Thaiföld-Kambodzsa körutazás phuketi üdüléssel

8 éj körutazás + 4 éj tengerparti üdülés

Életre szóló élményeket gyűjthet Thaiföld és Kambodzsa varázslatos világában, amely során magyar nyelvű idegenvezetéssel ismerheti meg e 2 ország lenyűgöző természeti és építészeti csodáit: bejárjuk a „Kelet Velencéjeként” ismert Bangkok városát, megtekintjük Ayutthaya trópusi környezetben fekvő bámulatos romjait, elefánt hátán is utazhatunk, és átsétálhatunk a híres Kwai folyón, majd Kambodzsában a khmer építészet gyöngyszemét, a lélegzetelállító Angkor romjait is bebarangoljuk. Az utazást tengerparti pihenéssel zárjuk Phuketen.

FőoldalÁzsiaThaiföldBangkokThaiföld-Kambodzsa körutazás phuketi üdüléssel

Alapár tartalmazza

Menetrendszerinti repülőjegyet Budapest – Bangkok/ Phuket – Budapest útvonalon átszállással, belső, közvetlen repülőjáratot Bangkok-Siem Reap útvonalon, Siem Reap - Phuket repülőjegyet 1 átszállással, repülőtéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt (max. 7 kg) és 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg/fő), szállást Bangkokban 5 éj (4*),  Siem Reapben 3 éj (4*) szállást Phuketen a választott szállodában, reggelis ellátást, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, telefonos magyar nyelvű asszisztenciát a phuketi üdülés során, phuketi repülőtéri transzfereket (idegennyelvű sofőrrel).

Alapár nem tartalmazza

Az útlemondási biztosítást (2,5%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, belépőjegyeket (kb. 50 EUR/fő Thaiföldön, kb. 60 USD/fő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen! A kambodzsai e-vízum a helyszínen, az idegenvezetőnek fizetendő. 

Hossz: 
8 éj körutazás + 4 éj üdülés
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
minimum 2 fő

1. nap: ELUTAZÁS
Elutazás Budapestről, átszállással Bangkokba. 

2. nap: ÉRKEZÉS BANGKOKBA
Érkezés Bangkokba a menetrend függvényében. A csomagfelvétel után találkozó a magyar nyelvű idegenvezetővel, pénzváltás szükség szerint, majd transzfer a szállodába (Prince Palace Hotel**** Bangkok, 5 éj). Rövid tájékoztató, majd szabadprogram. 

3. nap: BANGKOK
Reggeli után találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Utazás gyalog és hajóval a Rattanakosin-szigetre, ahol a történelmi belváros található. Első látnivalónk a világ 7 legnagyobb buddhista zarándokhelyének egyikeként ismert, Wat Pho lesz, ahol a híres fekvő Buddha szobrot, a thai királyi sírokat, és az Ayutthayai Királyság időszakából fentmaradt arany Buddhát tekintjük meg. A Wat Pho Bangkok egyik legrégebbi templom együttese, ahol thai tradicionális masszázs iskola is működik. Majd a Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arun-t, azaz a Hajnaltemplomát nézzük meg, amely egykor otthont adott a Smaragd Buddhának. 45 perces hajókirándulást teszünk a klongokon, azaz a csatornákon, Bangkok régi folyóparti cölöpös házai között, ahol még egy kisebb mini úszópiacot is szerencsénk lehet megtekintenünk. Ezt köveőten a sziámi királyok egykori rezidenciája, a lenyűgöző Grand Palace, azaz a Királyi Palota lesz, amelyen belül ékességét a Smaragd Buddha szobrot is megcsodálhatjuk. Programunkat az Aranyhegy - Wat Saket - zárja. Itt őrzik Buddha relikviáját. A 80 m magas mesterséges hegy tetején álló templom tetejéről csodás kilátás tárul elénk a Rattanakosin-szigetre és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra. Délután visszaérkezés a szállodába, szabadprogram.

Este Bangkok by Night programon veszünk részt, mely a Baiyoke Sky svédasztalos vacsorával kezdődik: Thaiföld és Bangkok legmagasabb épületében, a híres Baiyoke Sky Hotelben, a 76/78. emeleten több mint száz fogásból választhatunk, ízletes, bőséges, thai, koreai, japán fogások mellett a nyugati ételek is megtalálhatóak. Vacsora után még magasabbra emelkedünk, hogy a 84. emeletről gyönyörködjünk a páratlan kilátásban. Ezután Tuk tuk-kal utazunk a történelmi városrészbe. Kivilágítva láthatjuk a Királyi Palotát , a Wat Arun templomt és a Wat Phot. Vásárolhatunk a híres gyümölcs és virágpiacon.

