Sípálya Ausztriában: Obertauern

Sípálya Ausztriában: Obertauern

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A sícentrum egy kráterszerű völgyben helyezkedik el, melyet sugárirányban hálóznak be a felvonók. A síterep az erdőhatár fölött fekszik, így a pályákon kívül bárhol síelhetünk, természetesen a vonatkozó szabályok betartásával. Obertauern egyedülálló különlegességéből adódóan bármelyik felvonótól indulva a kört végigsíelve visszaérhetünk túránk kiindulópontjához.

Pályák hossza: 
100 km
4 km36 km60 km31 km
6 db19 db1 db6 km
Magasság: 
1740 m - 2526 m (Szintkülönbség: 786 m)
Távolság Budapesttől: 
542 km

100 km, igényesen karbantartott lejő, melyek mindegyike a sílécünk lecsatolása nélkül egybesízhető, gyors és modern liftrendszer; 19 libegő, egy kabinos és hat húzólift, továbbá hóbiztosság november végétől egészen május elejéig. A sícentrumba több helyről lehet becsatlakozni, így amennyiben Untertauern felől Obertauern irányába haladunk akkor először a négyüléses Kehrkopfot, majd tovább haladva a Zehnerkar kabinost és a Grünwaldkopf libegőt érhetjük el. További parkolóhelyek vannak a Gamsleiten és Schaidberg libegőknél, illetve a hágó másik részénél.

Hódeszkásoknak egy funpark is rendelkezésre áll, a kihívásokat kedvelőknek pedig van egy hatalmas buckapálya hegyoldal a Seekareck csúcstól balra, valamint négy időmérő versenypálya is. 

Interaktív sípálya térkép itt!

Après ski: 
Éjszakai síelés, éjszakai szánkózás, lovas szánkózás, jégkorongozás, jégkorcsolyázás, hótalpazás, bárok, hütték, diszkók, snowkiten, snowboard.
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/sipalya_ausztriaban_obertauern_terkep_0.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!