A varázslatos Plitvicei Nemzeti Park

Buszos kirándulás

Ezt a csodás tórendszert, mindenkinek látnia kell Élete során legalább egyszer, 1979 óta az UNESCO világörökségének része. A tórendszert 92 vízesés köti össze. A belső tavakon hajókirándulhatunk, fahidakon és kis turista vonatokon közlekedhetünk, miközben a látvány garantáltan magával ragadja az embert.

FőoldalEurópaHorvátországPlitvicei-tavakA varázslatos Plitvicei Nemzeti Park

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal, csoportkísérőt és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza

A helyszíni belépőket, baleset, betegség, poggyász biztosítást és az étkezést.

Létszám: 
47 fő.

Nehézség:

Könnyű, utcai ruházatot igénylő, teljesen kiépített útvonalakon kirándulunk a park egész területén. Így mindenki számára ajánjuk ezt a kirándulást!

Budapest - Plitvice - Budapest

Késő este indulunk autóbuszunkkal Budapestről. Találkozó 23.45-kor a Hősök tere Műcsarnok mögötti buszparkoló. Indulás 24.00
A reggeli órákban érkezünk a Plitvicei Nemzeti Park területére. Az éjszakai buszozást követően a bejáratnál lesz lehetőségünk kávézni, reggelizni vagy mosdókat felkeresni. Miután a belépőjegyet megvásároltunk szabad program keretében sétálhatunk végig a jól kiépített nemzeti parkban. A világörökség részét képező területére lépve rögtön feltűnik az elénk táruló képet betöltő óriási vízesés látványa. Nehéz levenni a szemünket a mészkőlerakódások által létrehozott kisebb-nagyobb vízesések és kristálytiszta tavak hálózatáról is. Területén több védett állatfaj él. A tórendszert két folyó táplálja: a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka, ezek vize itt-ott tóvá duzzad. A víz színe a türkiztől a smaragdzöldig terjed – a tavak közötti számottevő szintkülönbség folytán a természet csodálatos vízeséseket hozott létre a tóvidéken. Az alsó és felső tavak vidékét gyalogosan -kiépített sétaúton a víz mellett és felett-, majd a két tórendszert összekötő csatornán kis hajókkal, illetve helyenként a park saját buszával járjuk be. A séta kb. 8kilométer a kiépített utakon haladva.
A gyönyörű vidéktől délután 16.00-kor veszünk búcsút, hogy megkezdjük a rövid pihenőkkel tarkított hazautazásunk Budapestre, ahova várhatóan a késő éjszakai, hajnali órákban érkezünk.

További információ

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Részletek

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal, csoportkísérőt és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

A helyszíni belépőket, baleset, betegség, poggyász biztosítást és az étkezést.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők a Plitvicei Nemzeti Park területére:
Felnőtt: 110 Kuna
Gyermek 7-18 éves korig: 55 Kuna

Előleg: 

18900 Ft/fő, ami jelentkezéskor fizetendő (az utazás ára egy összegben fizetendő).

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Autóbusszal utazunk. Oda- és visszaúton kb. 3 - 4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Étkezés: 
Önellátó. Javasoljuk szendvicsek csomagolását az útra. A nemzeti park területén kisebb éttermek működnek.
Vízum: 
Magyar állampolgárok részére nem kell vízum, csak érvényes személyi igazolvány (a kártya formátumú!), vagy útlevél.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!