4.nap: KANCHANABURI
Reggel utazás Bangkokból a híres Kwai-folyóhoz, Kanchanaburiba. Egész napos kirándulás a Bangkoktól kb.140 km-re lévő Kanchanaburi városába. Thaiföld nyugati, Burmával határos tartománya, amely stratégiailag fontos volt a történelem folyamán. Legnagyobb nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely főképp a háborús film folytán vált híressé. Kanchanaburiban a Thaiföldet 1941-ben elfoglaló japán csapatok, egy stratégiailag fontos, kb.400 km hosszú vasútpálya építkezésébe kezdtek. Munkára fogtak 61 ezer szövetséges hadifoglyot is, embertelen körülmények között dolgoztatva a híd és pályaépítésen. 1945 februárjában a Szövetséges légierő szőnyegbombázása semmisítette meg a japán tervet. A Kwai folyón 45 perces „long tail” hajós kirándulást teszünk, majd a legendás hídon gyalogosan átkelünk. Ezt követően a második világháborús múzeumot keressük fel. Svédasztalos ebéd egy úszóétteremben a Kwai folyón. (italfogyasztás külön fizetendő) Délután a Wat Tham Sua-hoz, vagyis a tigris barlang templomhoz utazunk. Ez a különleges, egyedi thai templom egy hegy csúcsán lévő drótkötélpályán jutunk fel. Tetejéről gyönyörű kilátás, fantasztikus épületek tárulnak elénk (keveredik a thai és a kínai sítlus), alul pedig megnézzük a sziklába vájt barlang templomot is. Az esti órákban visszaérkezés Bangkokba.

5. nap: BANGKOK , VASÚTI- ÉS ÚSZÓPIAC
Reggel 6:30-kor indulás Bangkoktól kb. 100 kilométerre lévő (kb. 2 óra utazást jelent) vonatforgalmáról híres Maeklong Vasúti Piacra, majd a dél-nyugatra található a Damnoen Saduak Úszópiacra. Első állomásunk a maeklongi piac 70 km-re délre található Bangkoktól, Samut Songkhram tartományban, Thaiföldön. A piacot egy vasúti sín szeli ketté, melyen naponta többször is elhalad a menetrend szerinti járat. A vásárlók egy vasúti vonalon járhatják be a piacot. Hirtelen amikor a vonatsípját meghallani, a piac átalakul, mindent elpakolnak a vonat útjából és szabad utat engednek a mozdonynak az árusok. Annyira szűk a hely a standok között, hogy a vonat 15 m/h-val halad keresztül a piacon. Amint a vonat elmegy, az árukat visszarendezik a helyükre. Ezután a fantasztikus élmény után Thaiföld legismertebb úszó piacára a Damnoen Saduakra látogatunk el. A 19. században számtalan úszópiac volt Bangkok és környékén, mára már csak néhány maradt. A délelőtti órákban éli világát a turista paradicsommá lett, vizi labirintus ma is élő piaca. A csatornákon keresztül bebarangoljuk, a piacot ahol a csónakokból tudunk kedvünkre, gyümölcsöket, zöldségeket, ételeket, szuveníreket vásárolni. A híres úszó piac megannyi turista által látogatott hely, amely Thaiföld különleges gyümölcseit és zöldségeit kínálja az árusok csónakjaiban. Csónakba szállunk és a keskeny csatornák labirintusain keresztül, magas cölöpökre épített lakóházak és kókuszpálma ültetvények között bepillantást nyerünk az úszó piac életébe. Visszaérkezés a szállodába kb. 13 órakor, szabadprogram. A naplementét Thaiföld legmagasabb épületéről nézzük meg az King Power Mahanakhon Towerból (314 méter magas építmény, mely a város legmagasabb épülete).

