Dachstein gyalogtúra

5 napos túra Ausztriában

A Schladming-Dachstein régió nem csak a síelők előtt ismert, Ausztria egyik legszebb, legváltozatosabb túraterepe. Tengerszemek, hegyi tavak, hósapkás csúcsok, alpesi rétek teszik változatossá a térséget. A könnyű, látványos túrák bárki számára teljesíthetők, felejthetetlen élményt biztosítva!

GARANTÁLT INDULÁS, JELENTKEZZ MOST!

FőoldalEurópaAusztriaFelső-AusztriaHallstattDachstein gyalogtúra

JÓ HA TUDOD!

Ez a programunk párhuzamosan halad a via ferrátás csoportunkkal, azaz egy busszal megyünk és ugyanazon a szálláson alszunk. Bár a túrák más útvonalakon haladnak, de reggelente és esténként van lehetőségünk az élménycserére!

Alapár tartalmazza

az utazást autóbusszal,
a 4 éjszaka szállást kempingben,
a szervezést
a magyar nyelvű túravezetést.

Alapár nem tartalmazza

Az étkezést,
a vendégházas szállás felárárt,
az esetleges belépőket,
az utasbiztosítást 
az útlemondási (storno) biztosítást, ez nem kötelező, kérés esetén nem számoljuk fel! 
 

 

Hossz: 
5 nap
Szállás: 
kemping
Létszám: 
max. 30 fő

Nehézség:

Közepes nehézségű túra! Nem kell tapasztalt túrázónak lenned, már az is elég, ha sportosabb lendületű vagy. Itt nincsenek olyan nagy szintkülönbségek, és nagyon hosszú túrák. Ez a program inkább a kellemes túrázásról, és a természet csodálatos „alkotásairól” szól. A napi túratávok kis kitartással mindenki által teljesíthetőek.

Szállás

Az alapár szerint: kempinges szállásunk a városhoz közel egy patak partján helyezkedik el. A vizesblokkok tiszták, hideg meleg vizes fürdésre van lehetőség. Sátor, derékalj, hálózsák mindenképpen szükséges, ha fázósabb vagy tegyél be egy plusz takarót, júniusban is hűvösek lehetnek az éjszakák.
a vendégházas szállás felára:
Komfort szoba: 2 személy francia ágy, WC, mosdó, tusoló 9000 Ft/fő/éj  már nem foglalható!
Családi szoba:   4 személy,1  francia ágy, 1 emeletes ágy, WC, mosdó, tusoló, erkély 3 fő esetén 9000/Ft/fő/éj, 4 fő esetén 8000 Ft/fő/éj 
  Ez a tipusú szoba 3 fő esetén társítással tölthető (fiu/lány szobának) már csak nem foglalható!
Eco szoba: 2 személy, 1 emeletes ágy, mosdó, a wc-tusoló külön helységben  5000 Ft/fő/éj már nem foglalható!
  Ez a tipusú szoba egyéni jelentkezés esetén társítással tölthető (fiu/lány szobának)
Egyágyas lehetőség csak az Ecoszoba esetében lehetséges, ebben az esetben a teljes 2 fős árat kell kifizetni.
A szobatipúst jelentkezéskor tudod kiválasztani.
A vendégházas szobákhoz  közös teljessen felszerelt konyha tartozik.
Fontos: A kempinges szálláshoz jár a parkokhoz és a felvonóhoz használható helyi kedvezmény kártya, a vendégházas szálláshoz nem.

Bankó Erika
Erika gyerek kora óta mozgásban van. Talajtornától az úszásig sok sportot kipróbált. Mostanában fut, kerékpározik.
Papp Csongor
Csongor a hegyekben érzi magát a legszabadabbnak. Mély elhivatottságot érez a természetjárás, a fotózás és a via ferraták iránt.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Grünsee - 1 nap
1. nap: Budapest, Riesachsee, Schladming.

