2 ágyas helyi 4*-os szállodai szobákban3 éjszaka szállást Dubaiban, helyi 4 *-os szállodában, reggelivel és 2 vacsorávala program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált gépjárművelmagyar nyelvű idegenvezetéstbelépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz

Alapár nem tartalmazza

Repülőjegy illetékkel, vízumdíj, borravalók, útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást.

Hossz: 
11 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Maximum: 20 fő

1. nap: Budapest - Delhi
Elutazás Budapestről az Emirates Légitársaság, menetrend szerinti járatával, egy átszállással Delhibe.

2. nap: Delhi
Érkezés után kezdődik az autóbuszos városnéző programunk. Ismerkedés India vallásaival, kultúrájával, Delhi műemlékeivel. MeglátogatjukElsőként a Laksmi Narayan hindu templomot éslátogatjuk meg, valamint a Jama Masjid, Pénteki mecsetet és a Vörös erődöt (kívülről). A mecset megtekintése után teszünk egy 4 bazárt körbeölelő, kerékpáros riksa túrát. A nap zárásaként felkeressük a Raj Ghat-ot, Mahatma Gandhi emlékhelyét. Szállás Delhiben (2 éj).

Szállás: Radisson Blu Hotel New Delhi Paschim Vihar

3. nap: Delhi
Reggeli után folytatódik a városnéző programunk. A városnézés során megtekintjük a Qutab minaretet, India legmagasabb, kőből épített tornyát, valamint a környező romterületet is. Majd a Parlament épületét (kivülről), az India Kaput, a Vörös Erődöt(kivülről), valamint a legnagyobb szikh templomot a Birla Bangla Sahib Gurudwara-tkeressük fel. Ismerkedönk a szikh vallással, ahola templommal és segítünk is egy kicsit aza ingyenközösségi konyhán. AAmennyiben időnk engedi, a napot az Akshardam hindu szentély – -komplexum meglátogatása zárja.

4. nap: Mathura - Agra
ReggeliKorai reggeli után utazás Agrába, útközben megálló a Jamuna folyó partján fekvő Mathura-ban, a hindu és a Krisna hívők szent városában, Krisna szülővárosában. A városban felkeressfelkeressük Krisna szülőhelyét,. Agrába érkezés előzz megállunk Sikandra-ban, ahol Akbar mauzóleumát, a Jamunamogul folyóépítészet partjáraegyik isremekét elmegynézzünkk meg. Agrába érkezés után a Jamuna folyó partján álló, 20 méter magas falakkal körbevett Vörös erődöt látogatjuk meg(belülről). A nap zárásaként felkeressük a „mini Taj Mahal”-ként, a „Taj Mahal előképeként ismert I’timád-ud-Daulah síremléket. Szállás Agrában (1 éj). Napi utazás: 205 km, 5 óra.

Szállás: Howard Plaza

5. nap: Agra - Fatehpur Sikri - Bharatpur
Napfelkeltekor keressük fel a XVI. század közepén, Sah Jahan által felesége, Mumtaz Mahal részére épült, a „szerelem műemlékeként is ismert Taj Mahal-t, mert ilyenkor a legkülönlegesebb és sokan sincsenek,. majd visszatVisszatérve reggelizünk a szállodában és folytatjuk utunkat tovább Fatehpur Sikribe, az Agrától 40 km-re található Akbar elhagyott városába. A APanch Mahal Palota, Salim Chisti sírja, a Jama Masjid (Pénteki mecset) mind megtekintendő látványosságok közé tartozik. A „Szellemváros” megtekintése után érkezés Bharatpur-ba a délutáni órákban. Szállás Bharatpurban (1 éj). Napi utazás kb. 54 km, 1 óra.

Szállás: Laxmi Vilas

6. nap: Bharatpur madárrezervátum - Abhaneri - Jaipur
A reggeli előtt egy riksás túra következik a Bharatpur madár rezervátumban,tum és nemzeti parkban. Az UNESCO Világörökség (Keoladeo Ghana Nemzeti Park) részét képező vízi paradicsomban, a vízi és költöző madarakon túl szambár szarvasokat és antilopokat is láthatunk. A program végeztével utazás a szálláshelyre reggeli, majd reggeliután utazunk tovább Jaipurba. Útközben megálló a világ egyik csodájának tartott Abhaneri lépcsős kútnál. Szállás Jaipurban (2 éj). Napi utazás kb. 176 km, 4 óra

Szállás: Park Regis

7. nap: Jaipur - Amber-erőd
Reggeli után utazás a Jaipurtól 11-km-re fekvő Amber-erődhöz, ahova elefántháton jutunk fel. Az erőd megtekintése után, felkeressük Jaipurban a Városi palotát és Múzeumot, látni fogjuk kívülről a Szelek Palotáját, valamint a Jantar Mantar obszervatóriumot is megnézzük. Mielőtt visszatérünk a városba, megállunka Jagmandir Palotánál egy fotó stopra. A program végeztével szabadidő, majd utazás a szálláshelyre, éjszaka a szálláshelyen Jaipurban. Este fakultatív program lehetősg Diwali gálaest.

