Látogatás Európa méltóságainál (Brüsszel - London - Párizs)

8 napos buszos körutazás anglia franciaország

Megérkezve "Európa fővárosába", Brüsszelbe, autóbuszos és gyalogos városnézés, séta a Nyugat-Flandria történelmi fővárosában a középkori hangulatú Brugge-ben, gyönyörködhetünk a királyi család nyári rezidenciájába, Windsorban. Visszatérve az öreg kontinensre az Eiffel Toronyból megcsodálhatjuk Párizst.

FőoldalEurópaEgyesült KirályságAngliaLondonLátogatás Európa méltóságainál

Alapár tartalmazza

Az autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­u­ta­zást a Csatorna Alagúton, a 7 éjszakai szál­lást reggelivel, a felsorolt programokat és az idegenvezetést indulástól érkezésig.

Alapár nem tartalmazza

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), és a belépőjegyeket. BBP utasbiztosítás meglétre utazási feltétel!

Hossz: 
8 nap
Szállás: 
szálloda
**

1. nap: Budapest-Freyming Merlebach
Elutazás a kora reggeli órákban. Utazás rövid pihenőkkel tranzitszállásunkig.

2. nap: Luxemburg-Brüsszel
Korai reggelink után Luxemburg magyarországi megye nagyságú, fekvéséről is híres miniállamába utazunk, ahol rövid városnézésünk alatt ismerkedünk a világörökség címet is kiérdemlő fővárossal. Továbbutazás "Európa fővárosába", Brüsszelbe, autóbuszos és gyalogos városnézésünk során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit. A város büszke központján a barokk Grand'Place-on megcsodálhatjuk a főtér gótikus kincsesládáját a Hotel de Ville-t (Városháza), melynek két oldalának karcsú saroktornyait, mintha törékeny jégkristályból faragták volna. A világhírű belga csokoládéból készült különleges édességeket majszolva és kivilágított csipkeboltok között sétálva ellátogatunk a leghíresebb brüsszelihez a Manneken Pis-hez, majd a 19. században épült Szt.Hubertus galéria bevásárlócsarnokához látogatunk. A Felsőváros szélén található a gótikus Szent-Mihály-katedrális, messziről szembeszökő csonka kettős tornyával és színes ólomüvegablakaival kápráztat el minket, majd az Akasztóhegyen található Igazságügyi palotához látogatunk. Kihagyhatatlan egy fotó készítése az 1958-as világkiállításra épült Atomium 9 acélgömbből álló vas kristályrácsánál a festői Heysel Parkban. Szállás Brüsszel környékén.

3. nap: Bruges-Calais-London
Reggeli után továbbutazás Anglia irányában, útközben séta a Nyugat-Flandria történelmi fővárosában a középkori hangulatú Bruges-ben, ismerkedés a nevezetességekkel (posztócsarnok, Szt. Vér kápolna, Városháza, Miasszonyunk-templom, Begina udvar, Szerelmesek tava). A délutáni órákban kompra szállunk és áthajózunk a La Manche csatornán. A szigetország partjainál Dover fehér sziklái köszöntenek bennünket. Szálláshely elfoglalása London külvárosában.

4.nap: London
Mai napunkon autóbuszos és gyalogos városnézésünk alkalmával ismerkedünk az angol metropolisszal , amely egyszerre vérpezsdítő, feltörekvő, félelmetes és ösztönző... A Temze partján látogatjuk meg a Tower lenyűgöző erődjét, mely a koronaékszerek lakhelye is egyben. Majd a látnivalók legjavából válogatva felkeressük a királyság és a kormányzás neves épületeit (Buckhingham palota, Trafalgar Square, St. James Park, White Hall, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminster apátság), majd Visszautazás a szálláshelyre.

