Izraeli körút

8 napos körutazás

Izrael az „ígéret földje”. Vallások, kultúrák, tengerek és sivatagok országa. Utazásunk során bejárjuk a Szentföld fontosabb helyszíneit Betlehemtől Názáreten keresztül egészen Jeruzsálemig. Legyen részese és fedezze fel velünk a bibliai kánaánt.

FőoldalKözel-KeletIzraelJeruzsálemIzraeli körút

Alapár tartalmazza

3 éjszaka Galieaban és 4 éjszaka Jeruzsálemben 3 vagy 4* szállodában, félpanziós ellátás, repülőjegyek: Budapest - Tel Aviv, Tel Aviv-Budapest útvonalon, repülőtéri transzferek, beépített programok (magyar nyelvű idegenvezetés), repülőtéri illeték és üzemanyag pótdíj, szerviz díj, útlemondási biztosítás (1,4%)

Alapár nem tartalmazza

a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, a helyszínen fizetendő illetékeket és fakultatív programok árát.

Hossz: 
8 nap

1. NAP: BUDAPEST / TEL AVIV / GALILEA:
Elutazás Budapestről Tel Avivba. Transzfer a szállodába. Vacsora és szállás galileai szállodában.

2. NAP: GALILEA (NÁZÁRET, KÁNA, TABOR-HEGY):
Reggeli után utazás a Galileai tenger mellett, Jézus tanításának nyomán: Látogatás a nyolc Boldogság hegyéhez,Tabgha-ba a csodálatos kenyérszaporítás helyszínére, majd Kapharnaumba, Jézus tanító tevékenységének központjába. Ezt követően utazás Nazaretbe, látogatás az Angyali üdvözlet bazilikába, majd egy újabb csodatétel helyszínére, Kánába utazunk, ahol Jézus a vizet borrá változtatta. Délután látogatás a Tábor hegyen, Jézus színeváltozásának helyszínére. Visszautazás Galileaba, vacsora és szállás.

3. NAP: GALILEA (FÖLDKÖZI-TENGER PARTVIDÉKE):
Reggeli után utazás a Földközi-tenger partján, látogatás az ősi fallal körülvett városba Akko-ba, a fontos római is keresztes városba, ahol megtekintjük többek között a híres földalatti erődöt. A Carmeli úton továbbutazva érkezünk Caesarea-ban, ahol a lenyűgöző római színház és vízvezeték maradványai találhatók. Visszautazás Galileaba, vacsora és szállás.

4. NAP: GALILEA / JERUZSÁLEM (JORDÁN-VÖLGY, BETH SHEAN, JERIKO):
Reggeli után utazás a Jordán völgybe és látogatás BethShean-be, ahol egy kiterjedt régészeti ásatás és az ország legjobb állapotban megmaradt amfiteátruma található. Utazás Jerikoba, majd Jeruzsálembe, ahol az Olajfák hegyéről csodálhatjuk meg a várost. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

5. NAP: JERUZSÁLEM:
Reggeli után városnézés: elsőként felkeressük a Sion hegyet, látogatás az Utolsó vacsora színhelyén, majd a Szent Péter Gallicantu templom megtekintése. Ezt követően Jeruzsálem óváros részének meglátogatása: zsidó negyed, sirató fal majd a Templomhegyen a sziklamecset megtekintése. A Via Dolorosan keresztül Jézus utolsó útján végighaladva jutunk el a kereszthalál színhelyére, majd meglátogatjuk a Szent Sír templomot. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

6. NAP: JERUZSÁLEM (OLAJFÁK HEGYE, BETHLEHEM):
Reggeli után az Olajfák hegyén álló Pater Noster (Miatyánk) templom és a Dominus Flevit Kápolna megtekintése. Ezt követően látogatás a Getsemani kertbe és a Minden Nemzetek templomába. Utazás Betlehembe a Születés Templomának megtekintése. Délután városnézés Jeruzsálem új városrészében, Izraeli Múzeum, és a Holokauszt emlékmű megtekintése. Vacsora és szállás Jeruzsálemben.

7. NAP: JERUZSÁLEM (MASSADA, HOLT-TENGER):
Reggeli után szabadprogram. Fakultatív programlehetőség: utazás Qumran felé, érkezés Massadába, a híres erődbe, ahol a zelóták inkább saját kezükkel végeztek életükkel, mint hogy a rómaiak fogságába essenek. Ezt követően utazás a Holt-tengerhez, a világ legmélyebb pontjára, ahol lehetőség nyílik a fürdőzésre a kivételesen sós vízben. Visszautazás Jeruzsálembe, vacsora és szállás Jeruzsálemben.

8. NAP: JERUZSÁLEM / TEL-AVIV / BUDAPEST:
Reggeli után utazás Tel Avivba a repülőtérre. Hazautazás Budapestre.

Az árak tartalmazzák: 3 éjszaka Galieaban és 4 éjszaka Jeruzsálemben 3 vagy 4* szállodában, félpanziós ellátás, repülőjegyek: Budapest - Tel Aviv, Tel Aviv-Budapest útvonalon, repülőtéri transzferek, beépített programok (magyar nyelvű idegenvezetés).
Az árak nem tartalmazzák: repülőtéri illeték és üzemanyag pótdíj: 54.000 Ft/fő, szerviz díj: 9.000 Ft/fő, útlemondási biztosítás: 1,4%, utasbiztosítás: 830 Ft/fő/nap, belépődíjak: kb. 140 USD (helyszínen fizetendő).

A program minimum 10 fő jelentkezése esetén indul!

Foglalását a helyek függvényében tudjuk véglegesíteni, melyről a jelentkezést követően tudunk bővebb információval szolgálni.

Szállás

3 éjszaka Galieaban és 4 éjszaka Jeruzsálemben 3 vagy 4* szállodában, félpanziós ellátással.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

3 éjszaka Galieaban és 4 éjszaka Jeruzsálemben 3 vagy 4* szállodában, félpanziós ellátás, repülőjegyek: Budapest - Tel Aviv, Tel Aviv-Budapest útvonalon, repülőtéri transzferek, beépített programok (magyar nyelvű idegenvezetés), repülőtéri illeték és üzemanyag pótdíj, szerviz díj, útlemondási biztosítás (1,4%)

Alapár nem tartalmazza: 

a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, a helyszínen fizetendő illetékeket és fakultatív programok árát.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. Az induláshoz képest 30 napon belül már a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Repülővel a Budapest - Tel Aviv, Tel Aviv-Budapest útvonalon. 

Szállás: 

3 éjszaka Galieaban és 4 éjszaka Jeruzsálemben 3 vagy 4* szállodában, félpanziós ellátással.

Étkezés: 
A program ára félpanziós ellátást foglal magában.
Időjárás: 
Izrael éghajlata mérsékelt mediterrán, a hosszú meleg évszak áprilistól októberig tart. A tél enyhén csapadékos. A hőmérséklet télen sem esik 12-13 fok alá, júliusban 25-28 fok van, a Jordán-árok környékén ez az érték kb. 30 fok.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!