New York és a Niagara Vízesés

7 napos városlátogatás New Yorkban

Jöjjön velünk a világ legizgalmasabb metropoliszába, fedezzük fel együtt a divat, a felhőkarcolók és a sárga taxik fővárosát! A városban mindenki megtalálja a számára legkedvesebb időtöltést, legyen szó egy világhírű musical megtekintéséről a Broadway-en, egy sétáról a Central Parkban vagy a világ legnagyobb művészeti gyűjteményének megtekintéséről a Metropolitan Múzeumban. Bármi is volt az elképzelése eddig a Nagy Almáról, kicsit többet kap!

FőoldalÉszak-AmerikaAmerikai Egyesült Államok USANew York államNew YorkNew York és a Niagara Vízesés

Alapár tartalmazza

Retúr repülőjegyet Budapestről turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban, közlekedést klimatizált kisbusszal, helyi- és állami adókat, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyek a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetékeket, a további étkezéseket (étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap), kötelező borravalót helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30 $ / fő, fakultatív programokat, kötelező útlemondási és a betegség- baleset és poggyászbiztosítás díját, ESTA engedélyt, személyes kiadásokat.

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda

1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

2. nap: New York városnézés

Félnapos, buszos-gyalogos városnézés következik, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn híd,  vagy a világ legfontosabb tőzsdei központja, a Wall Street. Ellátogatunk a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz is. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, amely egy régi, ipari magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Az igazi New York-i kalandokra vágyóknak feltétlenül ajánljuk fakultatív programjainkat! Tegyen egy helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

3. nap: New York városnézés

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenuen olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne,a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.

4. nap: Ellis Island és a Szabadság Szobor

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére”, melynek elérését a monumentális Szabadság-szobor jelezte.

5. nap: New York – Niagara Vízesés

Repülővel utazunk a világ egyik legszebb természeti látványosságát nyújtó vízeséshez. A Niagarához érve 2 remek fakultatív program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából csodálhatjuk meg a zubogó vízesést, majd „test közelből" is szemlélődhetünk egy hajótúra alkalmával. Az éjszakát a Niagara Vízesés kanadai oldalán töltjük, így lehetőségük lesz a kivilágított vízesést is megcsodálniuk!

6-7. nap: Niagara vízesés

Reggel továbbutazás, rövid látogatás Niagara on the Lake bájos kisvárosában. Óriási a kontraszt New York nyüzsgő metropolisza és az nyugodt kisváros között. Mintha egy álmos kertvárosba csöppentünk volna! Érkezés után Torontoban informatív buszos városnézés, majd fakultatív program keretén belül pillantást vethetünk a városra a CN torony 350 m magasan lévő kilátójából.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Fakultatív

Helikopteres sétarepülés  – kb. 10 perces - Ára: 83 900 Ft/fő + helyszínen fizetendő 40 USD
New York by night - Ára: 38 900 Ft/fő
Broadway musical - Ára: 35 900 Ft-tól/fő
Hajózás a Szabadság Szoborhoz és az Ellis Island-re, szállodai transzferekkel: 28 900 Ft/fő
Niagara vízesés hajózás és ebéd - Ára: 25 900 Ft/fő
Toronto CN torony kilátó – Ára: 12 900 Ft/fő

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Retúr repülőjegyet Budapestről turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban, közlekedést klimatizált kisbusszal, helyi- és állami adókat, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyek a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetékeket, a további étkezéseket (étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap), kötelező borravalót helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30 $ / fő, fakultatív programokat, kötelező útlemondási és a betegség- baleset és poggyászbiztosítás díját, ESTA engedélyt, személyes kiadásokat.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték.
ESTA engedély.
BBP utasbiztosítás.
Útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések: tájékoztatásul egy reggeli kb. 10-15, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Tervezett menetrend

New York és a Niagara május (2019.05.09 – 05.14)

Budapest(BUD)-Párizs(CDG)  / Párizs(CDG)-New York(JFK) ind:06:20, érk:15:50 Air France

New York(JFK) – Buffalo(BUF) : ind:10:20, érk:12:01 Delta

Torontó(YYZ)-Amsterdam(AMS)  / Amsterdam(AMS)-Budapest(BUD) ind:17:15, érk:10:45 KLM

 

New York és a Niagara június (2019.06.12 – 06.17)

Budapest(BUD)-Párizs(CDG)  / Párizs(CDG)-New York(JFK) ind:06:20, érk:15:50 Air France

New York(LGA) – Buffalo(BUF) : ind:10:20, érk:12:01 Delta

Toronto(YYZ)-Párizs(CDG)  / Párizs(CDG)-Budapest(BUD) ind:17:15, érk:10:45 Air France

 

New York és a Niagara augusztus (2019.08.17 – 04.23)

Budapest(BUD) / Párizs(CDG) / New York(JFK) ind:06:00, érk:12:50 Air France

New York(LGA) – Buffalo(BUF) : ind:09:59, érk:11:35 Delta         

Toronto(YYZ)  / Párizs(CDG) / Budapest(BUD) ind:18:25, érk:11:25+1 Air France

Szállás: 

Jó minőségű és elhelyezkedésű hotel klimatizált 2 ágyas szobáiban.
Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz. Étkezés, tájékoztatásul egy reggeli kb. 10-15, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!