Malajzia + Szingapúr körutazás

16 napos körutazás Malajziában és Szingapúrban

Programunk a leghatékonyabb időkihasználás mellett ad átfogó képet Malajziáról, benne a gyarmati időkről. Kulturális unikum, mivel Malajziában egyszerre láthatók muszlim mecsetek, a hindu és a buddhista templomok. Ennyire komplexen sehol a világban nem jelenik meg a 3 világvallás.

FőoldalÁzsiaMalajziaKuala LumpurMalajzia + Szingapúr körutazás

Alapár tartalmazza

13 éj szállás középkategóriás hoteleken,13 reggeli, utazás légkondicionált busszal a programok szerint, repülőjegy:Budapest-Dubai- Kuala Lumpur; Szingapúr-Dubai-Budapest útvonalon.
 

Alapár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív program, további egyedi programok, további étkezések és italfogyasztás, további repülőjegyek, vízum és vízumügyintézés, vám és vámügyintézés, többlet csomag felár pl. repülőn, vásárlások, egyénileg igénybe vett szolgáltatások.

Hossz: 
16 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Tervezett létszám: 16 fő

Programunk a leghatékonyabb időkihasználás mellett ad átfogó képet Malajziáról, benne a gyarmati időkről. Kulturális unikum, mivel Malajziában egyszerre láthatók muszlim mecsetek, a hindu és a buddhista templomok. Ennyire komplexen sehol a világban nem jelenik meg a 3 világvallás. Természeti unikum, mivel mind a szárazföldi dzsungel világát, mind a szigetek természeti értékeit belefoglaltuk. Gasztrológiai unikum, a kinai, maláj, indiai konyha eredetiben és ezek keveredése. Végigesszük Malajziát, Baba-Nyonya konyha, Nasi Kandar, Tandoori tálak, teh tarik, White Coffee… és még sok más helyi különlegesség.

1. nap Elutazás Budapestről menetrendszerinti járattal

2. nap Érkezés Kuala Lumpurba
Érkezés a KLIA reptérre. Privát busszal utazás Melakába. Szállás elfoglalása, pihenés és esti városnézés.

3. nap Melaka városnézés
Egész napos városnézés keretében átfogó képet kapunk a holland, brit, portugál és japán megszállás idejéről a maláj történelem alapjaival. Melaka volt a maláj birodalom központja, innen indult az ország terjeszkedése. Esti program keretében megnézzük a kivilágításokat és az esti forgatagot.

4. nap Kuala Lumpur városnézés
Reggel elutazás Kuala Lumpurba. Szállás elfoglalása. Kora délután a belváros megtekintése. Petronas tornyok, plázanegyed, tv torony, Petaling Street kínai negyed. Este a kivilágítások megtekintése.

5. nap Kuala Lumpur Batu Caves
Reggeli után kicsekkolunk a szállodából. Délelőtt megnézzük a Batu Caves barlang templomot. Délután elindulunk Cameron Highlands-re. A privát buszban a csomagokat visszük magunkkal.

6. nap Cameron Highlands – természeti szépségek
Cameron Highlands egész napos program. Raflézia* les a dzsungel közepén. A világ legnagyobb virágát tekintjük meg terepjárózás és gyalogos túra kombinációjával. Közben orang asli őslakos falu megtekintése. Délután a BOH teaültetvényt nézzük meg. Pazar élmény a végeláthatatlan teacserjéket nézni a távoli dombokon is. Itt lehet uzsonnázni az egyedülállóan a levegőbe kinyúló kávézóban. Idő függvényében további eper, kaktusz, tea stb. farmok megtekintése. *raflézia virág bizonyos napokon nyílik, egy-egy virág csak pár napig virágzik. A túrát megelőző napon tudjuk biztosra, hogy épp van-e látogatható virág. Amennyiben nincs, helyette Moha-erdő túra a program.

7. nap Malajzia rejtett kincsei
Korán reggel privát busszal irány Penang. Útközben több megálló is van beiktatva pazar meglepetés programokkal. Este megérkezünk Georgetownba, Szállás elfoglalása és esti séta Georgetown történelmi negyedében vacsorával.