8. nap: Delhi - Dubai
A reggeli utáni utazás autóbusszal Delhibe, a repülőtérre, majd tovább utazás Dubai-ba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabad program. Fakultatív grátisz program: az Emerates Mall felkeresése, vacsorázási lehetőséggel. Szállás Dubaiban (3 éj).

Szállás: Hilton Garden Inn

9. nap: Dubai
Reggeli után félnapos, autóbuszos Dubai városnéző programprogramra autindulunk. Elsőként a Pálma-szigetre (Palm) megyünk el, ahol egy fotóbusszal megálló keretében megörökítjük az Atlantis Hotelt és környékét, majdmegnézzük (kívülről) a város ikonikus épületeit; Burj el Arab, Burj KhalifaKhalifa.A Dubai Múzeum meglátogatása után, elmegyünk a pálma szigetre és kicsit hajózunk abrával a Creek-en is. Délután szabad program, majd késő délután dzsippekbeterepjáró autókba ülünk és indulunk a sivatagba szafari programra. Szakavatott gépkocsivezetőink visznek minket a homokdűnéken keresztül, a sivatagbandűnék között felállított táborig, ahol a programunk további része zajlik majd BBQ vacsorával és táncosokkal.

10. nap: Abu Dhabi
A reggelit követőenenszabad program, vagy fakultatív egész napos kirándulási lehetőség Abu Dhabiba. A kirándulás keretében megismerkedünk a város ikonikus épületeivel, látványosságaival, többek között a világ egyik legszebb mecsetével a Zayed Sejk mecsettel is. Természetesen nem marad ki egy kis kitérő a Yas-szigetre sem. A fakultatív programot követően visszatérünk Dubaiba. Az esti program: hajókirándulás és vacsora a Creek-en egy dau fedélzetén.

11. nap: Dubai - Budapest
Kora reggel transzfer a repülőtérre, és hazautazás Budapestre repülővel, közvetlen menetrendszerinti járattal.

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

UNESCO világörökségi helyszínek

Delhi Vörös Erőd
Qutub minaret  -  Delhi
Taj Mahal Agra
Vörös Erőd – Agra
Fatehpur Sikri
Jantar Mantar – Jaipur
Rádzsasztáni Erődök – Amber erőd

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Fakultatív

Diwali ünnepi gálaest: 19.900 Ft
Abu Dhabi egész napos kirándulás: 18.500 Ft

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

6 éjszaka szállást Indiában, félpanziós ellátással, 2 ágyas helyi 4*-os szállodai szobákban3 éjszaka szállást Dubaiban, helyi 4 *-os szállodában, reggelivel és 2 vacsorávala program szerinti transzfereket, kirándulásokat légkondicionált gépjárművelmagyar nyelvű idegenvezetéstbelépőjegyeket a programban meghirdetett látnivalókhoz

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőjegy illetékkel, vízumdíj, borravalók, útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőjegy illetékkel, vízumdíj, borravalók, útlemondási biztosítás. 

Helyszíni költségek leírása: 

Borravalók: kb. 5 USD/fő/nap

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Borravalók.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. Indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással.

Tervezett menetrend (változhat)
Október 21. Budapest-Dubai 16:00 - 23:20   EK 112 / kb.5 óra 20 perc
Október 22. Dubai-Delhi  03:55 - 09:05   EK 510 / kb.3 óra 15 perc

Október 28. Delhi -Dubai 16:15 - 18:35  EK 517 / kb. 3 óra 20 perc
Október 31. Dubai-Budapest 08:40 - 11:45   EK 111 / kb.5 óra 05 perc

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók.

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

Szállás: 

Helyi 4* szállodákban, kétágyas szobákban.

Étkezés: 
A részvételi díj félpanziós ellátást tartalmaz (büfé reggelit és vacsorát Indiában, italok nélkül. Dubaiban, 3 reggelit és 2 vacsorát).
Vízum: 
India a vízumköteles országok körébe tartozik, minden magyar állampolgár csak az utazása előtt megigényelt vízummal léphet be az országba. Vízumhoz szükséges: a hazaút dátumához képest min. 6 hónapig érvényes útlevél 1 db vízumkérdőív 2 db színes igazolványkép (5x5 cm méretű, fehér hátterű igazolványkép) személyi igazolvány másolata lakcímkártya másolata.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ne igyanak csapvizet és még a fogmosáshoz, a fogkefe leöblítéséhez is palackozott vizet használjanak. Ezt általában a szobába bekészítve találják, de fillérekért a boltban is megvásárolhatják. Arra figyeljenek, hogy a palack mindig gyárilag perforált legyen. A vízfogyasztási tilalom a jégkockára is vonatkozik!
Dobozos italokat ne fogyasszanak, mivel biztosan szennyezett a teteje, helyette a kupakos innivalókat válasszák. Ne feledkezzenek meg a kézfertőtlenítő kendőről vagy zseléről, ezek hasznosak lesznek az út során.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!