Amszterdam, Brüsszel és Párizs (Marken, Antwerpen, Versailles, Strasbourg)

7 napos körutazás Hollandiába, Belgiumban és Franciaországban

Észak-Hollandia csodálatos vidékén az Ijssel-tó parti bájos halászfalvakat, Vollendamot és Markent keressük fel, majd Amszterdami városnézés, Brüsszeli városnézés autóbusszal és gyalogosan, ezután utazás Párizsba, ahol városnézést tartunk, majd másnap irány Versailles

FőoldalEurópaFranciaországPárizsAmszterdam, Brüsszel és Párizs (Marken, Antwerpen, Versailles, Strasbourg)

Alapár tartalmazza

Közlekedés, szállodai elhelyezés 2–3 ágyas zuhanyzós szobákban, reggeli, kísérő idegenvezető,

Alapár nem tartalmazza

Az útlemondási biztosítást (részvételi díj 1,5%-a) A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza!

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda

1. nap - Budapest
Találkozás 05.30-kor, indulás Budapestről 06.00 órakor. Utazás a németországi szálláshelyre. 

2. nap - Marken, Volendam, Amszterdam
Korai reggeli után folytatjuk utunkat. Észak-Hollandia csodálatos vidékén. Szállás Amszterdam környékén.

3. nap - Antwerpen
Délelőtt megismerhetik a csatornákkal (gracht) átszőtt Amszterdam különleges városképét . Továbbutazás a Brüsszel környéki szálláshelyünkre. 

4. nap - Brüsszel, Párizs
A több mint 1000 éves Brüsszel a flamand vallon megosztottságú ország fővárosa. Az esti órákban érkezés a Párizs környéki szálláshelyünkre. 

5. nap - Párizs
Egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés Párizsban! Továbbutazás Strasbourgba, vacsora és rövid séta Elzász központjában, majd késő esti érkezés a németországi tranzitszállásra.

7. nap - Budapest
Reggeli után hazaindulás, érkezés Budapestre az esti órákban. 

További információ

Szállás

Szállodai elhelyezés 2–3 ágyas zuhanyzós szobákban.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Részletek

1. nap
Találkozás 05.30-kor, indulás Budapestről 06.00 órakor. Utazás a németországi szálláshelyre. (kb. 950 km)

2.nap 
Korai reggeli után folytatjuk utunkat. Észak-Hollandia csodálatos vidékén, az IJssel-tó parti bájos halászfalvakat, Markent és Volendamot keressük fel. A festői falvakban betekintést nyerhetünk a vidéki Hollandia érdekességeibe: az apró előkertek, a színesre festett házak a hollandok virág- és rendszeretetéről árulkodnak. A házak, kertek között futó pici csatornák emlékeztetnek a helyiek állandó küzdelmére a vízzel. A festői települések a múlt őrzése mellett a hangulatos kávézókkal, halsütőkkel és ajándékboltjaikkal igyekeznek a mai turisták kedvében is járni. Vacsora Amszterdamban, majd séta a híres „piros lámpás” negyedben. Szállás Amszterdam környékén. (kb. 450 km)

3. nap
Délelőtt megismerhetik a csatornákkal (gracht) átszőtt Amszterdam különleges városképét – ami miatt „Észak Velencéje”-ként is szokták emlegetni. A legszebb utcasor az „Arany évszázad”, a XVII. századból maradt ránk. Sétánk során megnézzük a Sirámok tornyát, az Oude kerket, vagyis az Öreg-templomot, a Dam teret, ahol valamikor a város bölcsője ringott, a Királyi palotát, Rembrandt lakóházát és „az úszó virágpiacot”. A város teljesebb megismerése leginkább a csatornákról történhet, így mi is hajóra szállunk, így folytatva a városnézésünket. Délután indulunk Belgiumba, rövid megálló Antwerpenben. A Schelde-parti város legfontosabb látnivalója Belgium egyik legszebb temploma, a gótikus Miasszonyunk-székesegyház, ahol Rubens oltárképeit csodálhatjuk meg. Továbbutazás a Brüsszel környéki szálláshelyünkre. (kb. 230 km).