6. nap: AYUTTHAYA, BANG PA IN
Reggeli után, 9:00-kor találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Privát kisbusszal utazás az Ayutthayai Királyság fővárosába, Ayutthayába. A menetidő kb. 1,5 óra. Ayutthaya (UNESCO) az ázsiai civilizáció központja volt, amíg a burmai csapatok le nem igázták sziám birodalmát. A jó állapotban lévő romok trópusi környezetben lenyűgöző látványa tárul elénk. Elsőnek a híres Bang Pa In-i Nyári Palotához utazunk. A Nyári Palota tulajdonképpen régebbi, mint a Nagy Palota Bangkokban. Érthető ez, hiszen Ayutthaya, a régi főváros közelében épült. Bár a "nyár" és "tél" viszonya a világnak azon vidékén egészen más, mint nálunk, a királyok igényt éreztek arra, hogy néha elvonuljanak a nagyvárosból, és egy kellemes, nyugalmas helyen pihenjenek, vagy éppen ott tartsanak fényűző fogadásokat. Erre a célra a Bang Pa-In tökéletesen megfelel: könnyed pavilonjai, hagyományos délkelet-ázsiai és európai stílusban épült kis palotái a Chao Praya folyó mellett gyönyörű természeti környezetben épültek. Délután az ayutthayai történelmi parkba kirándulunk. Lehetőségünk lesz egy elefántolni, ahol fakultatív program keretében bejárhatjuk az ősi városrészt az ormányosok hátán (15 perc – 400 THB/fő). Megnézzük a Wat Mahathat, Royal Palace Ayutthaya, Wat Mongkhon Bophit, Wat Panam Choeng templomait. Visszautazunk a thai fővárosba, érkezés a szállodába kb. 17 órára.

7. nap: BANGKOK ŐSI VÁROSA ÉS SIEM REAP
Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Kirándulást teszünk Bangkok ősi városába, a Muang Boranba, Bangkoktól 30 km-re délre. Az 1963-ban alapított és azóta is folyamatosan bővülő "skanzen" autentikus színpada a siami építészetnek, amely a thai történelmet mutatja be a Khmer időktől a Rattanakosin korszakig. A park területén több mint 100 csodás építményt, úgy mint templomokat, palotákat, és úszópiacot nézhetünk meg. A látogatáson Thaiföld leghíresebb műemlékeit láthatjuk, és ezen keresztül az az érzésünk támad: Bejártuk egész Thaiföldet! Délután transzfer a bangkoki repülőtérre, ahonnan menetrendszerinti repülőjárattal utazás Kambodzsába, Siem Reapbe.

Menetrend: Bangkok - Siem Reap 16:40 – 17:45

Érkezés után transzfer a siem reapi szállodába, szoba elfoglalása (3 éjszaka).

8. nap: SIEM REAP, ANGKOR
Reggeli után megkezdjük „tuk tuk”-kal az ősi királyi városok, Angkor megtekintését. Elsőnként a “Királyi úszómedencét”, a Srah Srang-ot keressük fel. Sétálunk a háborítatlan dzsungel hangulatot felidéző Banteay Kdei templomainál. Felfedezzük Angkor egyéb műemlékeit, mint a híres Ta Phrom-ot. A templomokat behálózó gyökerek, szinte a falakból kinövő óriás fák hihetetlen hangulatot kölcsönöznek ennek a helynek. Megnézzük a Pre Rup és a Keleti Mebon hindu templomokat. Ezt követően Neak Pean különleges, vízi szentélye következik, mely egy tó közepén, egy kis szigeten található, ahova fapallókon tudunk besétálni. Ezután egy másik vadregényes templomhoz, Preah Khan szentélyéhez megyünk, ahol a legenda szerint hajdanán az országot védelmező szent kardot őrizték, mely aztán sokáig a Phnom Penh-i nemzeti múzeumban is látható volt, de a vörös khmerek hatalomra jutását követően eltűnt. Ezt követően ebédelési lehetőség. A mai túra során 2-3 különleges, kicsi, a turisták által még kevésbé ismert templomromot is felkeresünk. Este apsara táncos svédasztalos vacsorán veszünk részt.

9. nap: SIEM REAP, ANGKOR
Reggeli után folytatjuk túránkat az Angkor Thommal és a híres Angkor Wattal. A déli kapun át belépünk Angkor Thomba. Utunk a Bayon templomhoz vezet, amelyet VII. Jayavarman építetett a XII. században, ezt követően meglátogatjuk az Elefánt-teraszt, Leprás király szobrát, a Phimean Akas templomot és a Shiva istennek szentelt templomot, a Baphount. Túránk a khmer építészet gyöngyszemével záródik, az Angkor Wattal. Az ősi khmer civilizáció nyomában, a kőbevésett építészeti remekek között barangolunk. Délután visszaérkezés a szállodába, majd szabadprogram.

10. nap: SIEM REAP, PHUKET
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (angolul beszélő sofőrrel), elutazás menetrendszerinti járattal Phuketre. Transzfer a szállodába, majd bejelentkezés. (4 éj)

11-13. nap: PHUKET
Üdülés a választott szállodában, részvételi lehetőség angol nyelvű fakultatív programokon.

