Hétvége Velencében

3 napos utazás Velencében

Hétvége Velence: utazásunk során felejthetetlen napokat tölthetünk a világ egyik legszebb városában. Velence a lagúnák városa a Pó és a Piave folyó torkolata között húzódik. A cölöpökön álló város gyönyörű és félelmetes, legendákkal és valódi eseményekkel teli történelmet tudhat magáénak. 114 szigetre épült és ezt több mint 400 híd köti össze. Szent Márk tér, Canal Grande, Sóhajok Hídja.....Velence hétvégi programunk kihagyhatatlan ajánlat!

FőoldalEurópaOlaszországVelenceHétvége Velencében

Alapár tartalmazza

Az autóbuszos utazást, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét, VOX készüléket a városnézésekhez, fakultatív program, fakultatív vacsora.

Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum létszám: 35 fő

2021. április 2-4. Postojna-i cseppkőbarlang
2021. augusztus 20-22. fürdőzés a szlovén tengerparton
2021. október 22-24. Bled

1. nap:
Indulás 6.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át. Útközben részvétel az időpontok mellett megjelölt programon. A programok után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2.nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3.nap:
A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés: során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Bazilikához. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Szállás

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

Gondolázás Velence "utcáin": kb. 20 Euro/fő
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az autóbuszos utazást, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét, VOX készüléket a városnézésekhez, fakultatív program, fakultatív vacsora.

Kötelező költségek: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, VOX készülék.

Helyszíni költségek leírása: 
VOX készülék (városnézéshez): 1.200 Ft/fő                                       
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)
   
Fakultatív program  
Gondolázás Velence "utcáin": kb. 18 Euro/fő
 
Várható költségek  
Behajózás Velencébe, Murano-Burano kirándulással egybekötve:      kb. 35 Euro/fő
Velence városbelépő: kb.   10 Euro/fő
Postojna-i cseppkőbarlang: kb. 25 Euro/fő
Trieszt, Miramare kastély kb.   10 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
VOX készülék.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Étkezés: 

