New York városlátogatás **** 4 és 6 éjszakás utak repülővel

New York maga is egy életre szóló élmény, de kár lenne a keleti partot elhagyni anélkül, hogy megcsodálná Ellis Szigetét, a Szabadság Szobrot, vagy a Central Parkot. Hat napos utunk során megismerkedhet a Nagy Alma és azon belül Manhattan legismertebb nevezetességeivel, mint az Empire States Building vagy a Broolkyn híd.

Ajándék repülőtéri parkolással!

FőoldalÉszak-AmerikaAmerikai Egyesült Államok USANew York államNew YorkNew York városlátogatás **** 4 és 6 éjszakás utak repülővel

Ajándék repülőtéri parkolással!

Foglalásonként 1 db személygépkocsi részére. 

További információkért kérjük kattintson ide.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet Budapestről 1 európai átszállással, privát repülőtéri transzfereket New Yorkban, 4 éjszaka szállást Manhattanben kétágyas szobában reggelivel, magyar nyelvű telefonos asszisztenciát.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket: 115 000 Ft/fő, sztornó biztosítást (1,4%), BBP biztosítást, fakultatív programokat, ESTA beutazási engedélyt. Fakultatív programok díját, helyszíni (egyéni) költségeket.

Hossz: 
6 nap/4 éj
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
min.2 fő

1.nap:
Utazás New Yorkba menetrend szerinti járattal, egy európai átszállással. Privát transzfer a szállodába.

1.nap - 5.nap:
New York városnézés egyénileg, vagy fakultatív programok alapján:

The Big Apple helikopteres túra:
69.900 Ft/fő programdíj és 40 USD/fő (helyszínen fizetendő) heliport illeték. A 15 perces repülés során a magasból megtekinthetik New Yorkot teljes pompájában. Elrepülnek az Ellis Island felett és a levegőből megcsodálhatják a Szabadság szobrot, Manhattan pénzügyi negyedét valamint a Central parkot is.

New York városnéző túra magyar nyelvű idegenvezetéssel:
49 900 Ft/fő (minimum 2 fő jelentkezése esetén). A 8 órás túra során gyalogosan bejárják Manhattan legfontosabb negyedeit: Empire States building, 5. sugárút, Times Square, Brooklyn híd, a New York-i tőzsde. A túra ára ebédet és belépőjegyeket valamint metró jegyet nem tartalmaz.

5.nap:
Utazás Budapestre menetrend szerinti járattal, egy európai átszállással.

6.nap:
Budapestre érkezés.

Az utazás teljes időtartama alatt magyar nyelvű telefonos asszisztencia áll az utasok rendelkezésére!

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
» 6 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel *** - 6 nap/4 éj
» The Real New Yorker 5 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel **** - 5 nap/3 éj
» 6 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel **** - 6 nap/4 éj
» The Real New Yorker 7 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel **** - 7 nap/5 éj
» 6 napos városlátogatás New Yorkban - Hotel ***** - 6 nap/4 éj
Fakultatív

The Big Apple helikopteres túra:
69.900 Ft/fő programdíj és 40 USD/fő (helyszínen fizetendő) heliport illeték. A 15 perces repülés során a magasból megtekinthetik New Yorkot teljes pompájában. Elrepülnek az Ellis Island felett és a levegőből megcsodálhatják a Szabadság szobrot, Manhattan pénzügyi negyedét valamint a Central parkot is.

New York városnéző túra magyar nyelvű idegenvezetéssel:
49 900 Ft/fő (minimum 2 fő jelentkezése esetén). A 8 órás túra során gyalogosan bejárják Manhattan legfontosabb negyedeit: Empire States building, 5. sugárút, Times Square, Brooklyn híd, a New York-i tőzsde. A túra ára ebédet és belépőjegyeket valamint metró jegyet nem tartalmaz.

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet Budapestről 1 európai átszállással, privát repülőtéri transzfereket New Yorkban, 4 éjszaka szállást Manhattanben kétágyas szobában reggelivel, magyar nyelvű telefonos asszisztenciát.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket: 115 000 Ft/fő, sztornó biztosítást (1,4%), BBP biztosítást, fakultatív programokat, ESTA beutazási engedélyt. Fakultatív programok díját, helyszíni (egyéni) költségeket.

Kötelező költségek: 

ESTA - elektronikus beutazási engedély, Repülőtéri illeték

Helyszíni költségek leírása: 

Fakultatív programok díja, étkezések.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Nemzetközi repülőjáratokkal, egy európai átszállással.

Szállás: 

Az elhelyezés a jelentkezők számától és a célszállodák telítettségétől függően változhat. Az elsődleges szálloda a ​Hotel Mela Times Square ****
Más szállodákban való elhelyezés esetén a három csillagos kategória, az ellátás és a frekventált elhelyezkedés garantált.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást foglal magába.
Időjárás: 
Éghajlat: az USA területének nagy része a mérsékelt övezetben fekszik. Az Államok ezen részén nedves kontinentális éghajlat uralkodik, amelyben – partvidéki terület lévén – nincsenek komolyabb hőmérséklet ingadozások, ugyanakkor az időjárás meglehetősen kiszámíthatatlan. A legkellemesebb évszak az ősz. A telek általában hidegek, sokszor nagyobb havazásokkal, melyek megbénítják a nagyvárosokat is – de előfordul már-már hűvös, hó nélküli tél is. Átlagosan a leghidegebb hónap a január, 0,1 °C-os átlaghőmérséklettel. A tavasz enyhe, késő márciusban 10-15, kora júniusban 25-30 °C a jellemző (egy-egy késői hóvihar azonban még áprilisban is előfordulhat), míg nyáron nem ritka a 32-38 °C közötti érték sem, bár ennél jóval alacsonyabb is lehet a hőmérséklet. Évente legalább 234 napon van valamennyi napsütés, és átlagban az év 58%-a mondható naposnak.
Javasolt, hogy az USA-ba utazók kiutazás előtt tájékozódjanak az időjárással kapcsolatos esetleges veszélyekről az alábbi elérhetőségen: www.nhc.noaa.gov/index.shtml.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utas felelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. ESTA engedély (biometrikus - bordó - útlevél másolata kell hozzá, repülőjegy kiállítása előtt, de indulás előtt minimum 72 órával kérvényezhető Irodánkon keresztül). Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít, alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, illetve. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!