Közép-Amerika csodái (Guatemala – Honduras – Belize – Riviéra Maya)

15 napos körutazás Közép-Amerikában

Egyedülálló körutazás all inclusive nyaralással a Maya Riviérán magyar idegenvezetéssel. Miért érdemes részt vennie a Közép-Amerika csodái körutazáson! Mert: egyedülálló élmény - Belize - a világ 2. legnagyobb korallzátonya itt található, mesébe illő helyek, fantasztikus maya emlékek és ráadásképpen 4 éjszaka tengerparti nyaralás a Maya Riviéra all inclusive ellátással.

FőoldalLatin-AmerikaMexikóKözép-Amerika csodái (Guatemala – Honduras – Belize – Riviéra Maya)

Alapár tartalmazza

repülőjegy, 13 éjszakai szállás, körút során reggeli ellátás + 2 ebéd, 4 éjszaka all inclusive ellátással, programleírásban szereplő városnézések, kirándulások, belépőjegyek, transzferek, csoporttal utazó magyar idegenvezető, útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza

repülőtéri illeték 140.000 Ft/fő, ESTA vízum 5.000 Ft/fő, határátkelési díjak 50 USD/fő (helyszínen fizetendő), betegség, baleset és poggyászbiztosítás

Hossz: 
15 nap
Szállás: 
szálloda

1. nap: Guatemala City
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Londonban, majd Miamiban. Megérkezés Guatemala Citybe.

2. nap: Atitlan
Reggeli után, utazás Santiago Atitlan városba és a gyönyörű Atitlan tóhoz. Hajókázás a világ egyik legszebb taván.

3. nap: Chichicastenango - Antigua
Reggeli majd utazás Chichicastenango-ba, ahol látogatás egy hamisítatlan indián piacra és városlátogatás.

4. nap: Antigua
Reggeli a szállodában. Városnézés után látogatás egy kávéültetvényre. Guatemala kis területe ellenére jelentős kávéexportőr, ahol kizárólag arabica kávét termesztenek.

5. nap: Honduras / Copan
Reggeli után utazás a Hondurasban található Copan-ba, mely egykor a legszebb és legjelentősebb maja város volt.

6. nap: Guatemala / Quirigua - Flores
Reggeli, majd látogatás Quirigua archeológiai parkba, mely sírköveiről híres, hiszen itt található a világ legmagasabb síroszlopa is.

7. nap: Tikal – Belize / Belize City
A szállodából reggeli után indulás a világhírű Tikal Nemzeti Parkba, a legnagyobb maja civilizáció által alapított városba.

8. nap: Belize koráll zátony
Reggeli a szállodában, majd egész napos csodálatos hajókirándulás, fürdési és pipás búvárkodási lehetőséggel a világ második legnagyobb összefüggő koráll zátonyánál, Belize partjainál. 

9. nap: Lamanai - Mexikó / Chetumal
Korai reggeli után egy páratlan kirándulásra indul a csoport. Hajózás a New River folyón, megcsodálva az érintetlen természetet.

10. nap: Tulum – Riviera Maya
Reggeli után utazás a csodálatos Maja Riviéra tengerpartjára. Útközben megállás a híres maja romvárosban, Tulum-ban, melynek szépségét a város fekvése adja meg.

11-13. nap: Riviera Maya
Pihenés és kikapcsolódás a mesés tengerparton.

14. nap: London
Délután transzfer a cancúni repülőtérre, majd elutazás Mexikóból.

15. nap: Budapest
Reggel érkezés London Gatewick repülőtérre, transzfer a Heathrow repülőtérre, majd továbbutazás Budapestre. Érkezés a délutáni órákban.

További információ

Szállás

 4 csillagos szállodákban.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Részletek

1. nap: Guatemala City
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Londonban, majd Miamiban. Megérkezés Guatemala Citybe az esti órákban, majd transzfer a szállodába. Szállás: Guatemala City,Hotel Radisson****.

2. nap: Atitlan
Reggeli után, utazás Santiago Atitlan városba és a gyönyörű Atitlan tóhoz. Hajókázás a világ egyik legszebb taván, melyet 3 vulkán vesz körül: Toliman, San Pedro és Atitlan. Szállás: Guatemala City, Hotel Posada de Don Rodrigo Panajachel****

3. nap: Chichicastenango - Antigua
Reggeli majd utazás Chichicastenango-ba, ahol látogatás egy hamisítatlan indián piacra és városlátogatás. Délután továbbutazás Antigua-ba, a hangulatos koloniális kisvárosba, melyet az Unesco a világörökség részévé nyilvánított. Szállás: Antigua, Hotel Posada de Don Rodrigo Antigua****.

