A varázslatos Plitvicei Nemzeti Park

Buszos kirándulás

Ezt a csodás tórendszert, mindenkinek látnia kell Élete során legalább egyszer, 1979 óta az UNESCO világörökségének része. A tórendszert 92 vízesés köti össze. A belső tavakon hajókirándulhatunk, fahidakon és kis turista vonatokon közlekedhetünk, miközben a látvány garantáltan magával ragadja az embert.

FőoldalEurópaHorvátországPlitvicei-tavakA varázslatos Plitvicei Nemzeti Park

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal, csoportkísérőt és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza

A helyszíni belépőket, baleset, betegség, poggyász biztosítást és az étkezést.

Létszám: 
47 fő.

Nehézség:

Könnyű, utcai ruházatot igénylő, teljesen kiépített útvonalakon kirándulunk a park egész területén. Így mindenki számára ajánjuk ezt a kirándulást!

Budapest - Plitvice - Budapest

Késő este indulunk autóbuszunkkal Budapestről. Találkozó 23.45-kor a Hősök tere Műcsarnok mögötti buszparkoló. Indulás 24.00
A reggeli órákban érkezünk a Plitvicei Nemzeti Park területére. Az éjszakai buszozást követően a bejáratnál lesz lehetőségünk kávézni, reggelizni vagy mosdókat felkeresni. Miután a belépőjegyet megvásároltunk szabad program keretében sétálhatunk végig a jól kiépített nemzeti parkban. A világörökség részét képező területére lépve rögtön feltűnik az elénk táruló képet betöltő óriási vízesés látványa. Nehéz levenni a szemünket a mészkőlerakódások által létrehozott kisebb-nagyobb vízesések és kristálytiszta tavak hálózatáról is. Területén több védett állatfaj él. A tórendszert két folyó táplálja: a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka, ezek vize itt-ott tóvá duzzad. A víz színe a türkiztől a smaragdzöldig terjed – a tavak közötti számottevő szintkülönbség folytán a természet csodálatos vízeséseket hozott létre a tóvidéken. Az alsó és felső tavak vidékét gyalogosan -kiépített sétaúton a víz mellett és felett-, majd a két tórendszert összekötő csatornán kis hajókkal, illetve helyenként a park saját buszával járjuk be. A séta kb. 8kilométer a kiépített utakon haladva.
A gyönyörű vidéktől délután 16.00-kor veszünk búcsút, hogy megkezdjük a rövid pihenőkkel tarkított hazautazásunk Budapestre, ahova várhatóan a késő éjszakai, hajnali órákban érkezünk.

További információ

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Részletek

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal, csoportkísérőt és az útlemondási biztosítást.

Alapár nem tartalmazza: 

A helyszíni belépőket, baleset, betegség, poggyász biztosítást és az étkezést.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők a Plitvicei Nemzeti Park területére:
Felnőtt: 110 Kuna
Gyermek 7-18 éves korig: 55 Kuna

Előleg: 

18900 Ft/fő, ami jelentkezéskor fizetendő (az utazás ára egy összegben fizetendő).

Kiutazási forma: 
busz
Egyebek
Kiutazás: 

Autóbusszal utazunk. Oda- és visszaúton kb. 3 - 4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Étkezés: 
Önellátó. Javasoljuk szendvicsek csomagolását az útra. A nemzeti park területén kisebb éttermek működnek.
Vízum: 
Magyar állampolgárok részére nem kell vízum, csak érvényes személyi igazolvány (a kártya formátumú!), vagy útlevél.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!