3 napos városlátogatás Prágában - Hotel ***

egyéni városnézés repülővel

3 napos városnézés Prágában 3*: Prága városlátogatás programunk során felfedezheti Ön is Közép-Kelet-Európa egyik ékkövét. Prága látnivalói minden évszakban más arcukat mutatják a turistának... A Hradzsinban, az Óváros téren vagy éppen a Vencel téren, a városnézés után jól esik megbeszélni az élményeket egy hangulatos kis kocsmában néhány korsó sör és egy tányér káposztás knédli mellett...

Főoldal3 napos városlátogatás Prágában - Hotel ***

Alapár tartalmazza

A repülőjegyet Budapest-Prága-Budapest útvonalon a Ryanair menetrend szerint közlekedő repülőjáratra, a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással, október 31-ig történő hazautazás esetén személyenként 1 db nagyméretű kézi poggyászt 55x40x20 cm + 1 db kis táskát 35x20x20 cm.

Fontos! November 1. után történő elutazás vagy hazaérkezés esetén a részvételi díj személyenként csak 1 db 40x20x25 cm méretű kézipoggyászt tartalmaz!

A szálloda Prága tömegközlekedéssel jól megközelíthető városrészében található, így ideális helyen fekszik a város nevezettségeinek felkereséséhez. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthető.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket (változhat!), közlekedő útlemondási biztosítást (1,4 %), BBP biztosítást, fakultatív programokat, üdülőhelyi díjat (kb. 2,5 EUR/fő/éj), egyéb étkezéseket.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.
2018.október 31-ig történő indulás és/vagy hazaérkezés esetén a nagyméretű kézipoggyász csak abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha kérnek felár ellenében elsőbbségi beszállást; egyéb esetben a beszállás előtt térítésmentesen feladathatják a kézipoggyászt. A 35x20x20 cm méretű kis táska minden esetben felvihető a fedélzetre. 

November 1. után történő elutazás vagy hazaérkezés esetén a Ryanair poggyász szabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el.  Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
min. 2 fő

1.nap - Budapest, Prága
Elutazás a menetrend függvényében. Érkezés után a szállásra való eljutás egyénileg történik. Szobák elfoglalása, majd a rendelkezésünkre álló szabadidő függvényében séta Prága Óvárosában, a Vencel tér-Óváros tér környékének felfedezése. Este érdemes betérni egy hangulatos cseh sörözőbe egy tradicionális cseh menüre.

2.nap - Prága
Reggeli után egész napos szabadprogram, mely keretében mindenképpen érdemes felkeresni Prága zsidó városrészét, majd a Károly-hídon átsétálva bebarangolni a Kisoldalnak nevezett Várnegyedet, a Hradzsint. Kellemes esti program lehet egy hangulatos hajókázás a Moldva folyón.

3.nap - Prága, Budapest
Reggeli után utazás a repülőtérre majd hazautazás. Érkezés a menetrend függvényében.

Amennyiben programunk tetszik, de nem tudsz rajta részt venni, mert az időpont nem megfelelő, esetleg barátaiddal, munkatársaiddal szeretnél utazni egyedi szervezésben, saját igényeid szerint, akkor kérjük, hagyj üzenetet, munkatársunk hamarosan elkészíti az ajánlatot számodra.  (» Itt hagyhatsz üzenet.)
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Hasonló utazások, nyaralások:
Fakultatív

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a külföldi szolgáltatók a programok árát előzetes értesítés nélkül megváltoztathatják, így az általunk közölt árak irányárak, azok változhatnak.​

Prága turista busz
1 NAPOS FELNŐTT: 7 900.-
1 NAPOS GYEREK: 3 900.-
2 NAPOS FELNŐTT: 9 900.-
2 NAPOS GYEREK: 4 900.- 