14.nap: PHUKET, BUDAPEST
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (angol nyelvű sofőrrel), majd hazautazás, egy átszállással. Érkezés a menetrendtől függően Budapestre. 

Választható szállodák:
Graceland Resort Hotel****

Burasari Resort Hotel****

Amari Phuket Hotel*****

A részvételi díj minden esetben alap szobatípusban történő elhelyezést tartalmaz. Felár ellenében magasabb típusú (pl. tengerre néző) szoba is foglalható. Magasabb kategóriájú szoba feláráról kollégáink készséggel adnak felvilágosítást. 

Várható szállodák a körutazás alatt (vagy kategórián belül hasonlók)

Hotel Prince Palace**** Bangkok (a szálloda módosításának jogát az iroda fenn tartja)
A Prince Palace Hotel Bangkok óvárosában található, közvetlenül a Bo Bae Tower divatáruház felett. A Mahanak-csatornára kilátást nyújtó szálloda szabadtéri medencét és 8 különböző étkezési lehetőséget kínál. A szálloda tágasan berendezett és jól felszerelt szobái fürdőszobásak, légkondicionálóval, hűtővel és kábel TV-vel felszereltek. A vendégek pihenését 2 pezsgőfürdő-medence illetve térítés ellenében a wellness-részleg masszázskezelései biztosítják. A szálloda 4 éttermében kínai, vietnami, thai, japán és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A Sky Lounge & Karaoke, a Palace bár, a Sunset sörkert és a Piccadilly söröző italokkal várja a vendégeket.

Memoire D'Angkor Hotel **** Angkor
A tradicionális stílusban épült és berendezett 48 szobás szálloda mindössze 7 kilométerre található az UNESCO Világörökség részét képező Angkor Wattól, és 5 perces sétára található a Pub Streettől. Kétágyas deluxe szobái kb. 30 m2 alapterületűek, széffel, légkondicionálással, műholdas TV-vel, telefonnal, minibárral, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval felszereltek. A szobában ivóvíz, törölköző, fürdőszobai piperecikkek, papucs is a vendégek rendelkezésére áll. A szobákban ingyenes wifi elérés biztosított A vendégek kikapcsolódását medence, 2 étterem és a wellness kezeléseket nyújtó SPA szalon szolgálja.

Szállás

5 éj Bangkok/ Hotel Prince Palace**** + 3 éj Siem Reap/ Memoire D'Angkor**** + 4 éj Phuketen a választott hotelben ****/******.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

A kirándulásokat helyi partnerünk szervezi, a programváltozás jogát fenntartja. A programok minimumlétszám megléte esetén indulnak.
A fakultatív programon való részvétel csak előre foglalással lehetséges!

FAKULTATÍV PROGRAMLEHETŐSÉGEK PHUKETEN angol nyelven:
Minden kirándulás esetén a nemzeti parki belépőjegy a helyszínen fizetendő 300-400 THB/fő. 

PHI PHI SZIGETKIRÁNDULÁS
Thaiföld egyik legcsodálatosabb szigetére látogatunk el. Kirándulásunk a szállodától mikrobusszal Phuket kikötőjébe utazunk. Innen indul a programunk, ahonnan egy „cruise boat”-tal szeljük majd az Andamán tenger hullámait. Phi Phi Leh szigethez érkezve a part mellett hajózunk. Megcsodálhatjuk "A PART" című filmből ismert meseszép Maya-öblöt, majd a Viking barlangot.
- Loh Samah Bay, Pileh Cove, Viking Cave-. Érkezés után fürdés a sziget egyik legszebb öblében (60 perc). Kis pihenőt tartunk a Coral-öbölben. Ebédünket Phi Phi Don szigetén fogyasztjuk el. Itt ismét lehetőségünk lesz a korall szirtek közötti élővilágot tanulmányozni, fürdeni, sznorkellezni a hófehér homokos tengerparton. Visszaérkezés kb. 16:30-kor a phuketi kikötőbe. Transzfer a szállodába.

A program ára: 33.900 Ft/fő
Tartalmazza: angol nyelvű guide, Phi Phi sziget kirándulás long tail boat hajóval, transzferrel, üdítőt, víz a programok alatt, mentőmellény, biztosítás, maszk és sznorkel felszerelés, transzfer Kata, Karon, Paton, Chalong beachről.

Külön fizetendő a helyszínen: nemzeti park belépőjegy: 400 THB/fő.
Panwa beach-ről és Kamala Beach-ről transzfer felár fizetendő a helyszínen, 250 THB/fő.

