Sípálya Olaszországban: Tre Valli

Síelés Olaszországban: Tre Valli

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

Az elmúlt években több pályát is átépítettek illetve újakat hoztak létre, így összesen 100 km hóágyúzott pályarendszeren, minden nehézségi fokozatban lehetőség van a síelésre. Gyönyörű környezet és színvonalas szálláshelyek várják az idelátogatókat.

Pályák hossza: 
100 km
7 db 17 db 29 db 9 db
10 db14 db3 db
Magasság: 
1190 m - 2513 m (Szintkülönbség: 1323 m)
Távolság Budapesttől: 
780 km

Tre Valli egyike a Dolomitok legizgalmasabb és legjobban felszerelt  síterepeinek, összesen öt síközpontot foglal magába. 100 km pályán az egész szezonban garantált a hó. Az 1100 m magasan fekvő síkságon lévő téli üdülőhelyet lenyűgözően keretezik az óriás hegyormok. A természeti szépségek sokasága kisgyermekek és idősek számára egyaránt maradandó élményt nyújt.A “Három Völgy” magába foglalja Falcade (1190 m), Passo Valles (2032 m), Col Margharita (2513 m), Passo San Pellegrino (1920 m) és Moena/ Alpe Lusia (2330 m) által körülhatárolt részt. 60 km hosszú összefüggő pályarendszer van. Passo an Pellegrinoból síbusz szállítja az utasokat Moena 40 km hosszú pályarendszeréhez.Ingyenes menetrendszerinti síbusz közlekedik Falcade-Caviola és a Molino felvonó között.

Après ski: 
Sífutó pálya is található a régióban, szánkózni, korcsolyázni is lehet.Pizzéria, étterem, söröző, kávézó, szórakozóhelyek várják a vendégeket!
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/trevsiterkep.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!