pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Egyetlen más európai városról sem mondható el, hogy annyira egy személy látomásának szülötte lenne, mint az 1703-ban alapított Szentpétervárról. Csupán néhány évtizednek kellett eltelnie ahhoz, hogy az új orosz főváros ami kis megszakítással 1918-ig volt más ragyogó világvárosokkal összemérhető legyen. Nagy Péter és követői a legkiválóbb építészeket hívták el Pétervárra, ahol egészen egyedülálló barokk-klasszicista városképet alkottak meg: tágas terek grandiózus palotákkal, fényűző homlokzatokkal övezett széles utak és hangulatos, csatornákkal átszelt utcácskák. A várost a vízzel való szoros kapcsolata folytán hol Amszterdamhoz, hol Velencéhez szokták hasonlítani. De Szentpétervár vagy Petrográd, vagy Leningrád egyedülálló, és nincs szüksége efféle összevetésekre. 

A legszebbnek kora nyáron, a fehér éjszakák idején mutatja magát, amikor lágy sarki fény borítja varázslatos fénybe a várost. 
De valójában mégiscsak a téli hónapokban a legfenségesebb ez az északi metropolis, amikor az utcákat hó borítja és a Néván feltorlódnak a jégtáblák.találat
FőoldalEurópaOroszországSzentpétervár

Szentpétervár repülőjegy 55.100 Ft/főtől

55.100 Ft/főtől (oda-vissza)
Részletes találati lista
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!