Sípálya Szlovéniában: Bovec

Sípálya Szlovéniában Bovec

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

Bovecben 2000 méter fölötti magasságból indulva decembertől májusig lehet hódolni a síelés, snowbordozás szenvedélyének 30 kilométeren keresztül. Az új nagykabinos lift segítségével akár Szlovéniából Olaszországba is!

Pályák hossza: 
30 km
2 km22 km6 km15 km
5 db5 db4 db
Magasság: 
1140 m - 2292 m (Szintkülönbség: 1152 m)
Távolság Budapesttől: 
607 km

Bovec az olasz-osztrák-szlovén hármas határ mellett fekszik, ahol a felvonók 2000 méter fölé visznek. Magasságának és kiváló mikroklímájának köszönhetően decembertől májusig lehet itt hódolni a sízés, snowbordozás szenvedélyének! Kanin faluból indul egy 4 személyes kabinos felvonó 1600 m magasra (itt van a középállomás) majd innen tovább mehetünk egészen a csúcsig (2300 m). A felvonóból és a pályákról is fantasztikus a kilátás a környező hegyekre és sziklákra!
A 2010-ben elkészült kabinos felvonó segítségével egyazon síbérlettel használhatók az olasz-szlovén oldalon, így biztosítva a kapcsolatot Bovec és Sella Nevea között. A napsütötte déli szlovén pályákról lenyűgöző panorámával tárul elénk az Alpok hegyvonulata és az Adriai tenger. Az északi olasz oldal pedig igazi téli mesére emlékeztető hangulattal várja a síelőket. A mélyhavazás szerelmeseinek is kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre.

Après ski: 
uszoda, szauna, teke, disco, fitness
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/bovec-siterkep.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!