4. nap 
A több mint 1000 éves Brüsszel a flamand vallon megosztottságú ország fővárosa. A város sokszínűségéhez az Európai Unió is hozzájárul, így nem véletlenül nevezik „Európa Fővárosá”-nak. Autóbuszos és gyalogos városnézésünk során megnézzük a Laekeni parkot, ahol az 1958-as világkiállítás emlékeként megcsodálhatjuk az Atomiumot, ami mára a város jelképévé vált, itt található a Japán-torony, a Kínaipavilon és a Királyi palota is. Az Európa negyed modern épületeivel szintén a város látnivalói közé tartozik, de a város legizgalmasabb nevezetességei a központban vannak: a Szent Mihály- és Gudula-katedrális, valamint a Grand Place/Grote Markt, vagyis a Fő tér és környéke. A világ egyik legszebb terén csodálatos homlokzatú céhházak, Brüsszel korábbi nagyságát hirdető gyönyörű gótikus városháza, a közeli utcák csipke-, csokoládé- és sörboltjai, valamint a huncut kisfiú szobra, a Manneken Pis várják a turistákat. Az esti órákban érkezés a Párizs környéki szálláshelyünkre. (kb. 330 km)

5. nap
Egész napos autóbuszos és gyalogos városnézés Párizsban! Megcsodálhatjuk a Szajna-parti város panorámáját az „Öreg Hölgyről” vagyis az Eiffel-toronyról, végigsétálunk a Cité-szigeten, ahol Párizs bölcsője ringott, felkeressük a Conciergerie-t, ami volt királyi otthon, bíróság, majd hírhedt börtön, a királyi palota gótikus „ékkövét”, a Saint Chapelle-t és Franciaország legfontosabb templomát a Notre Dame-ot. Végigmegyünk a világ legismertebb és legelőkelőbb sugárútján, a Champs-Élysées-n, megnézzük a francia dicsőséget hirdető Diadalívet, majd a nap végén a festők kedvenc negyedével, a mulatóiról is híres Montmartre-ral ismerkedünk, ahol a Szent Szív-bazilika előtti térről élvezhetjük a város panorámáját. (kb. 50 km)

6. nap
A Napkirály, XIV. Lajos lenyűgöző emléket hagyott ránk a varázslatos Versailles-i kastéllyal és kertjével. A látványos királyi lakosztályok megtekintése után megismerkedünk a francia kertépítészet csodájával: a tavakkal, szökőkutakkal, virágokkal gazdagon díszített parkkal. Továbbutazás Strasbourgba, vacsora és rövid séta Elzász központjában, majd késő esti érkezés a németországi tranzitszállásra. (kb. 650 km)

7. nap
Reggeli után hazaindulás, érkezés Budapestre az esti órákban. (kb. 950 km)

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Közlekedés, szállodai elhelyezés 2–3 ágyas zuhanyzós szobákban, reggeli, kísérő idegenvezető,

Alapár nem tartalmazza: 

Az útlemondási biztosítást (részvételi díj 1,5%-a) A részvételi díj a belépőket nem tartalmazza!

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők összesen: kb. 85 EUR

Várható költőpénz szükséglet: 
150-200 EUR
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Találkozás 05.30-kor, indulás Budapestről 06.00 órakor.

Szállás: 

Szállodai elhelyezés 2–3 ágyas zuhanyzós szobákban.

Étkezés: 
Reggeli, félpanzió igényelhető 31.500,-/fő
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Választható 4%-os mértékű Z1 útlemondási biztosítás is, amely esetében a Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerülés biztosítási eseménynek számít. Vagyis, ha valaki az utazását megelőző 10 napban hatósági karanténba kerülne Covid-pozitivitása miatt, az számíthat a biztosító segítségére. Amennyiben a 4% mértékű COVID-19 fedezettel rendelkező útlemondási biztosításra tart igényt kérjük, azt a megjegyzés rovatba tüntesse fel!
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!