JAMES BOND SZIGETKIRÁNDULÁS
VIP autóbusszal indulunk a sziget északi részére, ahol a Phan Nga természetvédelmi terület bejárata van. A Phan Nga fantasztikus mangrove vegetációjáról, és - a tengerből óriásként kimagasodó - különleges sziklaképződményeiről híres. Hajózunk a mangrove erdő fái között „long tail boat-tal”. Megnézzük a Majom Barlangot (Suwankuha Temple ) A James Bond szigeten különösen szép fényképeket készíthetünk arról a szikláról, amit az "Aranypisztolyos férfi" című 007 filmben már láthattunk. Ebédünket a csao nám (muszlim halászfalu) népcsoport szigetén fogyasztjuk el. Talu szigeten evezős hajós kirándulást teszünk.

 Érintett szigetek: Phang Nga Bay, Talu Island, James Bond Island.

A program ára: 33.900 Ft/fő
Tartalmazza: angol nyelvű guide, James Bond szigetkirándulást long tail boat hajóval, ebéddel, transzferrel, üdítő, víz a programok alatt, mentőmellény, biztosítás, maszk és sznorkel felszerelés, transzfer Kata, Karon, Paton, Chalong beachről.
Külön fizetendő a helyszínen: nemzeti park belépőjegy: 300 THB/fő.
Panwa beach-ről és Kamala Beach-ről transzfer felár fizetendő a helyszínen, 250 THB/fő.

KHAO SOK DZSUNGEL TÚRA ELEFÁNT TREKKINGEL
Reggel mikrobusszal utazunk a Khao Sok-i nemzeti parkba (100 km-re található Phukettől). Az orrmányosok hátán utazhatunk (30 perc) egy ültetvényen keresztül. Megnézünk egy ananász farmot, majd keresztül haladunk a dzsungelen, ahol láthatjuk hogyan mentik meg az öreg fákat.
Átvágunk a kristály tiszta vizű medencén, bambusz raftingolunk, megcsodáljuk a csodálatos tájat a nemzeti parkban. Teknős farm és egy gyümölcspiac zárja a programunkat. A program után transzfer a szállodába.

A program ára: 33.900 Ft/fő
Tartalmazza: angol guide, elefántolás, transzfer Kata, Karon, Patong, Chalong beachről.


Külön fizetendő a helyszínen:
Panwa beach-ről és Kamala Beach-ről transzfer felár fizetendő a helyszínen, 250 THB/fő.

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Menetrendszerinti repülőjegyet Budapest – Bangkok/ Phuket – Budapest útvonalon átszállással, belső, közvetlen repülőjáratot Bangkok-Siem Reap útvonalon, Siem Reap - Phuket repülőjegyet 1 átszállással, repülőtéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt (max. 7 kg) és 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg/fő), szállást Bangkokban 5 éj (4*),  Siem Reapben 3 éj (4*) szállást Phuketen a választott szállodában, reggelis ellátást, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, telefonos magyar nyelvű asszisztenciát a phuketi üdülés során, phuketi repülőtéri transzfereket (idegennyelvű sofőrrel).

Alapár nem tartalmazza: 

Az útlemondási biztosítást (2,5%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, belépőjegyeket (kb. 50 EUR/fő Thaiföldön, kb. 60 USD/fő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen! A kambodzsai e-vízum a helyszínen, az idegenvezetőnek fizetendő. 

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Kambodzsában: vízum 45 USD/fő + belépőjegy 60 USD/fő, Thaiföldön belépőjegyek.kb. 50 EUR/fő
Előleg: 

A teljes részvételi díj  60%-a, mely foglaláskor fizetendő. 
Az utazás megkezdése előtti 30 napon belüli foglalás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 40%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

A fizetendő részvételi díj a szabad helyek függvényében érvényes, így egyes időpontokban eltérhet az ajánlatban feltüntetett összegtől.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Szállás: 

5 éj Bangkok/ Hotel Prince Palace**** + 3 éj Siem Reap/ Memoire D'Angkor**** + 4 éj Phuketen a választott hotelben ****/******.

Időjárás: 
Thaiföld és Kambodzsa a trópusi monszun övezetben fekszik. A délnyugati monszun csapadékban gazdag levegőt hoz India és a Thai-öböl felől május és október között. A legcsapadékosabb hónapok a szeptember és az október. A száraz évszak novembertől márciusig tart, ekkor az északkeleti monszun alig hoz csapadékot. A legszárazabb hónapok a január és a február.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzinfo.mfa.gov.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!
Utazással kapcsolatos ajánlott vagy kötelező védőoltásokra vonatkozó információt a Nemzeti Oltóközpont tud nyújtani: https://oltokozpont.hu/hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!