Hétvége Prágában - Pozsony, Prága, Kutna Hora

3 napos kikapcsolódás hajózással, sörözéssel

Pozsonyban a magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház megtekintése után érkezés Prágába. Ahol a város nevezetességeinek megtekintése után romantikus, zenés svédasztalos vacsorával egybekötött hajókiránduláson vehetünk részt.

FőoldalEurópaCsehországPrágaHétvége Prágában - Pozsony, Prága, Kutna Hora

Alapár tartalmazza

Az utazást légkondicionált autóbusszal,  a szállást reggelivel.

Alapár nem tartalmazza

Az útlemondási  biztosítást, a BBP biztosítást, csoportos helyi idegenvezetőt, illetve a belépődíjakat és fakultatív programokat.

Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
minimum létszám: 35 fő

1.nap: Nyíregyháza – Debrecen – Budapest – Győr – Rajka - Pozsony – Prága
Elutazás Nyíregyházáról és Debrecenből a hajnali órákban. Érkezés a szlovák fővárosba, Pozsonyba. A magyar királyok és királynők koronázási színhelyéül szolgáló Szent Márton székesegyház megtekintése után a történelmi belvárosba sétálunk (Prímási palota, Ó-városháza, Mihály kapu, Roland kút, stb). Rövid szabadidő, majd továbbutazás Prágába. Szállás elfoglalása (2 éj). Este fakultatív vacsora, sörözéssel egy tipikus cseh sörözőben. A vacsora ára: 6.900 Ft

2.nap: Prága - hajókirándulás a Moldván
Reggeli után egész napos városnézés Prágában, idegenvezetéssel. Hradzsin Várnegyed (Világörökség) nevezetességei - Szent Vitus székesegyház, Ulászló terem, Szent György Bazilika és szobor, Aranyművesek utcája. Majd a kisoldal, illetve a Károly-hídon átkelve az Óváros tér nevezetességei következnek (Orloj, régi városháza, Husz János emlékmű, Tyn templom). A program a Zsidónegyed és a Vencel tér érintésével ér véget. Fakultatív program: este 2 órás romantikus, zenés svédasztalos vacsorával egybekötött hajókirándulás a Moldva (Vltava) folyón, közben a kivilágított Prágát csodálhatjuk. A fakultatív program ára: 6.900 Ft

3.nap: Prága – Kutna Hora, a cseh gyöngyszem – Győr – Budapest – Nyíregyháza – Debrecen
Reggeli után búcsút veszünk Prágától. Útközben megállunk Kutna Hora városában (Világörökség), ahol 1330-tól a cseh királyi pénzverde működött. A híres bányavárosban megnézzük a világhírű Szt. Borbála katedrálist, a híres Csontkápolnát. Folyamatos utazással érkezés Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

Szállás

2 éjszaka 3 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban. A szobákban fürdőszoba, WC található. Egyágyas elhelyezés felár (12.000 Ft/fő) ellenében kérhető.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

1. nap: fakultatív vacsora, sörözéssel egy tipikus cseh sörözőben. 

2. nap: este 2 órás romantikus, zenés svédasztalos vacsorával egybekötött hajókirándulás a Moldva (Vltava) folyón, közben a kivilágított Prágát csodálhatjuk. 

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az utazást légkondicionált autóbusszal,  a szállást reggelivel.

Alapár nem tartalmazza: 

Az útlemondási  biztosítást, a BBP biztosítást, csoportos helyi idegenvezetőt, illetve a belépődíjakat és fakultatív programokat.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők és járulékos költségek ára: kb 690CZK + 5 € + a fakultatív program árak.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.
Ingyenes fel,- és leszállási helyek: Nyíregyháza, Debrecen, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest

Szállás: 

2 éjszaka 3 csillagos szállodában, 2 ágyas szobákban. A szobákban fürdőszoba, WC található. Egyágyas elhelyezés felár (12.000 Ft/fő) ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj 2 reggelis ellátást tartalmaz. A fakultatív programok keretében lehetőség van a vacsorára.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Vélemények, értékelések
4.4
1 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
4.0
Túravezetők értékelése
4.0
Utazás értékelése
4.0
Gábor
Tiszaújváros
2017. okt. 26
4.4
Amit ígértek, azt jól teljesítették, elégedett vagyok.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!