A másfél órás buszos városnézés a lehető legideálisabb és legkényelmesebb módja annak, hogy a Cseh Köztársaság fővárosáról átfogó összképet kapjunk. A körút során természetesen a legfontosabb nevezetességek előtt elhalad a busz, többek között a prágai vár, a Táncház, a Zsidó negyed és a számtalan gótikus építészeti stílusban épült tornyok, barokk templomok, vagy neoklasszikus épületek előtt.
A buszozás az óváros teréről indul, majd a gótikus Tyn székesegyházat és a barokk stílusú Szent Miklós templomot láthatják. A buszon 7 különböző idegen nyelven hallgathatják út közben az idegenvezetést a látottakról, többek között az is kiderül, hogy a prágai kastély a legnagyobb az ősi kastélyok közül, mely még épségben áll és a mai napig az ország mindenkori elnökének rezidenciája.
Tovább haladva megérkeznek a Károly hídhoz, ahol megcsodálhatják a híd 30 szobrát és gyönyörködhetnek a Moldva folyó látványában. A folyó mellett tovább elhaladva következő látnivaló a Táncház, melyről kiderül, hogy mitől is oly különleges a város történetében és miért tér el építészeti stílusában is a környező épületektől.
Az út hátralévő részében megtekinthetik a Zsidó negyedet és a Nemzeti Múzeumot is, ez a program valóban kiváló lehetőséget kínál arra, hogy fotókat készítsenek és a város színes építészeti értékeivel megismerkedjenek.

Beváltó hely címe: Grevin Múzeum / Prága Városnéző Pult, Celetna 15, Óváros
Találkozó helyszíne: Az utasok bármely – az útvonalat érintő buszmegállóban fel és leszállhatnak a járatokra. A fő megálló az Óvárosban a téren található.
Hossza: kb 90 perc
Nyitás: reggel 10 órakor
Utolsó busz indulása: délután 16:00-kor
Audio nyelvek: angol, cseh, francia, olasz, német, spanyol, orosz
További információ: a buszjegy a kiváltás után még 48 órán keresztül érvényes, így bármikor felhasználható.

Ebéddel egybekötött hajókázás a Moldva folyón
FELNŐTT: 10 700.-
GYEREK: 5 900.-    
Csatlakozzon egy élményekkel teli hajós utazáshoz a Moldva folyón, ahol a vízről csodálhatja a város látképét, miközben egy büféasztalról fogyaszthatja aznapi ebédjét.
A program résztvevőit buszos transzferrel szállítják el a folyó partjához, ahol már a légkondicionált hajó várja a vendégeket. A két órás hajókázás ideje alatt a szervírozott ebédet kellemes zenei aláfestés kíséretében fogyaszthatják el.
A folyón haladva a hajóról Prága csodálatos építészeti értékeit tekinthetik meg, többek között a reneszánsz stílusban épült Rudolfiumot, mely épület a cseh filharmonikusok otthona, a folyó partján terül el a Jan Palach téren. Tovább haladva az emblematikus Károly hidat vehetik szemügyre egy új perspektívából, illetve az Óváros és a Kisoldal is megtekinthető a program során.
Igazán különleges élménnyel gazdagodhatnak azok, akik úgy döntenek, hogy befizetnek erre a programra, a feszített tempójú városnézés során egy könnyed kora délutánt szervezhetnek maguknak.

Találkozó: A Köztársasági téren, a Reprezentációs Házzal szemben
A program hossza: nagyjából 2 és fél órás
Indulás: reggel 11.30-kor
Érkezés: délután 13:30-kor