Reggel korán indulunk Budapestről. A pontos hely és időpont megjelölést az út előtt egy héttel kiküldött utastájékoztató tartalmazza. Ausztriában utazva a kora délutáni órákban érjük el Ausztria „outdoor” játszóterét a Dachstein régiót ahol első napi bemelegítő túránkra indulunk a gyönyörű környezetben fekvő Riesachsee tóhoz. Egy izgalmas függőhídon keresztül jutunk a szurdokvölgybe ahol létrákon lépcsőkön kapaszkodunk egyre feljebb, vízesések  morajlásával kísérve. A szurdokból kikapaszkodva érkezünk a hegyekkel körülvett tóhoz ahol megpihenünk, elfogyaszthatjuk  ebédünket majd egy kényelmes erdei úton visszatérünk a parkolóban várakozó buszunkhoz.   A késő délutáni órákban érkezünk meg Schladmingi szállásunkra.Túratáv: 7 km, szint fel/le  300 méter,  menetidő: 3 óra.

2. nap: Budapest, Gosausee, Hallstatt, Schladming

 Reggel buszra pattanunk, célpontunk a turisták által kedvelt  Gosau-tó, ahonnan gyalogosan indulunk tovább.  A sziklák, az erdő és a tó együttese lélegzetelállító! Megpihenünk, majd visszafelé a már ismert útvonalon haladunk. Azért, hogy Gosau teljes panorámáját élvezhessük, a tó másik oldalán közelítjük meg a menedékházat, ahol autóbuszunkat hagytuk. Miután ismét együtt a csapat Ausztria ékszerdobozához, Hallstattba utazunk, sétát tenni a páratlan fekvésű, gyönyörű kisváros utcáin. Az esti órákban érkezünk vissza szállásunkra.
Túratáv: 7 km, 210 méter szint fel/le, menetidő: 4 óra Szállás: kemping (felárért vendégház  is választható).

3. nap: Schladming, Dachstein felvonó (1692 méter), Südwandhütte (1871 méter), Tor (2033 méter), Bachlalmhütte (1490 méter), Dachstein felvonó

Reggel korán együtt indul a csapat a Dachstein déli fala alatt található felvonóállomáshoz. A túra előtt van lehetőség egy rövid fakultatív program keretében  felvonóval felmenni  a híres sky walk kilátóhoz illetve végigmenni Ausztria legmagasabban található függő hídján ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik az Alpok közeli csúcsaira. Miután társaink visszatértek a kilátóból felszereléseinket magunkhoz véve közösen vágunk neki az útnak. Első célunk a Südwandhütte, ahol szusszanunk egyet, majd folytatjuk utunkat és több száz méteres falak tövében haladva érjük el a Tor tövét. Innen fantasztikus a kilátás a völgyre, és a felettünk tornyosuló csúcsokra. Miután kinézelődtük magunkat, már lefelé folytatjuk utunkat a dimbes-dombos ösvényen. Egy elragadó alpesi fennsíkon álló menedékháznál megpihenünk, falatozunk, majd egy kellemes hegyi ösvényen ereszkedve térünk vissza autóbuszunkhoz. A nap hátralevő részét Schladmingban töltjük.

Túratáv: 15 km, 650 méter szint fel/le, menetidő: 6 óra Szállás: kemping (felárért vendégház  is választható).

4. nap: Schladming, Silberkar szurdok, Silberkarsee

Reggel útnak indulunk és rövid utazást követően érkezünk túránk kiinduló pontjára. Mai célpontunk a Silberkar-tó. Fantasztikus, szűk sziklafalak között, zúgókkal vízesésekkel tarkított ösvényen indulunk. Fahidak és falépcsők rendszerén jutunk egyre feljebb miközben megcsodálhatjuk a környező sziklafalakon mászó via ferratázókat. Kiérve a szurdokból megpihenünk a Silberkar menedékháznál majd nekiveselkedünk a ház feletti kaptatónak. Folyamatosan kinyíló panorámával kísérve érkezünk meg  a csodálatos környezetben, hegyekkel körülvett tóhoz. Itt megebédelhetünk, pihenünk majd a már ismert úton ereszkedünk le a völgyben várakozó autóbuszunkhoz.
Túratáv: 13 km, 1080 méter szint fel/le, menetidő: 6,5 óra Szállás: kemping (felárért vendégház  is választható).

