Sípálya Olaszországban: Val Gardena

Sípálya Olaszországban: Val Gardena

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A három településből álló pályarendszer Olaszország egyik legendás síközpontja.Itt rendezik minden évben alpesi sí világkupát. Aki ide utazik téli vakációra összesen 500 kilométernyi összefüggő pályarendszeren csúszhat.

Pályák hossza: 
175 km
17 km105 km53 km115 km
25 db37 db10 db2 db
Magasság: 
1428 m - 2519 m (Szintkülönbség: 1091 m)
Távolság Budapesttől: 
783 km

Hivatalosan Val Gardena 175 kilométernyi sípályát és több mint 80 felvonót kínál. A hatalmas kabinos felvonok és gyors ülő liftek biztosítják, hogy a völgy bármelyik településén be tudjunk kapcsolódni az óriási síterepbe. Ezek között vannak nagyon kellemes lankás lejtők, napsütötte délies tájolású pályák, széles carvinglejtők és a profiknak kemény fekete pálya is. Az alpesi síelés mellett Val Gardena a sífutók paradicsoma is. Boarder cross pálya, természetes félcső és épített félcső is működik. A felvonók völgyállomásának többségén fizetni kell a parkolásért, de az egész völgyben járnak a síbuszok, így érdemesebb ezeket használni! A Dolomiti Superski síbérlettel a többi 11 sítereppel együtt Val Gardena pályáit is igénybe vehetjük.

Interaktív sítérkép itt!

Après ski: 
Több helyen szánkópályát is találunk, lovasszánozásra is van lehetőség. A településeken a téli szezonban korcsolyapályákat is kijelölnek.Freestyle-osoknak 2150 méteres magasságban kiépített snowpark. A völgyben számtalan síiskola, síkölcsönző és sportbolt van.
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/gardena.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!