4. nap: Antigua
Reggeli a szállodában. Városnézés után látogatás egy kávéültetvényre. Guatemala kis területe ellenére jelentős kávéexportőr, ahol kizárólag arabica kávét termesztenek. A kávészemek egyedi, jellegzetes aromájukat elsősorban a vulkanikus talajnak köszönhetik. Szállás: Antigua, Hotel Posada de Don Rodrigo Antigua****.

5. nap: Honduras / Copan
Reggeli után utazás a Hondurasban található Copan-ba, mely egykor a legszebb és legjelentősebb maja város volt. Napjainkban az amerikai kontinens leggazdagabb emlékhelyeként tartják számon, ahol egy varázslatos ablakon keresztül tekinthetnek be a múltba, megismerve a fantasztikus maja civilizációt. Szállás: Copan, Hotel Marina Copán****.

6. nap: Guatemala / Quirigua - Flores
Reggeli, majd látogatás Quirigua archeológiai parkba, mely sírköveiről híres, hiszen itt található a világ legmagasabb síroszlopa is. Délután érkezés Floresbe, a Petel Itza tavon található hangulatos kis szigetre. Szállás: Flores, Hotel Casona de la Isla***.

7. nap: Tikal – Belize / Belize City
A szállodából reggeli után indulás a világhírű Tikal Nemzeti Parkba, a legnagyobb maja civilizáció által alapított városba. Tikal egyike volt a maja civilizáció fő kulturális és populáris központjainak, monumentális épületeket emeltek itt már a Kr. e. 4. században. Ebéd a parkban. Délután utazás Belize-be. Szállás: Belize City, Hotel Biltmore****.

8. nap: Belize koráll zátony
Reggeli a szállodában, majd egész napos csodálatos hajókirándulás, fürdési és pipás búvárkodási lehetőséggel a világ második legnagyobb összefüggő koráll zátonyánál, Belize partjainál. Szállás: Belize City, Hotel Biltmore****.

9. nap: Lamanai - Mexikó / Chetumal
Korai reggeli után egy páratlan kirándulásra indul a csoport. Hajózás a New River folyón, megcsodálva az érintetlen természetet, hatalmas fákról lógó növényekkel, színes orchideákkal és a páratlan állatvilággal. Érkezés a dzsungelben található Lamanai-ba, Belize legnagyobb maja városába. Ebéd csomagot kapnak utasaink. Határátkelés után érkezés Mexikóba. Szállás: Chetumal – Hotel Los Cocos****.

10. nap: Tulum – Riviera Maya
Reggeli után utazás a csodálatos Maja Riviéra tengerpartjára. Útközben megállás a híres maja romvárosban, Tulum-ban, melynek szépségét a város fekvése adja meg, hisz egy gyönyörű tengerparti sziklafalra épült. Hihetetlen élmény a tengerben fürödve megcsodálni a gyönyörű piramist. Délután érkezés Puerto Aventurasba. Szállás és all inclusive ellátás: Hotel Barcelo Maya Beach****.

11-13. nap: Riviera Maya
Pihenés és kikapcsolódás a mesés tengerparton. Szállás és all inclusive ellátás: Hotel Barcelo Maya Beach****.

14. nap: London
Délután transzfer a cancúni repülőtérre, majd elutazás Mexikóból.

15. nap: Budapest
Reggel érkezés London Gatewick repülőtérre, transzfer a Heathrow repülőtérre, majd továbbutazás Budapestre. Érkezés a délutáni órákban.

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

repülőjegy, 13 éjszakai szállás, körút során reggeli ellátás + 2 ebéd, 4 éjszaka all inclusive ellátással, programleírásban szereplő városnézések, kirándulások, belépőjegyek, transzferek, csoporttal utazó magyar idegenvezető, útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza: 

repülőtéri illeték 140.000 Ft/fő, ESTA vízum 5.000 Ft/fő, határátkelési díjak 50 USD/fő (helyszínen fizetendő), betegség, baleset és poggyászbiztosítás

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték 140.000 Ft/fő, ESTA vízum 5.000 Ft/fő, határátkelési díjak 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)
 

Helyszíni költségek leírása: 

határátkelési díjak 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
50 USD/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő. 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapest – London - Miami – Guatemala City / Cancún – London – Budapest útvonalon a British Airways / American Airlines menetrend szerinti járatával. Guatemala - Cancún útvonalon légkondicionált autóbusszal. Repülési idő kb. 13 óra

Szállás: 

 4 csillagos szállodákban.

Étkezés: 

Ellátás a programleírás szerint, Riviera Mayan all inclusive ellátás.

Időjárás: 
Kellemes meleg idő (20-30C fok), több nap hegyvidéken 6-10C fokkal hűvösebb. Száraz évszak december-március.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!