8. nap Penang építészeti remekei
Penang fővárosa, Georgetown látnivalóinak megtekintése. “Penang zseniális” a szlogenünk. Évekig éltünk a városban. Fantasztikus multikulti élménycunami. A maláj – muszlim, a kínai buddhista, az indiai – hindu és a gyarmatosító keresztény egy tenyérnyi helyen. A városnézés során átfogó képet kapsz a kultúrák vallási és hétköznapi (kereskedelmi) történelméből. Kihagyhatatlan a gasztronómiai sokszínűség. Eszünk, iszunk, kóstolunk finomságokat. A programot reggeli után kezdjük. Végig séta. Nem árt egy kis edzettség, mert a kb. 8 órás programon meleg lesz. Jól esik az esti medencézés.

9. nap  Ezen a napon fakultatív program keretein belül megtekinthető a  THAIPUSAM fesztivál , mely a helyszínen fizetendő : kb 5 USD  / fő

10. nap Penang természeti szépségek
Reggeli után privát buszba ülünk és elhagyjuk Gerogetownt. A mai program neve “sziget kör”, aminek keretében megnézzük a lehető legtöbb fajta látnivalót Penangon. Épített és természeti szépségeket érintünk. A várost elhagyva megnézzük a fekvő Buddhát, az úszó mecsetet, trópusi fűszerkertet, a halász hajó flottát, tróusi gyümölcs kertet. Végig megyünk a Penang hátsó oldalán. Hegyre fel, hegyről le, teljesen átfogó képet adva a szigetről. Végül megnézzük a Kek Lok Si buddhista kolostor, mely számos érdekességet tartogat.. Majd irány vissza Georgetown.

11. nap Langkawi – tengerpart
A reggeli után hajóval 3 órás hajóutat teszünk a part mentén észak felé. Érkezés Langkawira. Szállás elfoglalása. Tengerparti pihenés. Az általunk javasolt szállodában hatalmas medence park van, közvetlenül a szobák előtt.

12. nap Langkawi – tengerpart
Tengerparti pihenés. Fakultatív program. helyszínen kell fizetni kb.16 USD/fő
1 napos kör a szigeten. Reggeli után privát gépkocsival végignézzük a sziget látnivalóit. Trópusi gyümölcsfarm, krokodilfarm etetéssel és show műsorral. Vízesés a dzsungelben. A túra fénypontja a hegytetőn felépített, méltán világhíres 1 pilonos hid. A hegy tetejére 2 fázisú libegősorral lehet feljutni. Hatalmas élmény a körpanoráma a környező szigetekre. Tiszta időben el lehet látni egészen a thaiföldi szigetekig. Késő délután érkezünk vissza a szállodába. Azt, hogy melyik nap legyen, a csapat helyben döntheti el. Valamint az időjárási viszonyokat is figyelembe vesszük.

13. nap     Langkawi – tengerpart Tengerparti pihenés. Szabadprogram.

14. nap  Szingapúr – városnézés
Repülővel reggeli után az első géppel elrepülünk Szingapúrba. Szingapúr városnézés, este a kivilágítások megtekintése.

15. nap Szingapúr városnézés folytatás – elutazás Délelőtt Szingapúr városnézés. Délután elutazás/hosszabbítás egyénileg.

16. nap Érkezés Budapestre a mentrend szerint dél körül

Szállás

13 éj szállás középkategóriás hotelekben

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív

THAIPUSAM fesztivál:  kb 5 USD  / fő
Tengerparti pihenés: kb.16 USD/fő 

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

13 éj szállás középkategóriás hoteleken,13 reggeli, utazás légkondicionált busszal a programok szerint, repülőjegy:Budapest-Dubai- Kuala Lumpur; Szingapúr-Dubai-Budapest útvonalon.
 

Alapár nem tartalmazza: 

Biztosítás, fakultatív program, további egyedi programok, további étkezések és italfogyasztás, további repülőjegyek, vízum és vízumügyintézés, vám és vámügyintézés, többlet csomag felár pl. repülőn, vásárlások, egyénileg igénybe vett szolgáltatások.

Kötelező költségek: 

Reptéri illeték+ jegykiállítási díj
Útlemondási biztosítás
Árfolyam pótdíj
Vízum díjat
Kilépési illetékeket

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők, további étkezések díja, helyi borravalók, baksis, valamint személyes jellegű kiadások

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 
A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapest-Dubai- Kuala Lumpur; Szingapúr-Dubai-Budapest útvonalon

Szállás: 

13 éj szállás középkategóriás hotelekben

Étkezés: 
A részvételi díj 13 reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Kötelezően beadandó védőoltás nincs. Ajánlott a Hepatitis A+B kombinált védőoltás

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!