Velencei Karnevál extra

Postojna barlang, karneváli Velence és Padova csodái

3 nap - 3 különböző világ. Hosszú hétvégénk első állomása a szlovén karsztrendszer egyik leghíresebb és legszebb tagja a Postojnai barlang, majd másnap a megunhatatlan és egyedülálló karneváli hangulatú Velencében töltjük a napot, végül pedig utolsó nap Szent Antal városának, Padovának látnivalóival ismerkedünk.

FőoldalEurópaOlaszországVelenceVelencei Karnevál

Alapár tartalmazza

az autóbuszos utazást, a szállást 2 éjszakára 3*-os szállodákban reggelis ellátással, a felsorolt programokat, az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

útlemondási biztosítást, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, belépőjegyeket (20,- EUR/fő), hajójegyet és a kikötői illetéket (30,- EUR/fő).

Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
min. 35 fő

1.nap - Budapest, Postojna, Lido di Jesolo
Kora reggeli indulást követően első állomásunk a gyönyörű cseppkőbarlang, Postojna. Lido di Jesoloban található szálláshelyünkhöz az esti órákban érkezünk meg.

2.nap - Velence
Reggeli követően indulunk privát hajónkkal Velencébe, ahol egész nap élvezhetjük a karneváli forgatagot.

3.nap - Lido di Jesolo, Padova, Budapest
Reggelit követően indulás Szent Antal városába, ahonnan rövid szabadidőt követően visszaindulunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Egyágyas felár: 8.000,- Ft
Gyermek kedvezmény: 4.000,- Ft
Félpanziós felár: 3.000,- Ft

További információ

Szállás

2 éjszaka Lido di Jesoloban, 3*-os szállodák két- és háromágyas szobáiban.
Egyágyas felár: 8.000,- Ft

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Velence - Padova és Treviso - 3 nap
» Advent a Bledi- tónál - 3 nap
» Hétvége Velencében - 3 nap
» Szlovénia - A kis ékszerdoboz - 3 nap
» Varázslatos Szlovénia - 4 nap
Részletek

1.nap - Budapest, Postojna, Lido di Jesolo
Kora reggeli indulást követően első megállónk a szlovén karsztrendszer egyik leghíresebb tagja a Postojnai cseppkőbarlang. A kb. 1,5 órás, nem megerőltető séta során megismerkedünk a legszebb cseppkő-képződményekkel és termekkel. A látogatást követően indulás a Lido di Jesoloban található szálláshelyünkhöz, ahova az esti órákban érkezünk meg.

2.nap - Velence
Reggeli követően indulunk privát hajónkkal Punta Sabbioni kikötőjéből Velencébe, ahol egész nap élvezhetjük a karneváli forgatagot. A kb. 2 órás magyar nyelvű városnézés során felkeressük a Szent Márk teret, a Dózse Palotát, a Campanilét, a Szent Márk Székesegyházat (belülről is), a Sóhajok-hídját. A városnézés a Rialto-hídnál zárul, ezt követően szabadprogram a kora esti órákig, amikor a különhajónkkal visszaindulunk a kikötőbe, majd visszaérkezünk a szállásra. 

3.nap - Lido di Jesolo, Padova, Budapest
Reggelit követően indulás Szent Antal városába, Padovába, ahol a sétánk során felkeressük a Prato della Valle teret, a Szent Jusztina teplomot és a Szent Antal Bazilikát, majd szabadidőnk keretében mindenképpen érdemes utunkba ejteni az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza delle Frutta középkori tereit, valamint az Igazságügyi Palotát. Hazaindulás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

az autóbuszos utazást, a szállást 2 éjszakára 3*-os szállodákban reggelis ellátással, a felsorolt programokat, az idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

útlemondási biztosítást, baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, belépőjegyeket (20,- EUR/fő), hajójegyet és a kikötői illetéket (30,- EUR/fő).

Kötelező költségek: 

Hajójegy + kikötői illeték: 30,-  EUR

Belépjőjegyek:
Postojna cseppkőbarlang kb. 20,- EUR
Velence nevezetességei: 6-20 EUR/látványosság

Helyszíni költségek leírása: 

Hajójegy + kikötői illeték: 30,-  EUR

Belépjőjegyek:
Postojna cseppkőbarlang kb. 20,- EUR
Velence nevezetességei: 6-20 EUR/látványosság

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
50 EUR/fő
Várható költőpénz szükséglet: 
100-150 EUR/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely jelentkezéskor fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazás minden esetben modern, légkondicionált autóbusszal történik. Oda- és visszaúton kb. 3 óránként negyedórás pihenők beiktatásával, benzinkutaknál, nagyobb parkolókban, autós pihenőhelyeknél áll meg a csoport. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. Az autóbuszra a helyfoglalás a foglaláskor még szabad helyek függvényében, előzetes egyeztetés alapján történik.

Szállás: 

2 éjszaka Lido di Jesoloban, 3*-os szállodák két- és háromágyas szobáiban.
Egyágyas felár: 8.000,- Ft

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást foglal magában. Félpanziós (2x vacsora) felár: 3 000 Ft/fő. Aki egyénileg szeretné megoldani a vacsorát Lido di Jesoloban számos étterem közül választhat.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!