5. nap: Schladming, Bodensee, Obersee, Budapest

Reggel összepakoljuk felszerelésünket elhagyjuk szállásunkat és utolsó napi túránkra indulunk. Mai programunk az alacsony Tauern meseszép zugába, a Seewigtal völgy természetvédelmi területére ahol célunk a középső tó partján csodálatos környezetben álló Hans-Wödl-Hütte (1528 méter) Vízesések  morajlásával kisérve kanyarog ösvényünk a völgybe, miközben  elhaladunk  a Bodensee tó festői szépségű partján. Rövid kapaszkodás után érkezünk a Hans-Wödl-Hüttéhez. A ház fantasztikus helyen, a középső tó partján áll ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a völgy végébe a felső tóból alázúduló vízesésre. Itt megpihenünk, megebédelhetünk majd a már ismert útón túrázva térünk vissza a völgyben várakozó autóbuszunkhoz. A késő esti órákban érkezünk Budapestre.
Túratáv: 6 km, szint fel/le  400 méter,  menetidő: 4 óra.

Természetvédelem útjainkon:

Fontos, hogy a túraösvényeken, hegyi ösvényeken való jelenlétünkkor mindenki tartson be alapvető fontosságú szabályokat:
A magaddal hozott élelmiszerek és italok csomagolóanyagait ne dobd el menet közben! Hozz erre a célra egy külön zacskót magaddal.
Ha a hegyi menedékházakban fogyasztod el saját elemózsiád, ne hagyd ott a szemetet, hozd le azt! Általában az ott kitett szemetesek az ott vásárolt dolgok maradékainak vannak kitéve.
Ne hangoskodj feleslegesen!
Ha dohányzol, a csikket se hagyd ott kövek alá, faüregekbe dobva!
Ne szedj le a virágokat, mert védettek és büntethetnek is érte!
Figyelmeztesd azokat, akik ezeket elfelejtik!

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

az utazást autóbusszal,
a 4 éjszaka szállást kempingben,
a szervezést
a magyar nyelvű túravezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

Az étkezést,
a vendégházas szállás felárárt,
az esetleges belépőket,
az utasbiztosítást 
az útlemondási (storno) biztosítást, ez nem kötelező, kérés esetén nem számoljuk fel! 
 

 

Helyszíni költségek leírása: 

1. nap: NP belépő: 2,50 euro/fő
2. nap: Hallstatt  3,50 euro/fő
3. nap: fizetős út, - a napi programban található alternatív felvonó használata esetén ingyenes -  egyébként 5,00 euró/ felnőtt vagy 2,50 € per gyermek
    Fakultatív - Dachstein felvonó: Kempinges szállás esetén kedvezményes, vendégházas szállás esetén 45 euro/fő
    Fakultatív 
- Jágpalota + függőhíd: 10 euro/fő
4. nap: NP. belépő: 4,50 euro/fő 
5. nap: NP. belépő: 3 euro/fő

 

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 25-30 nappal az indulás előtt fizetendő.
 

Kiutazási forma: 
busz
Milyen felszerelést vigyek?

Felszerelés: Javasoljuk egy, kissebb hátizsák használatát a napi felszerelés szállítására.
Öltözék: túrabakancs, esőkabát, kényelmes túraöltözet, fejfedő, kulacs, túrabot, napszemüveg, napvédő krém. 
További szükséges felszerelések a sátrazáshoz: sátor, derékalj, hálózsák, kis gázfőző, pohár, evőeszközök, némi tartós élelmiszer.
Aktív túráinkon a busz tisztaságát megóvandó, váltócipő - váltóruházat használata kötelező, kérjük mindenképp hozz magaddal!!

Egyebek
Kiutazás: 

Modern, szép autóbusszal utazunk, amelyet két gyakorlott gépkocsivezető irányít. Oda- és visszaúton kb. 3-4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A buszokon ülésrend van, a helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik, amit jelentkezéskor jelezni kell. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. A fel illetve leszállások csak a kijelölt felszálló helyeken lehetségesek. 

Indulás, felszállási lehetőségek:

  • Budapest, BOK csarnok Dózsa György út 1. (várható időpont 05:00 órakor) 
  • BAH csomópont, Budaörsi út 21. szám előtti buszmegálló (nem a benzinkút!)
  • Budaörs, MOL-McDonalds benzinkút (gyaloghidas) Budaörs, Garibaldi u. 2.
  • Tata, Remeteségi pihenőhely  
  • Győr, Arrabona pihenőhely
  • Sopron, Arcus étterem Bécsi út.

