London, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

7 napos buszos körutazás Angliában

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, világváros, a korábbi Brit Birodalom fővárosaként a világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja. Ismerje meg ezt a csodálatos fővárost!

FőoldalEurópaEgyesült KirályságAngliaLondonLondon, Stonehenge, Oxford - csillagtúra Dél-Angliában

Alapár tartalmazza

Autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­uta­zást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést in­du­lás­tól érkezésig, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­jakat.

Alapár nem tartalmazza

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat.

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda

1. nap:
Elutazás Szé­kes­fe­hér­vár­ról a Piac téri parko­lóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Német­országban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. nap: Dover fehér sziklái, Canterbury
Utazás az Aachen – Brüsszel – Calais útvonalon. Kompátkelés a La Manche csatornán Doverbe a délutáni órákban. Továbbutazás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik legszebb kisvárosába. Ismerkedés a várossal. Szállás London környékén (a júl. 28-i csoport esetében Londonban) – 4 éj.

3. nap: London
5-6 órás autó­buszos és gyalogos vá­ros­né­zés Lon­don­ban (Tower-híd, a City felhő­kar­co­lói, Szent Pál-szé­kes­egyház, Oxford street, Hyde park, Buck­ing­ham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Par­la­ment, Westminster-apátság stb.). A vá­ros­né­zés után ma­rad sza­bad­idő London egyéni felfe­de­zésére, illet­ve lehe­tő­ség fakul­tatív hajó­ki­rán­du­lásra a Tem­zén, ahova idegen­ve­zetőnk is elkíséri az ér­dek­lő­dő­ket.

4. nap: Stonehenge, Oxford, London (by night)
Egész napos kirándulás Londontól nyugatra. Első programunk Stonehenge: a rejtélyesen egymás mellé állított és egymásra rakott kőtömböket Európa talán leghíresebb történelem előtti emlékének tartják.
Továbbutazás Oxfordba, Anglia híres egyetemi városába, mely tele van műemlékekkel. Séta a városban, ismerkedés néhány fontosabb kollégiummal.
Visszautazás a szállodába London belvárosán keresztül, esti autóbuszos városnézés, illetve lehetőség rövid sétára a Piccadilly környékén. Érkezés a szállodába késő este.
Figyelem: A félpanziós felárat befizetőknek a vacsora ezen a napon nem a szállodában lesz, hanem egy oxfordi vagy londoni étteremben.

5. nap: Windsor, London
Délelőtt az angol királyi család nyári reziden­ciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a meg­te­kin­té­se. Délután szabad program Londonban, illetve az idegen­ve­zetője segít­sé­gével lehe­tő­ség további ne­ve­zetes­sé­gek meglá­to­ga­tására (pl. British Museum, National Gallery stb.).

6. nap: Leeds várkastély, Csalagút
Délelőtt a festői Leeds várkastélyt és elbűvölő parkját látogatjuk meg, majd a Csatorna Alagúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen útvonalon a németországi tranzitszálláshoz (az okt. 4-i csoport esetében a Calais – Reims – Metz útvonalon a franciaországi tranzitszálláshoz) – 1 éj.

7. nap:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Szé­kes­fe­hér­vár­ra a késő esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje (3-5. napok) a mú­zeu­mok nyitva­tartásának függvényében fel­cse­ré­lőd­het.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­uta­zást a Csatorna Alagúton, a 6 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést in­du­lás­tól érkezésig, de nem tartalmazza a belé­pő­dí­jakat.

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat.

Kötelező költségek: 

BBP biztosítás megkötése utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Az árak tájékoztató jellegűek!

Figyelem: Az itt felsorolt múzeumlátogatásokon, sétahajózásokon stb. a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni az adott programon.

London Westminster-apátság GBP 22,-
Szt. Pál-székesegyház GBP 17,-
hajókirándulás a Temzén (retúr) kb. GBP 12,80
British Museum ingyenes
National Gallery ingyenes
Stonehenge GBP 15,75
Windsor kastély GBP 20,20
Leeds vára GBP 16,25
Figyelem: nyugdíjas kedvezmény (15-20%) majdnem mindenhol van!

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).

Szállás: 

6 éjszaka színvonalas szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban.
- Oda- és visszaúton 1-1 éjszaka tranzitszállás Németországban 4 csillagos szállodákban. Megjegyzés: az okt. 4-i csoport esetében hazaúton Franciaországban sikerült szállást foglalnunk egy az átlagnál kisebb szobái miatt 2 csillagos besorolású, de tiszta és jó szállodában.
- 4 éjszaka London környékén (a júl. 28-i csoport esetében Londonban) 3 csillagos szállodában.

Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
Bőséges büfé- vagy angol reggeli / fakultatív félpanzió. Figyelem: Visszaútban a németországi, illetve a franciaországi tranzitszálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt elképzelhető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése utazási feltétel! Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!