Sípálya Ausztriában: Saalbach-Hinterglemm

Sípálya Ausztriában: Saalbach-Hinterglemm

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

A Saalbach-Hinterglemm sícirkusz Ausztria legnagyobb összefüggő síterülete: összesen 200 km-nyi pálya érhető el egy rendszerben.

Pályák hossza: 
200 km
15 km95 km90 km12 km
21 db17 db17 db16 km
Magasság: 
800 m - 2096 m (Szintkülönbség: 1296 m)
Távolság Budapesttől: 
634 km

Saalbach és Hinterglemm egy völgyben, egymástól néhány km távolságra fekszenek. Mindkét településen igen élénk az éjszakai élet: rengeteg étterem, bár és aprés ski szórakozóhely várja a sportolás után bulizni vágyó vendégeket.

A családdal érkező, nyugalmasabb pihenésre vágyó vendégeknek Leogang üdülőfalut ajánljuk, ahonnan szintén be lehet csatlakozni a sícirkuszba. Fekvésének köszönhetően itt egészen áprilisig van természetes hó. Az itteni felvonók melletti lejtők javarészt a fahatár felett terülnek el, ahol a mélyhavazásra is lehetőség van, ráadásul abszolút lavinabiztos részeken. Leogangban a kicsiket a síiskola, síóvoda és számos gyerekprogram várja az Asizt völgyállomás mellett lévő Hexenhausban.

Elmondható, hogy a hóágyúknak köszönhetően minden fontosabb sípálya műhóellátást kap november végétől az egész szezonban. Így tavaszig jól karbantartott, hóbiztos pályák várják az ide látogatókat. A leghosszabb sípálya 7 km-en keresztül kanyarog a völgy felé és ezalatt több mint 1000 méteres szintkülönbséget tehetünk meg. 

Interaktív Sípálya térkép itt!

Après ski: 
Hófánk, éjszakai síelés, éjszakai szánkózás, hótalpazás, jégkorcsolyázás, jégkorongozás, ejtőernyőzés, lovas szánkózás, hütték, bárok, diszkók.
https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/au.salzburg.saalbach.map01.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!