Hard Rock Cafe – skip the line belépőjegy
Vinyl menü: 5 700.-
Gold menü: 6 500.-
Diamond menü: 6 900.-
Platinum menü: 10 200.-
Az 1971-ben két angol úr által alapított világszerte méltán ismert étteremlánc különlegessége, hogy minden éttermének falain rock legendák és ikonikus alakok relikviái találhatók. Az elgondolás olyan sikeressé tette a vállalkozást, hogy napjainkig az egyik legnépszerűbb turista célpont bárhol a világban és vendégek ezrei fordulnak meg egy egy ilyen étteremben.
A Hard Rock Cafe-k talán egyik legszebb épülete a prágai étterem, ráadásul Prága városának is egyik legkiválóbb építészeti remekének számít. Az étterem falain többek között Jimi Hendrix, Madonna és Depeche Mode relikviák lógnak, de természetesen a felsorolás a teljesség igénye nélkül készült, hogy maradjon meglepetés is a helyszínen.
Vinyl Menü: 
választható menü: vagy Hard Rock hamburger, vagy sajtburger, vagy vega burger, vagy mézes mustáros csirkés szendvics
Fagylalt, egy választható üdítő, kávé vagy tea.
Gold Menü:
előétel: a ház salátája 
választható menü: Legendary burger, vagy vega burger, vagy mézes mustáros csirkés szendvics, vagy Cézár saláta (csirkével), vagy sajtos csirkés tészta.
Fagylalt, egy választható üdítő, kávé vagy tea.
Diamond Menü: 
előétel: shéf salátája, vagy 3 bruschetta
választható menü: Twisted Mac, sajtos csirkés tészta, vagy füstölt barbeque szószos oldalas, vagy füstölt barbeque szószos csirke, vagy Legendary hamburger, vagy vega burger, vagy csirkés Cézár saláta.
Választható desszert és üdítő, kávé vagy tea.
Platinum Menu: 
előétel: shéf salátája, vagy 3 bruschetta
választható menü: grillezett lazac, vagy füstölt barbeque szószos oldalas, vagy füstölt barbeque szószos csirke, vagy Twisted Mac, sajtos csirkés tészta, vagy New York steak, Legendary hamburger, vagy vega burger, vagy Séf salátája.
Választható desszert és üdítő, kávé vagy tea.
Találkozó pont: Dum U Rotta, Male namesti 3. 
Kezdés: reggel 11.30-kor 
Zárás: Vasárnaptól csütörtökig hajnal 1 órakor, péntek és szombat éjszaka hajnal 2-ig tartanak nyitva.

Pénzügyek
Alapár tartalmazza: 

A repülőjegyet Budapest-Prága-Budapest útvonalon a Ryanair menetrend szerint közlekedő repülőjáratra, a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással, október 31-ig történő hazautazás esetén személyenként 1 db nagyméretű kézi poggyászt 55x40x20 cm + 1 db kis táskát 35x20x20 cm.

Fontos! November 1. után történő elutazás vagy hazaérkezés esetén a részvételi díj személyenként csak 1 db 40x20x25 cm méretű kézipoggyászt tartalmaz!

A szálloda Prága tömegközlekedéssel jól megközelíthető városrészében található, így ideális helyen fekszik a város nevezettségeinek felkereséséhez. A repülőjegy foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthető.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket (változhat!), közlekedő útlemondási biztosítást (1,4 %), BBP biztosítást, fakultatív programokat, üdülőhelyi díjat (kb. 2,5 EUR/fő/éj), egyéb étkezéseket.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik – normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - , így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.
2018.október 31-ig történő indulás és/vagy hazaérkezés esetén a nagyméretű kézipoggyász csak abban az esetben vihető fel garantáltan a fedélzetre, ha kérnek felár ellenében elsőbbségi beszállást; egyéb esetben a beszállás előtt térítésmentesen feladathatják a kézipoggyászt. A 35x20x20 cm méretű kis táska minden esetben felvihető a fedélzetre. 

November 1. után történő elutazás vagy hazaérkezés esetén a Ryanair poggyász szabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el.  Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
útlemondási biztosítást

Helyszíni költségek leírása: 

idegenforgalmi adó
programban nem szereplő étkezések költségei
belépők költségei az egyéni városnézés során

Várható költőpénz szükséglet: 
100-150 Euro/fő
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyebek
Kiutazás: 

Budapest - Prága, Prága - Budapest útvonalon a Ryanair légitársaság menetrend szerinti járataival. Személyenként 1 db nagy méretű 55x40x20cm méretekben kézi poggyászt tartalmaz a részvételi díj, minden feladott poggyász térítés ellenében! Fedélzeti ellátás térítés ellenében! A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött, kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Szállás: 

Elhelyezés 2 éjszakára *** szálloda 2 ágyas szobáiban.

Várható szálloda: Hotel Gloria *** Praga
http://www.hotel-gloria.cz/en/

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!