Kerékpártúra a Tátrában

1 napos kerékpártúra és gyalogtúra

Egyedülálló kalandtúrára! A szlovák Tátrából indulunk egy kellemes kerékpártúrára a Csendes-völgyben, majd bringáinkat hátrahagyva, egy nagyon szép, de rövid gyalogtúra a Lengyel-Tátra egyik leghíresebb ormára, a Kasprovy-csúcsra.

FőoldalKerékpártúra a Tátrában

Alapár tartalmazza

az utazást, a kerékpárok szállítását, a kerékpáros túravezetést, a szervezést, és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza

az étkezéseket, a személyes költségeket, és az utasbiztosítást.

Hossz: 
1 nap
Létszám: 
6-30 fő

1 nap: Budapest, Podbanské (950 méter), Csendes-völgy, Kasprovy-csúcs (1987 méter), Podbanské, Budapest

Hajnalban találkozunk (5.15-kor) Budapesten a Hősök-terén az Időkeréknél, indulás 5.30-kor. Kora délelőtt érkezünk meg a túra kiindulópontjához, Podbanské parkolójába. Itt lepakoljuk bringáinkat, majd egy enyhén emelkedő forgalommentes aszfaltcsíkon kezdjük kerékpártúránkat. Káprázatos fenyveserdőben bringázunk, a Csendes-patak medrét követve, Liptovsky kosárig. A 17 kilométeres út, fantasztikus tátrai vidéken halad, alig emelkedve 300 méter szintet a végén lévő apró parkolóig. Itt megpihenünk. Körülöttünk ég felé törő csúcsok pompáznak!  Egyik túravezetőnk vigyázó tekintetére bízva kerékpárjainkat, gyalogosan kapaszkodunk fel a határ lengyel oldalán fekvő Kasprowy-csúcsra (1987m). A mintegy 700 méter szintemelkedés kb. másfél órát vesz igénybe. Az általában Zakopane felől elérhető csúcsról, fantasztikus a panoráma a Magas-Tátra és a Liptói-Tátra csúcsaira! Egy rövid pihenő és egy kis frissítő Lengyelország legmagasabban fekvő éttermében, majd a már ismert útvonalon ereszkedünk le bringáinkhoz. A Csendes-vögy vonalát követve gurulunk le Podbanské parkolójában várakozó buszunkhoz. Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.

Távolság kerékpárral: 40 kilométer. Szint le: 500m, fel: 300 méter. Távolság gyalogosan: 11 km, szintkülönbség 725 méter fel és le, a menetidő 7-8 óra.

További információ

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

az utazást, a kerékpárok szállítását, a kerékpáros túravezetést, a szervezést, és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

az étkezéseket, a személyes költségeket, és az utasbiztosítást.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
nincs kötelező költség
Várható költőpénz szükséglet: 
10-20 euro
Előleg: 

Az utazás ára egy összegben jelentkezéskor fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Milyen felszerelést vigyek?

Javasoljuk, hogy egy kisméretű hátizsákba  pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás és a gyalogtúra során szükséged lehet.
Öltözet: strapabíró ruházat, amely alkalmas kerékpározásra és túrázásra: túranadrág vagy sportos nadrág, túracipő vagy edzőcipő, vékony esőkabát, meleg ruha, világos napszemüveg, kerékpáros sisak és kesztyű.
Egyéb: napvédő krém, kulacs.
Kerékpár: Mindenki saját, megbízható, szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt kerékpárt biztosítani. 
Részletekért kattints ide!
Szinte bármilyen típusú kerékpárral részt vehetsz a túrán. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt: pumpát, pótgumit. A kerékpárokat és a csomagokat Magyarországról szállítjuk a kiindulópontra, majd a túra végén vissza. A pontos indulási dátumról és helyszínről utasainkat indulás előtt egy héttel értesítjük. 

Egyebek
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!