A felszállási pont jelentkezéskor kiválasztható. A pontos időpontokat az utazás előtt egy héttel kiküldött részletes utastájékoztató tartalmazza.
Fontos, hogy az autópályás felszállópontoknál a fel és a leszállás csak a menetirány szerinti oldalon lehetséges, a két oldal közötti esetleges közlekedést egyénileg kell megoldani! (Az átjárás ezeken a helyeken közúti vagy gyalogos formában biztosított.)

Szállás: 

Az alapár szerint: kempinges szállásunk a városhoz közel egy patak partján helyezkedik el. A vizesblokkok tiszták, hideg meleg vizes fürdésre van lehetőség. Sátor, derékalj, hálózsák mindenképpen szükséges, ha fázósabb vagy tegyél be egy plusz takarót, júniusban is hűvösek lehetnek az éjszakák.
a vendégházas szállás felára:
Komfort szoba: 2 személy francia ágy, WC, mosdó, tusoló 9000 Ft/fő/éj  már nem foglalható!
Családi szoba:   4 személy,1  francia ágy, 1 emeletes ágy, WC, mosdó, tusoló, erkély 3 fő esetén 9000/Ft/fő/éj, 4 fő esetén 8000 Ft/fő/éj 
  Ez a tipusú szoba 3 fő esetén társítással tölthető (fiu/lány szobának) már csak nem foglalható!
Eco szoba: 2 személy, 1 emeletes ágy, mosdó, a wc-tusoló külön helységben  5000 Ft/fő/éj már nem foglalható!
  Ez a tipusú szoba egyéni jelentkezés esetén társítással tölthető (fiu/lány szobának)
Egyágyas lehetőség csak az Ecoszoba esetében lehetséges, ebben az esetben a teljes 2 fős árat kell kifizetni.
A szobatipúst jelentkezéskor tudod kiválasztani.
A vendégházas szobákhoz  közös teljessen felszerelt konyha tartozik.
Fontos: A kempinges szálláshoz jár a parkokhoz és a felvonóhoz használható helyi kedvezmény kártya, a vendégházas szálláshoz nem.

Étkezés: 

A túra önellátó, de mindennap lesz alkalom élelmiszert, meleg ételt vásárolni. Javasoljuk, hogy csomagolj néhány szendvicset a kiutazásra, amit napközben elfogyasztasz. Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a mászások során. Esténként a városban lehetőség van étteremben vacsorázni, vásárolni.  Kempinges szállás esetén főzni akkor tudsz ha hozol magaddal kempingfőzőt.  A vendégházban felszerelt konyha található.

Időjárás: 
Mint bármely más hegynél, itt is nehéz előre jósolni a várható időjárást. Mivel nyár végén utazunk ide, így napsütésre számítunk, ugyanakkor a hegyekben 3–10 C fokra is lehűlhet a levegő, illetve csapadék, erős szél is előfordulhat. Fontos az esőkabát és a réteges túraöltözet használata.
Csomagolás: 
Buszos útjaink esetében él a csomagokra vonatkozó súlykorlát. A határ 1 db.15-18 kg/fő, az ennél nehezebb csomagok szállítását a busz vezetői megtagadhatják (nem kerülhet a busz csomagterébe: kartonos ásványvizek, hűtőtáskák, kempingasztalok és székek…). A nagy csomagokat csak a szálláshelyekre megérkezve tudjuk elővenni a buszunk csomagtartójából. Javasoljuk két csomag összeállítását, egy nagyobb, ruhákkal és napi használatra nem szükséges dolgokkal, illetve egy "kézipoggyász" iratokkal, s olyan dolgokkal, melyek jó, ha kéznél vannak.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Ausztriába.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő utasbiztosítás megkötése ajánlott, ezt jelentkezéskor irodánknál is megkötheted! Olyan biztosításra van szükség ami tartalmaz esetleges helikopteres mentést is! Bankkártya mellé rendelt biztosítás nem minden esetben megfelelő, kérjük ellenőrizd! Europai egészségbiztosítási kártya (ingyenes) kiváltása külföldi utak esetén ajánlott. Útlemondási (stornó) biztosítás: A Biztosító ezen szolgáltatása a Biztosított utazásképtelensége esetén a befizetett utazás, illetve egyéb szolgáltatások költségének visszatérítésére terjed ki, amennyiben A Biztosított halála, azonnali és sürgős kezelést igénylő súlyos megbetegedése vagy súlyos sérülése miatt az utazásképtelenné válik.
Korhatár: 
12 éves kortól ajánlott a túra.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

