pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Az európai partoktól 1460, Észak-Amerikától 3750 km-re fekvő Azori-szigeteket portugál tengerészek fedezték fel a XV. század első felében. A szigetvilág három nagy egységet képez: keleti- (São Miguel és Santa Maria), középső- (Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico és Faial) és nyugati-csoport (Corvo és Flores). Santa Maria, Ponta Delgada és Angra nemzetközi repterei mellett minden szigetnek van légi-összeköttetése, hajóforgalom folyamatos a szigetek között.
Sao Miguel, a \"Zöld sziget\":
A legnagyobb szigetet dús zöld növényzete miatt nevezik így, központja, Ponta Delgada egyben a szigetek fővárosa. Természetes melegvízű, iszapos medencéiről és termálvizes forrásairól, színvonalas múzeumairól és a 17.-18.századi portugál építészet jeles darabjairól híres.
Terceira, a \"Lila sziget\":
A sziget gyönyörű naplementéiről kapta ezt az elnevezést. Központja, Angra do Heroismo az UNESCO Világörökségének része. 16.századi, vaserkélyes házikói, katedrálisa és a Sao Joao erőd miatt a szigetek egyik legszebb városa. Terceirát nevezik a véget nem érő fesztiválok szigetének is, aki nyáron ide utazik, szinte biztos, hogy részese lesz valamelyik hangulatos helyi ünnepségnek.találat
FőoldalEurópaPortugáliaAzori-szigetek
Részletes találati lista
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!