Sípálya Franciaországban: Trois Vallées - 3 völgy

Sípálya Franciaországban: Trois Vallées

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A 3 völgynek nevezett sírégió a világ legnagyobb teljes egészében összefüggő pályarendszere. Nagyszerű élmény és csodálatos látvány várja a 3000 m felé merészkedőket. A völgyekben rengeteg apartman, étterem, bár, boltok és egyéb szórakozási lehetőség áll rendelkezésre.

Pályák hossza: 
600 km
33 db119 db135 db48 db118 km
92 db66 db46 db
Magasság: 
1300 m - 3230 m (Szintkülönbség: 1930 m)
Távolság Budapesttől: 
1 344 km

A Trois Vallées síterep a világ legnagyob egybefüggő síterepe több, mint 600 km jelölt sípályával. A három völgynek nevezett síterep nem csak a profi síelőknek tökéletes válsztás,mert a pályák kb. fele-fele arányban tartoznak a nehéz (fekte, és piros) alamint a könnyebb (kék és zöld) pályák közé. A pályák 85%-a 1800 méter felett helyezkedik el, ami tökéltes hóviszonyokat tesz lehtővé az egész szezon alatt. Itt találhtó továbbá európa legmagasabban fekvő sítelepülése a 2300 m-en elhelyezkedő Val Thorens.  A nemrégiben megépített  Orelle-expressz nevű felvonó közvetlen összeköttetésben áll a jól megközelíthető Maurienne-völggyel is. A völgyekben több síközpont található és számos apartman, így  garantáltan  kellemes, barátságos légkör fogadja az ide érkező látogatókat. A három völgy igazából négy: Courchevel, Meribel, Les Menuires a három fő völgy, melyeket gerincek választanak el egymástól, és az utóbbi felett 2300 m-en fekvő Val Thorens. A síterep legszebb része Val Thorens, ahol több olyan felvonó is van, amely 3000 m fölé visz. Mivel a síterep hatalmas, aki nem járatos a térképek olvasásában, bizony könnyen eltévedhet a pályák és felvonók útvesztőjében.

Après ski: 
Bevásárló központok, élményfürdő, hótalpazás, motoros szánozás, helikopteres síelés, éttermek, bárok, disco, esti síelés, sífutás.
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/trositerek.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!