Hajóval az adventi vásárokba

2 napos buszos és hajós körutazás idegenvezetéssel.

Reggel utazás autóbusszal Komáromba. Hajóra szállás Öregkomáromban, majd indulás a Dunán felfelé.

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal és hajóval, elhelyezést 4*-os szállodában, 2 ágyas fürdőszobás szobákban reggelis ellátással.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, kikötői illetéket.

Hossz: 
2 nap
Szállás: 
szálloda
****

A program:

1 nap:
Reggel utazás autóbusszal Komáromba. Hajóra szállás Öregkomáromban, majd indulás a Dunán felfelé. A Monostori Erőd és az új komáromi híd építkezése mellett elhaladva közegünk a Közép-Duna felső végéhez, Gönyühöz. A Mosoni-Duna torkolata után a kanyargós, gyors folyású szigetközi Dunán hajózunk. Szapnál elhagyjuk a Dunát és Magyarországot, a bősi erőmű alvízcsatornájában közelítjük meg a Duna második legmagasabb duzzasztóját. 20 méter emelkedés után a felvízcsatornán hajózunk, a csallóközi falvak téli képe alattunk suhan el. Elérve a tározó tavat hallunk a Duna eltereléséről, majd visszaérve az Öreg-Dunába kisvártatva kikötünk Pozsonyban. Délutáni, esti városnéző séta a történelmi, parádés városközpontban, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban. Szállás Pozsonyban.

2 nap:
Délelőtt szabadprogram Pozsonyban, vagy kirándulási lehetőség a dévényi várhoz, a Porta Hungaricahoz. Kora délután utazás Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Késő délután hazaindulunk autóbusszal, érkezés Budapestre kora este.

B program (“A program” megtelte után)

1 nap:
Reggel utazás autóbusszal Ausztriába, Schlosshofba. Savoyai Jenő hadvezér pompázatos kastélyában és annak udvarában szépséges karácsonyi vásár vár ránk: kézművesek, ajándék-ötletek, kulináris érdekességek, csemegék. Délután átutazunk Pozsonyba, a koronázó város szépséges belvárosába. Délutáni, esti városnéző séta, kulináris élvezetek a pozsonyi adventi vásárban, fürdőzés advent fényeiben. Szállás Pozsonyban.

2 nap:
Reggeli után hajóra szállunk és megindulunk a sebes folyón lefelé. Rövidesen elérjük a bősi vízlépcső tározó tavát. Megismerkedünk a Duna elterelésének történetével és annak műszaki lehetőségével. A felvízcsatornában a templomtornyok magasságából lefelé nézve haladunk a csallóközi települések között. Bősnél 20 métert megyünk le a zsilipben, majd az alvízcsatornán kisvártatva elérjük ismét az Öreg-Dunát, a kanyargó, gyors szigetközi Dunán hajózunk Gönyüig, aztán a Monostori Erdő bástyájánál elérjük Öregkomáromot. Itt kiszállunk és autóbusszal utazunk Budapestre, érkezés kora este.

A hajó: a ROHAM termes rendezvényhajó, 60 fős zárt utastérrel, nyitott fedett és fedetlen fedélzettel, női-férfi WC-vel, büfével, hideg és meleg ételekkel, ebédelési lehetőséggel

Szállás

4*-os hotelben. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal és hajóval, elhelyezést 4*-os szállodában, 2 ágyas fürdőszobás szobákban reggelis ellátással.

Alapár nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, kikötői illetéket.

Kötelező költségek: 

Kikötői illeték.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Egyebek
Kiutazás: 

Autóbusszal és hajóval.

Szállás: 

4*-os hotelben. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében félpanziós ellátás igényelhető.
Vízum: 
A beutazási feltételekről érdeklődjön a Konzuli Szolgálat honlapján: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Kötelező védőoltás nincs. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Amennyiben tájékozódni szeretne a térségben előforduló egyéb megbetegedésekről, kérjük, forduljon orvosához, vagy a nemzetközi oltóközpontokhoz. Országos Epidemiológiai Központ Nemzetközi Utazás-egészségügyi és Oltóközpont 1097 Budapest, Gyáli út 3/a Tel.: (06-1) 476-1364 Rendelés Hétfõ – csütörtök: 9 -14 óra (13.30-ig lehet sorszámot húzni!) Nemzetközi Oltóközpont 1134 Budapest, Váci út 70. Telefon: (06-1) 78-78-770, 06/20-208-7878 Rendelés Hétfő – péntek: 10:00 – 20:00 Szombat: 10:00 – 16:00
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!