Sípálya Ausztriában: Heiligenblut

Sípálya Ausztriában: Heiligenblut

Szállás Sípálya Síbérlés Síoktatás Pályaszállás

Ausztria legmagasabb hegyének tövében, a Grossglocknernél, a Hohe-Tauern Nemzeti Park közepén található a romantikus hangulatú alpesi falvacska, Heiligenblut. Itt mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb síterepet.

Pályák hossza: 
55 km
6 km40 km9 km22 km
7 db1 db4 db1,1 km
Magasság: 
1301 m - 2902 m (Szintkülönbség: 1601 m)
Távolság Budapesttől: 
689 km

A Schareck síterepről a Fleissalm-ra vagy a Tunnelbahn segítségével, illetve a Fleiss pályán keresztül juthatunk el. A pályák magasan, az alpesi fahatár felett helyezkednek el és többségben piros pályák.

A síterület 1300 - 2900 méter között fekszik, melyhez 55 km-es pályarendszer és összesen 12 felvonó tartozik. A felső részeken kiváló mélyhóterepek találhatók és természetesen a panoráma sem elhanyagolható: összesen 40 db, 3000 méter feletti hegycsúcs, köztük a Grossglockner látványa. A Heiligenblut kifejezetten hóbiztos, azonban ezt nem a hóágyúknak, hanem kiváló mikroklímájának köszönheti, így itt már november végétől megkezdődik a szezon, amely egészen kora tavaszig tart.

A síközpont szolgáltatásai:
síbusz-járatok, hütték, sí- és snowboardiskola a völgyállomásnál, síkölcsönzők és sportboltok, kivilágított szánkópálya (Ponwald), jégfalmászás, paplanernyőzés, korcsolyapálya, sífutópálya, túraútvonalak, uszoda, teniszpálya.

Interaktív sípálya térkép itt!

Après ski: 
Jégkorcsolyázás, jégkorongozás, hótalpazás, lovas szánkózás, bárok, hütték, diszkó, éjszakai szánkózás, free-ride.

Egyéb szolgáltatások:

https://www.hurra-nyaralunk.hu/sites/default/files/kepek/siterep/siterkep/sipalya_ausztriaban_heiligenblut_14_terkep_0.jpg
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!