Advent Párizsban

5 napos autóbuszos körutazás

Párizs, a francia művészet és kultúra fellegvára, sok mindent kínál: kezdve a Champs Elysee-vel, egészen a Zsidó művészet és történelem múzeumáig. Látogasson el velünk az elegancia, divat és a fények fővárosába, Párizsba.

FőoldalEurópaFranciaországPárizsAdvent Párizsban

Alapár tartalmazza

Az autóbuszos utazást, idegenvezetést, 4 éjszaka szállást ellátás nélkül.

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőket, további étkezéseket, fakultatív programok árát.

Hossz: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
**

1. nap: Budapest – Freyming Merlebach
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Franciaországba. Este megérkezés a tranzitszállásra.

2. nap: Párizs 
Reggeli után továbbutazás Párizs felé, ahová délután érkezünk. Autóbuszos városnézés keretében ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, híres kávézók, Pantheon, Luxembourg kert. Az Invalidusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját. Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér, Tulériák kertje. Este fakultatív hajókirándulás keretében gyönyörködhetünk a fényárban úszó városban. A nap utolsó programjaként az Eiffel−toronyból élvezhetjük Párizs káprázatos panorámáját. Szállás elfoglalása.

3. nap: Párizs
Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körút, Köztársaság tere, Mocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité-szigetet: a Notre-Dame, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: megtekintjük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, majd fakultatív programként a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit tekinthetik meg magyar nyelvű tárlatvezetéssel. (Ár: 7.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!). Esti programunk keretében a Montmartre-on sétálunk, a Moulin Rouge, Festők tere, Sacré-Coeur Bazilika érintésével. Szállásunkra az esti órákban érkezünk vissza.

4. nap: Párizs-Versailles-Reims 
Délelőtt a Rodin múzeumba látogatunk, majd szabadidő Párizsban vagy a XVII. század pompás örökségét, a versailles-i kastélyt tekinthetik meg fakultatív program keretében (Ár: 13.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!). A délutáni órákban Párizst magunk mögött hagyva megtekintjük Reims városát, a híres koronázó katedrálissal, majd rendszeres pihenőkkel folyamatosan utazunk a tranzitszállásra.

5. nap: Freyming Merlebach - Budapest 
A reggeli órákban hazaindulás. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Budapestre a késő esti órákban érkezünk.

Szállás

2*-os szállodában 2 ágyass szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében válaszható.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Fakultatív

3. napi fakultatív programként a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit tekinthetik meg magyar nyelvű tárlatvezetéssel. Ár: 7.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!
4. napi fakultatív programként Rodin múzeumba látogatunk, majd szabadidő Párizsban vagy a XVII. század pompás örökségét, a versailles-i kastélyt tekinthetik meg. Ár: 13.900,-Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő! 

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Az autóbuszos utazást, idegenvezetést, 4 éjszaka szállást ellátás nélkül.

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőket, további étkezéseket, fakultatív programok árát.

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

További étkezések (reggeli igény szerint a helyszínen fizetendő kb. 6 EUR) belépők, személyes kiadások.

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
2 napos múzeumbérlet 42 EUR
4 napos múzeumbérlet 56 EUR
Versailles kert 8,5 EUR
Sétahajózás a Szajnán 14 EUR
Montparnasse torony 14,5 EUR
Eiffel torony - gyalog 1. és 2. emelet 5 EUR
Eiffel torony - lifttel 2. emelet 9 EUR
Eiffel torony - lifttel 3. emelet 15 EUR
Pantheon 8,50 EUR
Invalidusok + Napoleon sírja 9 EUR
Sainte Chapelle 8,50 EUR
Notre Dame torony 8,70 EUR
Orsay múzeum 11 EUR
Rodin múzeum 9 EUR
 

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő. 

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Az utazások modern, biztonságos és kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal történnek, amelyek büfével, Wc-vel és DVD lejátszóval felszereltek.

Fontos! A vidéki fel- és leszállóhelyek nem minden esetben azonosak, ezért kérjük, feltétlenül érdeklődjön irodánkban az autóbusz pontos útvonalával kapcsolatban!

Szállás: 

2*-os szállodában 2 ágyass szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében válaszható.

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz, felár ellenében vacsora igényelhető. Reggeli: (igény szerint a helyszínen fizetendő): 6 EUR/fő
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!