Róma és Olaszország bazilikái

5 napos buszos körutazás Olaszországban

Utazás rövid szünetekkel Szlovénián át érkezés Padovába, Szent Antal városába, a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése. Rómában rövid séta a belvárosban, Colosseum és Palatinus domb – Fórum. Következő nap a kereszténység központját, a Vatikáni Államot ismerjük meg. Zárásként Assissiben Giotto csodálatos freskóit tekinthetjük meg.

FőoldalEurópaOlaszországRómaRóma és Olaszország bazilikái

Alapár tartalmazza

utazást autóbusszal, 4 éjszaka szállást reggelivel.

Alapár nem tartalmazza

útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépőjegyeket.

Hossz: 
5 nap

1. nap: Budapes - Padova
Indulás Budapestről, a Hősök teréről reggel 05.00 órakor. Folyamatos utazás rövid szünetekkel Szlovénián át. Késő délután érkezés Padovába, Szent Antal városába. Séta a belvárosban: Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város híres szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Este a szállás elfoglalása.

2. nap: Padova - Róma
Reggeli után továbbutazás Róma felé. Rómában rövid séta a belvárosban: Colosseum és Palatinus domb – Fórum. További programunk gyalogos séta keretében: Konstantinus diadalív – Capitolium domb – Viktor Emanuel emlékmű. Este a szállások elfoglalása Róma mellett.

3. nap: Róma
Reggeli után egész napos látogatás Rómában Elsőként a kereszténység központját, a Vatikáni Államot ismerjük meg: Szent Péter tér és Bazilika – Vatikáni Múzeum – Angyalvár. Délután a barokk Róma felfedezése: Pantheon – Piazza Navona – Trevi kút – Spanyol lépcső és tér. Szállás ugyanott, ahol előző este.

4. nap:Róma - Orvieto - Assissi
Reggeli után indulás észak felé, megállás Orvietoban, mely egy bevehetetlennek tartott fennsíkon épült. Itt a Dóm megtekintése, melynek homlokzata az olasz gótika színpompás csodája. Továbbutazás Assisibe, Szent Ferenc városába. A bazilika megtekintése Giotto csodálatos freskóival, majd séta a városban. Este a szálláshelyek elfoglalása.

5. nap: Assissi - Trieszt - Budapest
Reggeli után hazaindulás, útközben rövid megállás Triesztben. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Egyágyas felár: 16.000,- Ft
Vacsora felár: 15.000,- Ft/fő

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

utazást autóbusszal, 4 éjszaka szállást reggelivel.

Alapár nem tartalmazza: 

útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépőjegyeket.

Helyszíni költségek leírása: 

Vacsora felár (4 vacsora): 15.000 Ft/fő

Várható belépőjegy költségek:
Róma, Vatikán program 40 Eur
Róma, ókori Róma program 25 Eur
Róma, tömegközlekedés 10 Eur
Orvieto felvonó és Dóm kb. 6 Eur

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 
A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.
Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazások modern, biztonságos és kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal történnek, amelyek büfével, Wc-vel és DVD lejátszóval felszereltek. 

Étkezés: 
Az alapár reggelit tartalmaz. További étkezéseket egyénileg lehet megoldani a helyszínen, vagy lehetőség van vacsora ellátás befizetésére. Ennek ára: 15.000,- Ft/fő.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!