Lemondási feltételek:
Jelen utazásra az ÁSZF-ben foglaltaktól eltérő lemondási feltételek érvényesülnek! Amennyiben az Utazó a saját érdekkörében felmerült okból áll el a részvételtől, az indulás előtti 20. naptól az adott foglalás kizárólag 100% kötbér megfizetése mellett mondható le!

Vélemények, értékelések
4.8
43 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.8
Program értékelése
4.8
Szállás értékelése
4.7
Túravezetők értékelése
4.9
Utazás értékelése
4.7
Erika
Nyíregyháza
2018. júl. 5
5.0
Dachstein gyalogtúra részvevőjeként csak szuperlativuszokban tudtok beszélni a túravezetőkről . Mint a túrázok leggyengébb láncszeme csak elismeréssel tudok szólni ahhoz a finom figyelemhez és törődéshez, amelyet tőlük kaptam. Mesterien szervezték meg a távoknál, hogy ne én legyek az utolsó befutó ezzel biztosítva a sikerélményt. A szeszélyes időjárásnak megfelelően kreatívan módosították a programokat. Jóval többet kaptam a várt élménynél .
Géza
Budapest, XI. kerület
2018. júl. 4
4.6
Az időjárási körülményekhez alkalmazkodva változtatták a programokat, amit szerény véleményem szerint jól sikerült. A túravezetők mindenben segítettek, ha problémánk támadt. Összességében jó négy napot zártunk :)
Éva
Szeged
2017. jún. 29
5.0
Minden jó volt. Üdv. Éva
<név nélkül>
Kazincbarcika
2017. jún. 28
4.0
Tulajdonképpen nagyon szép helyeken jártunk. A Dachstein túra talán lehetett volna kicsit hosszabb. A túravezetők nagyon kedvesek voltak. Az időjárás viszont nem volt mindig kegyes hozzánk.
Zoltán
Herceghalom
2017. jún. 28
4.8
Élveztem minden pillanatát.
Andrea
Budapest
2017. jún. 28
5.0
hozta az iroda a megszokott profizmust.
nagyon jó volt minden. különösen, az 'iglu' :-)
Ágnes
Budapest, IV. kerület
2017. jún. 27
4.4
Szuper túra volt az időjárási körülményeknek megfelelő változtatásokkal. A túravezetők mindenkire figyeltek, azokra is akik nem tartottak velünk a napi program során. Néha már kusza volt, ki mit csinál, hogyan és mikor (a ferrátások is velünk jöttek, ill. sokan, akik más programot szerettek volna), de azért elveszni semmiképp nem lehetett. A vendégház nagyon tetszett, tiszta volt és tökéletesen vidékies (szerintem ez hozzátartozott az élményhez) :-) A Tornál volt egy kis bizonytalanság, szerintem simán belefért volna a hegy megkerülése, mert szép volt az idő és senki sem szenvedett (látványosan) a túrán, bár az alternatív útvonal is gyönyörű volt. Mindent összevetve elégedett voltam az úttal, jövök máskor is! :-)
Ilona
Szeged
2016. nov. 3
5.0
Szuper program volt.
Andrea
Budapest, III. kerület
2016. okt. 7
4.8
Csodás őszi időjárás, meseszép vidék, tartalmas és szép túrák, nagyszerű túravezetés és ráadás grillparty..... :)
Kriszta
Budapest, XIII. kerület
2016. okt. 4
4.6
Nagyon szép túra volt, változatos programokkal! A kemping igényes volt, a túravezetők jól tájékozottak voltak és sok érdekes információval láttak el minket és még a jó hangulatról is mindig gondoskodtak. A napi túrák lehettek volna kicsivel hosszabbak.
Karolina
Buidapest
2016. okt. 4
5.0
Minden nagyon szép és jó volt. A túravezetők kedvesek és segítőkészek voltak. Időjárás is kedvező volt. És a társaság is nagyon barátságos, nevetős volt. :) :)