A részvételi díj a reggelis ellátást tartalmazza.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.6
47 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.8
Program értékelése
4.6
Szállás értékelése
4.3
Túravezetők értékelése
4.7
Utazás értékelése
4.6
Zsolt
Budapest, II. kerület
2018. júl. 17
4.0
Idegenvezető nagyon kedves felkészült. A program színes, változatos, érdekes. A szállás tiszta, rendezett, elhelyezkedése azonban nem megfelelő, Velencétől túl messze, nagyon külvárosi részen volt.
Összességében jól összeállított három nap, tele élményekkel.
nélkül>
Gyula
2018. jún. 19
5.0
Nagyon örülünk,hogy az Önök irodàjàt vàlasztottuk règi àlmunk teljesülèsèhez,megnèzni Velencèt,ami fantasztikus volt. A többi program pedig,ami mèg a velencei vàrosnèzèst kiegèszítette...egészen felúlmúlta minden vàrakozàsunkat. Klasszul ki van talàlva az egèsz! Fantasztikus jó szervezès ès idegenvezetès! Köszönjük!
<név nélkül>
Budapest, XI. kerület
2018. máj. 2
4.6
Nagyon jól megszervezett program, ahol sok érdekességet hallottunk a túravezetőtől. A szervezett programok mellett volt elég szabadidőnk, hogy mi magunk is feledezhessük az egyes helyeket. Úgy éreztük, minden értünk van, hogy minél jobban érezzük magunkat.
Egyedül a szállás lehetett volna kicsit jobb. Bár tiszta volt és rendezett, de mivel Jesolo fő corsojára nézett a szobánk, ahol az éjszakai élet zajlik, ezért elég hangos volt.
Ettől függetlenül már ajánlottuk több barátnak is és már mi is keressük a következő utunkat. :)
Köszönjük!
<név nélkül>
Budapest
2018. ápr. 3
3.0
A Velencében töltött nap csalódás volt. Kora reggel kiértünk, de ahelyett, hogy a tömeg érkezése előtt múzeumokba mentünk volna az idegenvezetőnek az volt a fontos, hogy elmondja a kötelezőt, és elvigyen minket a Szent Márk térről ahol szabadidőt kaptunk.
Visszaérve 300 méteres sorok álltak így beálltunk a legrövidebb sorba a tűztoronyhoz. Mire leértünk róla 1 óránk maradt a gondolák indulásáig így esélyünk sem volt például a Dózse palota meglátogatására ahol szintén rövidebb volt a sor. Emiatt igazából csak az utcán élvezhettük Velence szépségeit.
Már több körutazáson vettem részt. A tapasztalatom mindenhol ennek ellenkezője volt. Korán reggel mentünk -ahogy itt is- de megelőzve a tumultust először mentünk megnézni a látnivalót (múzeumot, stb.) utána ismerkedtünk a környezettel az idegenvezető iránymutatásával.
Itt is lehetett volna jobban szervezni. Reggel szabadidő, mindenki megy múzeumot látogatni ahova akar, gondolázás előtt mondjuk egy órával találkozás és idegenvezetői ismertető, nincs széttagolva a nap.
Szilva i
Tát
2017. okt. 25
5.0
Köszönöm, kellemes hétvégét töltöttünk!
nélkül>
győr
2017. aug. 23
5.0
szuper
Beáta
Szécsény
2017. máj. 8
5.0
A program nagyon gazdag, jól megtervezett, szervezett , mindent láthattunk amit szerettünk volna..A szállás kulturált, igényes, tiszta volt és nem utolsósorban nagy örömünkre szolgált a kellemes meleg. Az idegenvezető rendkívül felkészültségével, széleskörű tudásával , rugalmasságával, segítőkészségével még emlékezetesebbé tette az utazást.
Ratko
Budapest
2017. máj. 7
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat, amihez nagyban hozzájárult az idegenvezető profizmusa, személyisége. A szálloda nagyon kényelmes és tiszta, csak a csekély olasz reggeli szokatlan volt. Reméljük máskor is utazunk együtt.
Judit
Budakalasz
2016. nov. 5
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat másoknak is ajánlani tudom.
<név nélkül>
Szigethalom
2016. nov. 5
4.2
Jól éreztük magunkat!
<név nélkül>
Százhalombatta
2016. nov. 5
4.8
Szuper volt.
óÁgnes,és József
Budapest, X. kerület
2016. nov. 2
4.8
Most először utaztunk az Önök irodájával, a Hétvége Velencében programon vettünk részt, és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az idegenvezető hölgy, Tompos Gabriella nagyon felkészült, csodálatra méltó szakmai tudással rendelkezik, a sofőrünk, Józsi biztonságosan vezetett, a busz kényelmes volt, jó volt a szállásunk,a reggelivel is meg voltunk elégedve,és hála Gabriellának és Józsinak sikerült egy felejthetetlen hétvégét eltöltenünk , gazdagodva csodás élményekkel.
Köszönjük az élményeket! :-)
Antal zoltán
Szigethalom
2016. nov. 2
4.8
Teljesen profi csapat .Csak ajánlani tudom mindenkinek.
István
budapest
2016. aug. 27
4.2
nagyon szép és csodálatos volt minden,külön jó pont hogy mivel mi kaptuk a hátsó ülést,kaptunk vissza 4000.ft-ot. ami viszont egy kicsit negatívum, hogy az idegenvezető nagyon szájbarágósan magyarázta a dolgokat,mint az oviban. tudom hogy ő felel értünk,de felnőttek vagyunk. nagyon jó lett volna ha kicsivel több idő lett volna vásárolni,mindenki arra számitott hogy megállunk egy bevásárlóközpontnál. ami még egy kicsit negatívum hogy az ajánlatban az volt hogy a buszon lesz wc,volt is de a söförök nem engedték hogy használjuk. de öszeségében nagyon szép ,és csodálatos volt.
Csilla
Budapest, XI. kerület
2016. aug. 24
4.2
Jó lett volna egy pár órás tengeri fürdőzés, a nyári időszakban érdemes lenne betenni választható programként.
PÁL ERIKA
Szigetszentmiklós
2016. aug. 23
5.0
Fantasztikus utazásban volt részünk!!!! Remekül meg volt szervezve, rendkívül felkészült, profi idegenvezetővel, kitűnő szállással, kihagyhatatlan látnivalókkal!!!!! Bátran ajánlom mindenkinek, megéri!!!!
Jocó
Nyíregyháza
2016. aug. 23
5.0
Köszönjük Pauló Eszternek, hogy ilyen csodás helyekre elvitt minket. A felkészülése az zseniális. Köszönet a két sofőrnek Attilának, és Lalinak, hogy gyorsan és biztonságban odaértünk! :) Sok-sok élménnyel, és látnivalókkal gazdagodtunk! :)
Biztos vagyok benne, hogy még utazunk együtt! ;)
Edit
Nagykapos
2016. júl. 13
5.0
Köszönünk mindent. Szuper volt.Viszlát.
Ilona
Kisapostag
2016. júl. 4
5.0
Jól szervezett út volt, hozzáértő idegenvezetővel. Különösen jó volt, hogy a szabad-
programokhoz ötletet adott az idegenvezető. Hasznosak voltak az írásos tájékoztatók
/térképek, időpontok/. Sok volt a program, de nem túl sok, nem volt fárasztó, inkább tartalmas, sok információt, élményt adó út volt.
<név nélkül>
Budapest
2016. máj. 3
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat!
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!