5. nap: Windsor-London
A mai napon félnapos fakultatív kirándulási lehetőség a királyi család nyári rezidenciájába, Windsorba. A kastély termeiben barangolva a gyönyörűen kimunkált bútorok és olyan neves művészek, mint Rubens és Rembrant festményei mesélnek az egykori angol uralkodók ízléseiről. A Szt.György kápolnában VIII. Henrik, Jane Seymour és I. Károly sírboltja előtt tiszteleghetünk (Ár: 4.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!). Kora délután térünk vissza Londonba, ahol szabadidő keretében tovább kutathatják a város titkait...Madame Tussaud panoptikum, British Museum, London Eye, Piccadilly Circus, Oxford Street... Visszautazás a szálláshelyre.

6. nap: Folkestone-Párizs
Búcsút veszünk Angliától és a "Csalagúton" át visszatérünk az öreg kontinensre. Délután érkezés a "fények városába", ahol elsőként a Citével ismerkedünk, rövid szabadidő,majd buszos városnézés alkalmával folytatjuk ismerkedésünket a francia fővárossal. (Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér... . Utazás a szálláshelyre Párizs külvárosába.

7. nap: Párizs-Reims-Freyming Merlebach
Mai napon az érdeklődők  felmehetnek az Eiffel Toronyra, melynek legfelső emeletéről, lélegzetelállító panoráma tárul elénk, majd látogatás a Montmarte-on: Moulin Rouge, Sacré Coeur bazilika. Elhagyva Párizst tranzitszállásunk felé utazva rövid megállót tartunk Reims városában, ahol a város koronázó katedrálisát tekintjük meg. Érkezés a szállásunkra az esti órákban.

8.nap: Freyming Merlebach-Budapest
Reggeli után folyamatos utazás Budapestre rövid pihenőket tartva. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Szállás

2-3* szállodában 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

Félnapos fakultatív kirándulás a királyi család nyári rezidenciájába, Windsorba látogatunk. A kastély termeiben barangolva a gyönyörűen kimunkált bútorok és olyan neves művészek, mint Rubens és Rembrant festményei mesélnek az egykori angol uralkodók ízléseiről. A Szt.György kápolnában VIII. Henrik, Jane Seymour és I. Károly sírboltja előtt tiszteleghetünk Ár: 4.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az autóbuszos uta­zást, a kompátkelést Angliába és a vissza­u­ta­zást a Csatorna Alagúton, a 7 éjszakai szál­lást reggelivel, a felsorolt programokat és az idegenvezetést indulástól érkezésig.

Alapár nem tartalmazza: 

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást (az út részvételi díjának 1,5 %-a), és a belépőjegyeket. BBP utasbiztosítás meglétre utazási feltétel!

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás.
BBP utasbiztosítás meglétre utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

Brugge templom    2 EUR
Brugge hajókázás    7.60 EUR
Westminster Abbey    18 GBP
Tower    20 GBP
Windsor    18 GBP
Eiffel torony lifttel 1. és 2. em.    9 EUR
Eiffel torony lifttel 3. em.    15 EUR
Eiffel torony gyalog 1.-2. em.    5 EUR
Szajnai hajókázás    14 EUR

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazások modern, biztonságos és kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal történnek, amelyek büfével, Wc-vel és DVD lejátszóval felszereltek.

Fontos! A vidéki fel- és leszállóhelyek nem minden esetben azonosak, ezért kérjük, feltétlenül érdeklődjön irodánkban az autóbusz pontos útvonalával kapcsolatban!

Szállás: 

2-3* szállodában 2 ágyas zuhanyzós/WC-s szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében félpanzió kérhető.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Vélemények, értékelések
4.3
2 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
3.5
Túravezetők értékelése
4.5
Utazás értékelése
4.5
Éva
Zalaegerszeg
2015. júl. 6
4.6
Külön megköszönjük az idegenvezető lelkiismeretes és szakmailag is kiváló munkáját!!!
<név nélkül>
Rácalmás
2015. júl. 4
4.0
Jól éreztük magunkat.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!