Anita
Budapest, IX. kerület
2016. júl. 6
5.0
Minden nagyon jó volt! Meg volt a gyönyörű környezet, a kedves emberek, napsütés, szép kilátással rendelkező vendégház, az időnként kihívást is jelentő túrák, és természetesen a profi túravezetői csapat, ami olyannyira megszokott az utazom.com-tól, hogy az lenne fura, ha nem így lenne:) Úgy érzem, mintha nem csak 4 napot, de legalább 1 hetet lettem volna távol otthonról. Köszönöm az élményt, érkezésem után már ismét a kínálatot böngésztem!:)
Laci
Szeged
2016. júl. 3
4.6
Kiváló szervezés, nagyon szép helyen lévő szállás, szakszerű túravezetés jellemezte az utunkat. A időjárás nagyon kegyes volt hozzánk, eső csak éjszaka esett, így minden tervezett program megvalósulhatott. Köszönjük szépen az utat Ákosnak, Szilvinek és Csongornak.
András
Budapest, III. kerület
2016. júl. 2
4.8
Remekül kiválasztott helyszínek.
A gondos szervezésnek és rugalmas megvalósításnak köszönhetően, minden programra volt elég időnk, ami ritkaság az ilyen utak során.
Kiemelném túravezetőik kedvességét, felkészültségét és kifogyhatatlan humorukat, mellyel szórakoztattak az út során.
A hab a tortán, a csodálatos időjárás volt, ami még szebbé tette élményeinket.
Ez úton is, köszönök mindent a csapatnak!
Mariann
Budapest
2016. jún. 29
4.4
Gyönyörű helyeken túráztunk profi túravezetőkkel. Fizikai erőnlétem miatt nem tudtam mindegyik túrát végig csinálni. Próbálgattam a fizikai határaimat. Mindenki nagyon készséges, rugalmas és figyelmes volt. Köszönöm a bíztatást és türelmet. Profi volt a csapat. Sokat tanultam tőlük. Nagyon szép élmény volt számomra.Köszönöm.
Klára
Budapest, X. kerület
2016. jún. 29
5.0
Szépséges, nagyon jó hangulatú út volt, Jó társaság, jó helyek, jó idő !
Örülök, hogy jelentkeztem!
Rideg család
Siófok
2016. jún. 29
4.8
Csak így tovább,remélve legközelebbi viszontlátást !
<név nélkül>
Szeged
2016. jún. 28
4.6
Az egyik legprofibb szervezet túra, amin eddig részt vettem. A túratervezők teljesen képbe vannak, barátságosak, segítenek, ahol és amiben tudnak. Két dolgot említenék, de csak azért, mert azt mondták, hogy adnak az ember véleményére és szeretnék jobbá tenni a túrát, ha lehet.
1) A kemping kilátása nem volt az igazi. A legtöbb időt itt tölti az ember, szerintem ez is számít. Szerencsére a kemping maga nagyon színvonalas volt.
2) Bizonyos esetekben kevés volt az idő élvezni a kilátást, átélni a pillanatot. Ilyen volt Hallstat és Dachstein vagy amikor egy hosszabb túrát követően megpihentünk volna.

Mindenesetre köszönöm az élményt, a jövőben utazni fogok veletek biztosan, de ezekre figyeljetek. :)
<név nélkül>
Budapest
2016. jún. 28
5.0
Minden fantasztikusan indult, az idő csodálatos volt, épp ezért sajnálom, hogy a nagy gyalogtúrát a végén a csoport nem szavazta meg és lerövidült. Ennek ellenére az egyik legszebb túra volt, ahol valaha is jártam.
Eszter
Budapest, III. kerület
2016. jún. 28
5.0
Minden tökéletes volt: a programok, a szervezés, a túravezetők felkészültsége, rugalmassága, a vendégház, sőt még az időjárás is! Köszönjük a fantasztikus élményt!
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!