Sörfesztivál Münchenben (Mondsee, München, Chiemsee, Salzburg)

4 napos buszos kiskörút

A Sörfesztivál Bajorországban és Münchenben szinte nemzeti ünnep. Mi a legszínvonalasabb megoldást választottuk, egy nagy sátorban foglaltunk helyet a csoportnak, ahol mindig szól a zene és kiváló a hangulat. A többi napra kulturális programot szerveztünk.

FőoldalEurópaAusztriaSalzburgerlandSalzburgSörfesztivál Münchenben

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal, 3 éj szállást 3* panzióban, reggelis ellátást, idegenvezetést, útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket.

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
panzió
***
Létszám: 
minimum létszám: 35 fő

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Mondsee – szállás (780 km)
Reggeli indulás. Hegyeshalmi határátlépés után érkezünk Ausztriába. Megállunk a csodás fekvésű Mondsee városkában. Égszínkék tó, meredek sziklafalak, virágos alpesi házak. Itt gyönyörködünk a belvárosban, megtekintjük a különleges templomot, majd sétálunk a szépen kialakított tóparton. Szállás Ausztriában, a német határ közelében (3 éj).

2. nap: Herrenchiemsee - Frauenchiemsee kastélya (220 km)
Reggeli után a „Bajor-tengerhez” (Chiemsee) utazunk. Rövid hajókázást követően az Urak-szigetén, a Herrenchiemseen tekintjük meg II. Lajos – Versailles mintájára épült – barokk kastélyát és annak gyönyörű parkját. A kastélyban található egy, a királyról elnevezett emlékmúzeum is. A gazdag tárlat az uralkodó sorsát és élettörténetét dokumentálja festmények, mellszobrok és történelmi fényképek segítségével. Itt tekinthető meg többek között a keresztelőruha és a koronázási palást is. Ezt követően - kedvező időjárási körülmények között - továbbhajózunk a „tenger” másik (apácák) szigetére a Fraueninselre. Itt megcsodáljuk a kora-középkori apátsági templomot, a gótikus kapucsarnokot és a harangtornyot, majd sétálunk egyet az autómentes sziget hangulatos kis házai, telkei között. A szigetekről hajóval megyünk vissza buszunkhoz és a késő délutáni órákban visszautazunk szállásunkra.

3. nap: München és Sörfesztivál
Reggeli után utazunk Münchenbe. Városnézés Bajorország fővárosában. Hagymakupolás dóm, városháza, belváros... Délután irány az Oktoberfest, sörfesztivál. Szabad szórakozás a hangulatos forgatagban. Sátorban foglaltunk asztalt a csoportnak, ahol kötelező fogyasztás van (étel és ital). A sörsátor belépőjegyét a helyszínen kell az idegenvezetőnek kifizetni (kb. 38 €, melynek értéke teljes összegben lefogyasztható).Aki nem kíván ezen a programon részt venni, annak jelentkezéskor (!), írásban kell nyilatkozni, hogy számára ne rendeljünk jegyet. Szállás, mint előző nap.

4. nap: Salzburg – Budapest (550 km)
Reggel bemegyünk Salzburgba. Idegenvezetéses városnézés a templomok városában a csodálatos barokk építészeti emlékek között. Megtekintjük a Salzach folyó mindkét partjának látványosságait. A Mirabell-kert szépsége a leghíresebb kastélyok kertjeivel vetekszik. A dóm lenyűgözően hatalmas barokk épülete a belváros központjában található. Látjuk a város fölé magasodó Hochensalzburgot is. A ferences rendiek temploma építészetileg az egyik legkülönlegesebb alkotás Ausztriában. A sétánk során rengeteg emlék utal a város híres szülöttjére, Mozartra. A kb. 2,5 órás programunk után hazaindulunk. Hegyeshalmi határátlépéssel az esti órákban hazaérkezés. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Szállás

3 éjszaka *** panzióban (2 ágyas tusolós WC-s szobákban). Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal, 3 éj szállást 3* panzióban, reggelis ellátást, idegenvezetést, útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőjegyeket.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők ára: kb. 56 EUR + sörsátor belépőjegy

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazás minden esetben modern, légkondicionált autóbusszal történik. Oda- és visszaúton kb. 3 óránként negyedórás pihenők beiktatásával, benzinkutaknál, nagyobb parkolókban, autós pihenőhelyeknél áll meg a csoport. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. Az autóbuszra a helyfoglalás a foglaláskor még szabad helyek függvényében, előzetes egyeztetés alapján történik.

Szállás: 

3 éjszaka *** panzióban (2 ágyas tusolós WC-s szobákban). Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást foglal magában. Vacsora felár ellenében igényelhető.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!