Fotóstúra Ausztriában: Salzburg, Linz és Bécs

3 napos fotós túra Ausztriában

A kiscsoportos fotóstúráink között most egy különleges újdonságon vehettek részt, hiszen egy bejáró fotóstúrán ismerhetitek meg Ausztria gyöngyszemeit, Salzburgot, Linzet és Bécset. Természetesen az elmaradhatatlan oktatás mellett most abba is bepillanthattok, hogyan készül egy ilyen út...

FőoldalEurópaAusztriaSalzburgerlandSalzburgFotóstúra Ausztriában: Salzburg, Linz és Bécs

Alapár tartalmazza

a szállást szállodában, a reggelit és a fotós túravezetést, valamint az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza

az utazást vonattal, az étkezéseket, a belépőket, az egyéb felmerülő költségeket (pl.poggyászmegőrző, hely tömegközlekedési jegyek), és az utasbiztosítást.

Hossz: 
3 nap
Létszám: 
4-8 fő

Nehézség:

Természetesen a legjobb tudásunk alapján állítjuk össze az utat, de nem várt körülmények (időjárás) bizonyos programpontokat módosíthatnak. Mivel naponta 7 vonat közlekedik az útvonalon, ezért van lehetőség később csatlakozni, tovább maradni egy-egy helyszínen, ezt van mód a túra alatt is megbeszélni.

1.nap: Budapest, Salzburg
Reggel 6.05-kor találkozunk a vasútállomáson és vonattal elindulunk első célpontunk felé Salzburgba, ahová délután 1 körül érkezünk. A megérkezés után elfoglaljuk a szállásunkat, majd a város felfedezésére indulunk, ahol már elkészítjük az első impulzusok alapján az első fotóinkat, és meghatározzuk, hogy a következő nap reggel mi lesz a célpontunk. Este egy ital mellett kielemezzük a képeinket.
Szállás: három csillagos szálloda

2. nap: Salzburg, Linz
Hajnalban kelünk, hogy a reggeli fényeknél panoráma képeket készítsünk, majd a 9 órás vonattal Linzbe utazunk, ahová a negyed 11-kor érkezünk meg. A szállás gyors elfoglalása után máris a városba indulunk, hogy minél hamarabb felfedezhessük, és a legjobb képeket elkészíthessük, akár már az előző napokon elsajátított trükkök segítségével. Természetesen itt is az estébe nyúlóan rójuk majd az utcákat, de az esti képelemzésből nem engedünk. :)
Szállás: három csillagos szálloda

3. nap: Linz, Bécs, Budapest
A már szinte elmaradhatatlan hajnali fotózást ezúttal Linzben csináljuk, majd a 10.12 vonattal Bécsbe utazunk, ahová dél körül érkezünk, majd gyalogosan végigjárjuk Bécs fő látnivalóit illetve azokat a helyszíneket, amikkel egy városlátogatás alkalmával találkozhatunk. A fő útvonalunk a pályaudvarról a Mariahilfer Strassen keresztül a belvárosba vezet. A túra állomásain elmondjuk, hogy hogyan készíthetünk kreatívabb képeket, ehhez nagyon jó terep Bécs, mert relatív nehezen fotózható, hiszen nagyjából sík területen fekszik, így nincs "rálátás" a látnivalókra, ezeket az ötleteket meg is mutatjuk, hogy ki-ki a saját gépével hogyan tudja megvalósítani. Természetesen bárkinek bármilyen kérdése van, arra egyből választ adunk a túra egész napján az eddigi szokásunknak megfelelően (kb. este 6 körül ér véget Bécsben).
Budapestre várhatóan este 21 órára érkezünk.

Szállás

Három csillagos szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel. Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

a szállást szállodában, a reggelit és a fotós túravezetést, valamint az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

az utazást vonattal, az étkezéseket, a belépőket, az egyéb felmerülő költségeket (pl.poggyászmegőrző, hely tömegközlekedési jegyek), és az utasbiztosítást.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
20-30 Euro/fő
Várható költőpénz szükséglet: 
80-150 Euro/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyebek
Kiutazás: 

A részletes menetrend itt érhető el: http://www.mav-start.hu/utazas

Szállás: 

Három csillagos szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel. Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő.

Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Ausztriába.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában, jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére. Az utazás ára tartalmazza az az útlemondási biztosítást.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!