Szafari + Nyaralás Kenyában!

Szafari és Nyaralás Kenyában

12 napos utazás - 1 éj szafari + 8 éj tengerparti nyaralás

Fedezze fel az afrikai szavannák világát! Állatok szabad vonulása természetes körülmények között. Ebben a fantasztikus országban mindent megtalál. Homokos korallzátony által védett tengerpartot, érintetlen természetet, Kelet-Afrika jellegzetes vadállatait eredeti környezetükben, szabadon.

FőoldalAfrikaKenyaNairobiSzafari és Nyaralás Kenyában

Alapár tartalmazza

9 éj szállást félpanziós ellátással (a szafari alatt teljes ellátás) ellátással, szafari programokat

Alapár nem tartalmazza

repülőjegyet és a reptéri illetéket kb. 275.900.- Ft/fő, reptéri transzfereket: 14.900 Ft/fő, útlemondási (1,25%) és BBP biztosítást, vízum díját: kb. 50 USD/fő (belépéskor fizetendő),

Hossz: 
12 nap
Szállás: 
szálloda

1.nap: Elutazás Nairobiba menetrend szerinti járattal átszállással.

2.nap: Érkezés reggel Nairobiba. Indulás a Masai Mara Nemzeti Parkba. Megérkezés után ebéd, délután vadles. Este vacsora és szállás lodge-ban.

Masai Mara - Nairobitól 175 km-re délnyugatra található, 1.672 km² alapterületű rezervátum. Kenya leghíresebb parkja, a tanzániai Serengeti Nemzeti Park északi kiterjedése. A nemzeti parkban megcsodálhatjuk a Big Five-nak nevezett öt nagyvadat (oroszlán, kafferbivaly, orrszarvú, elefánt, leopárd) s mellettük gepárdot, számos más antilop- és zebrafélét, vízilovat és a változatos madárvilágot is megfigyelhetjük. A kínálkozó táplálék bősége miatt az oroszlánok populációja itt az egyik legsűrűbb egész Afrikában. A Mara-folyóban vízilovak játszanak, a folyóparton krokodilok sütkéreznek. Évente gnúk milliói vándorolnak északra az esőt követve.

3. nap: Kora hajnali vadles, majd visszaindulás Nairobiba. A délutáni órákban továbbrepülés Mombasába. Érkezés után transzfer a Southern Palms Beach Resort-ba.

4-10. nap: Nyaralás, pihenés a tengerparton.

11. nap: Transzfer a repülőtérre, majd átszállással utazás Budapestre. Hazaérkezés

All inclusive ellátás felár: 79.500.- Ft/fő
Repülőjegy + illetékek: 275.900.- Ft/fő
Repülőtéri transzfer: 14.900.- Ft/fő
Vízum (helyszínen fizetendő): 50 UDS/fő

Szállás

Mombasa - Southern Palms Beach Resort

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

9 éj szállást félpanziós ellátással (a szafari alatt teljes ellátás) ellátással, szafari programokat

Alapár nem tartalmazza: 

repülőjegyet és a reptéri illetéket kb. 275.900.- Ft/fő, reptéri transzfereket: 14.900 Ft/fő, útlemondási (1,25%) és BBP biztosítást, vízum díját: kb. 50 USD/fő (belépéskor fizetendő),

Kötelező költségek: 

repülőjegy+reptéri illeték: kb. 275.900.-  Ft/fő, reptéri transzferek: 14.900 Ft/fő

vízum 50 USD/fő (belépéskor fizetendő)

Helyszíni költségek leírása: 

vízum 50 USD/fő (belépéskor fizetendő)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapestről  menetrendszerinti járattal

Szállás: 

Mombasa - Southern Palms Beach Resort

Étkezés: 
Szafari alatt teljes panzió, a Southern Palms Beach Resort-ban félpanzió, all inclusive ellátás felár ellenében választható: 79.500.- Ft/fő
A területről: 
A keskeny parti síkság 500-600 méter magas dombvidéki tájjal megy át a Kelet-afrikai-árok által két részre osztott Kelet-afrikai-magasföldbe. Az árok két oldalán emelkednek Kenya vulkáni hegyóriásai, a magasföld északkeleti és déli része füves puszta, sztyepp. Kenya legmagasabb pontja a Kenya-hegy (erről a hegyről kapta a nevét az ország, 5199 méter magas), legalacsonyabb pontja az Indiai-óceán partvidéke a tengerszinten. A Kilimandzsáró hegy a kenyai-tanzániai határvidéken helyezkedik el, 5895 méteres legmagasabb csúcsa Tanzánia. Két legjelentősebb folyója a Tana és a Galana, legnagyobb tavai a Viktória-tó és a Turkana-tó (Rudolf-tó). Kenyában minden nevezetesebb afrikai állat nagy számban található. A nemzeti parkok rendszere kiterjedt területeken óvja az állatvilágot, az ország területének 6%-át foglalják el. A természeti környezetre a legnagyobb veszélyt a gyorsan szaporodó népesség, illetve az emberi tevékenység következményei jelentik.
Időjárás: 
Kenya éghajlata trópusi. Egész évben meleg, az évszakokat a csapadék különbözteti meg. Két esős évszak van, a hosszabb, csapadékosabb áprilistól júniusig tart, október-novemberben van egy kevésbé intenzív esős időszak. Legcsapadékosabb a partvidék, legszárazabb az ország északi-északkeleti része.
Vízum: 
Vízum 50 USD/fő (belépéskor fizetendő)
Magyar állampolgárok csak vízummal léphetnek be az ország területére. A beutazáskor egy adatlapot kell kitölteni, ezen érdemes feltüntetni, ha nagyobb értékű tárgyat, elektronikai eszközt is szeretne az országba vinni. Sok mindent tilos kivinni az országból, de különösen szigorúan ellenőrzik, van-e a bőröndben kagyló, elefántcsontból készült ékszer, korall – ezek kivitelével semmiképpen sem érdemes (és nem is illik) próbálkozni.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára. Egészségügyi előírások: Védőoltásra nincs szükség. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot! Cím: Budapest, IX. Gyáli u. 3/a, telefon: 06-1 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!