Sípálya Ausztriában: Kreischberg - Murau

Sípálya Ausztriában: Kreischberg - Murau

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

Kreischberg - Murau a síelés szerelmeseinek valóságos fellegvára. Itt a kezdőktől a profi síelőkig mindenki megtalálja a legideálisabb aktív kikapcsolódást, mindemellett ideális családi síterep!

Pályák hossza: 
42 km
12,5 km14,5 km15 km7,5 km
7 db4 db2 db2 km
Magasság: 
868 m - 2118 m (Szintkülönbség: 1250 m)
Távolság Budapesttől: 
491 km

A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes valamint csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, illetve külön bucka/mogulpálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség.

Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. (Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe). 2009-től a világ legnagyobb pályagépe veszi kezelésbe Kreischberg sípályáit.

A Terület mérete éppen megfelelő a családi sízésre, hiszen miközben minden családtag megtalálhatja a neki legjobban tetsző pályát, nehéz eltévedni, a középállomás biztos találkozási pontot jelent. A széles kék pályákon az egész család együtt sízhet, külön élmény lehet a gerincen végighaladó panorámapályán való közös lesiklás, fotózással egybekötve.

Interaktív sítérkép itt!

Après ski: 
Hócsúszdázás (Snow Tubing), jégkorong, lovas szánkózás, éttermek, bárok, hütték, diszkó.
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/sipalya_ausztriaban_kreischberg-murau_14_terkep_0.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!