pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

A nyugati part fővárosa. A filmipar központja, ahol közel tizenkét millióan laknak és nincs olyan ember a Földön, aki ne vágyna egy sétára valamelyik tengerparton, vagy ne szeretné közelről lefotózni a Hollywood táblát, vagy ne akarna éppenséggel találkozni valamelyik filmsztárral. 
Los Angeles a nevét az 1700-as években a mexikói misszionáriusoktól kapta. Õk fedezték fel először a rendkívül termékeny földeket és ők foglalkoztak első ízben a szőlőgazdálkodással. A kaliforniai borok ma is világhírűek. Az angyalok városa ipari és gazdasági szerepének jelentős növekedése, a XX. Század elejére tehető. A filmipar is ekkor költözött Hollywoodba, és gombamód szaporodtak a stúdiók. A fény és a csillogás vonzotta a sztárokat Földünk minden tájáról. A luxusipar napjainkban is virágzik a Csendes - Óceán partján. 
Napjainkban számtalan náció talált otthont Los Angelesben, mindenki itt próbálja megtalálni a szerencséjét. Ez nekünk Magyaroknak általában sikerült is. Elég csak néhány nevet említenünk: a Kertész-fivérek, Zsigmond Vilmos, Andy Vajna, Oláh György Nobel-díjas kémikus, mind-mind világhírnevet szereztek. A mesés tájakról, a látványosságokról és a földrengéseiről híres város, számtalan művészt ihletett meg. Ha valaki egyszer idelátogat soha nem látott élményekben lesz része, ha végig sétál Beverly Hills utcáin, körbenéz Venice Beachen, bekukkant a világ legnagyobb Buddha templomába, vagy éppen az autópályák vége láthatatlan sűrűjében csücsül majd egy dugóban.találat
Legnépszerűbb úti célok
Részletes találati lista
Los Angeles

USA Nyugati Part

13 napos körutazás az Amerikai Egyesült Államokban
1.134.480 Ft/fő

USA Nyugati Part

13 napos körutazás az USA-ban
2.033.780 Ft/fő
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!