Peru

20 napos gyalogtúra

Kalandutazás Dél-Amerika bölcsőjébe, Peru csodás tájaira, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre az Andok égig érő csúcsainak árnyékában. A szent madár, a kondor uralja az égboltot, és védelmezi egy vidám nép nem mindennapi életét. Kalandtúra a világ egyik legismertebb túraútvonalán: vár az Inka-ösvény!

FőoldalDél-AmerikaPeruPeru

Alapár tartalmazza

az utazást a program ideje alatt: busszal, vonattal, hajóval, a szállást egyszerű szállodák, vendégházak 2 fős szobáiban, a szállást az Inka-ösvényen sátrakban, a nemzeti parkok engedélyeit és belépőit, a programban szereplő étkezéseket és a túravezetést.

Alapár nem tartalmazza

a nemzetközi repülőjegy költségét, a programban nem szereplő étkezéseket, az opcionális és fakultatív programok árát, a programban szereplő belföldi repülések árát, a borravalókat és a biztosítást.

Hossz: 
20 nap
Létszám: 
6 - 18 fő
Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

az utazást a program ideje alatt: busszal, vonattal, hajóval, a szállást egyszerű szállodák, vendégházak 2 fős szobáiban, a szállást az Inka-ösvényen sátrakban, a nemzeti parkok engedélyeit és belépőit, a programban szereplő étkezéseket és a túravezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

a nemzetközi repülőjegy költségét, a programban nem szereplő étkezéseket, az opcionális és fakultatív programok árát, a programban szereplő belföldi repülések árát, a borravalókat és a biztosítást.

Előleg: 

0 Ft/fő amely elentkezéskor fizetendő + repülőjegyek.

Hátralék: 

0 Ft/fő ami 30 nappal az utazás előtt esedékes.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Egyénileg. Menetrend szerinti repülőjárattal a Budapest - Lima útvonalon egy európai átszállással. Célszerű irodánkra bízni a repülőjegy vásárlást, de egyénileg is elintézhető. Amennyiben egyénileg történik a jegyvásárlás, mindenképp előzetesen konzultálj irodánkkal! Aktuális repülőjegy ár: 340.000 Ft/fő (a bruttóár a jegyvásárlás időpontjától függ, 2011. februári ár). Peruban belföldi repülőjáratokkal, valamint helyi és bérelt autóbusszal, vonattal és kishajóval utazunk.

Időjárás: 
Peruban a domborzat váltakozása szerint eltérő időjárásra kell számítanunk. A legkellemesebb és egyben legszárazabb évszak májustól októberig tart. Napközben átlagosan 13-20 C fokra kell számítanunk, a hegyekben viszont, ahol a tengerszint feletti magssággal párhuzamosan hűl le a levegő, 0 C fok, vagy akár - 5 C fok is lehet. A túra alatt gyakrabban fordulhat elő kisebb zivatar.
Csomagolás: 
A repülőn feladható csomag maximális súlya 20 kg, míg a kézipoggyászé 5 kg lehet. Fontos, hogy az útleveled és minden értékes dolgot a kézipoggyászba pakolj! Figyelj arra, hogy a felszállás előtt ne legyen nálad semmilyen szúró-vágó eszköz (pl. bicska), mert ezeket a repülőtér dolgozói elveszik. Pakold ezeket a nagy csomagba, amit feladsz a repülőn. Mivel néha előfordul, hogy a feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra, így javasoljuk, hogy legyen rajtad a bakancsod, valamint vigyél fel magaddal a gépre meleg ruhát, illetve az esőkabátod. A túra, valamint a városnézések során a kis hátizsákod lesz nálad, amibe a személyes irataidat, a pénztárcát, esőkabátot, tartalék meleg ruhát, élelmet és ivóvizet tudsz pakolni.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Korhatár: 
18 - 60 év. Hatvan év felett lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy személyes konzultáció keretében az érdeklődő túrázási tapasztalatát, erőnlétét megismerjük.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Ajánlott oltások:
Hepatitis A és B, tífusz, illetve tetanusz oltásokat javasoljuk a nepáli utazáshoz, a dzsngeltúrához pedig malária elleni gyógyszeres védekezést ajánljuk. Kérünk, hogy az utazás előtt legalább egy hónappal keresd fel a Nemzetközi Oltóközpontot ( Budapest, IX. ker. Gyáli út 3/A.; rendelés idő: hétfőtől csütörtökig 09:00-14:00 óra közt. Telefon: 476-1364), vagy kérd ki háziorvosod tanácsát.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!